vales_red Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια! Επαναφερω αυτο το θεμα καθως εχω ενα προβλημα με τον σταθμο και δεν μπορω να βρω λυση πουθενα. Ενω δουλευε κανονικα (η προβλεψη ποτε δεν ηταν ακριβης , αλλα δεν εχω προβλημα) χθες βραδυ κολλησε. Σταματησε η ωρα στις 12 το βραδυ και κατι. Και εβγαλα τις μπαταριες. Μολις τις ξαναεβαλα αναψαν ολες οι ενδειξεις στην οθονη και δεν σβηνουν. Τις εχω βγαλει 100 φορες και τις ξαναεβαλα. Αναβουν ολες οι ενδειξεις και μενουν εκει. Μπορειτε να με βοηθησετε?
john_dr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό. Οι μπαταρίες. Έχω παρατηρήσει ανάλογη συμπεριφορά σε μια "ο Θεός να την κάνει" φωτογραφική της Crypto που όταν οι μπαταρίες δεν δίνουν το ρεύμα που χρειάζεται η καμερούλα είτε δεν ανάβει καθόλου η οθόνη της είτε κολλάει με όλες τις ενδείξεις αναμμένες.
apostolispk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 beez εγω που τον πηρα απο μαγαζι της Θεσσαλονικης δουλευει μια χαρα. το λετε χαλια μαγαζι αλλα ειναι το μονο που αγοραζεις κατι, δεν σου αρεσει (δεν ειναι χαλασμενο) το πας πισω και σου δινουν τα λεφτα σου στο ΧΕΡΙ. 1
Alxnks Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 beez εγω που τον πηρα απο μαγαζι της Θεσσαλονικης δουλευει μια χαρα. το λετε χαλια μαγαζι αλλα ειναι το μονο που αγοραζεις κατι, δεν σου αρεσει (δεν ειναι χαλασμενο) το πας πισω και σου δινουν τα λεφτα σου στο ΧΕΡΙ. και 3 χρονια εγγυηση στα προιοντα του ε. και σε περιπτωση βλαβης σου στελνουν νεο απο γερμανια με κουριερ (τις περισσοτερες φορες δεν παιρνουν καν πισω το παλιο) δωρεαν ε! ποιοι αλλοι τα κανουν αυτα;! 2
vales_red Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μπαταριες φυσικα και αλλαξα εβαλα και δυνατες duracell αλλα παλι τιποτα. Το αφησα χωρις μπαταριες να "ξεκολλησει" 5 ωρες. Τιποτα. Το αφησα με τις duracell μπας και "ξεκολλησει" .Τιποτα. Καμια αλλη ιδεα?! Γιατι δεν εχει κουμπι reset?!
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 σήμερα απο οτι φαινεται τα επαιξε και ο δικος μου (διαφορετικο μοντέλο) μετά απο 4+ χρόνια... κανει καθε 3 κ λιγο μπιπ μπιπ χωρις λογο και αιτία...
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 ειναι το μονο που αγοραζεις κατι, δεν σου αρεσει (δεν ειναι χαλασμενο) το πας πισω και σου δινουν τα λεφτα σου στο ΧΕΡΙ. Σε αυτο το θεμα τα παει καλα. Συμφωνοι. Αλλα δεν ειναι το μονο, ξερω 2-3 θα πω ενα δημοσια, carrefour.
vales_red Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Να το παω πισω στο Lidl?! Δεν φαινεται να διορθωνεται...
trelomhxmhx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Να το παω πισω στο Lidl?! Δεν φαινεται να διορθωνεται... αν έχεις απόδειξη μην το συζητάς πήγαινέ το βασικά θα σου δώσουν ένα τηλέφωνο και μάλλον θα σε στείλουν σε ένα συνεργείο στον περισσό όπου θα σου το αντικαταστήσουν
Alxnks Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 αν εχεις αποδειξη, παρε τηλεφωνο, εχουν ενα νουμερο που μιλας γερμανια (δεν χρεωνεσαι εξωτερικο την κληση...ισως δεν την χρεωνεσαι καν..δεν θυμαμαι), θα μιλησεις με καποιον ελληνα εκει, θα του πεις serial number κτλ και τι προβλημα εχει και σε μια βδομαδα μαξιμουμ θα εχεις νεο στην πορτα του σπιτιου σου με κουριερ (true story...ειχα προβλημα με ασυρματο πληκτρολογιο τους κι εγινε ετσι ακριβως). τι αλλο πιο ευκολο θες;
apostolispk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 matrixxx δεν γνωριζω αλλα μαγαζια. βασικα δεν μου εχει τυχη, αλλα για να το λες μαλλον αρχιζουν και βαζουν μυαλο!!!
kanari Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά εγώ είχα ένα πριν 3 χρόνια και μόλις του άλλαξα μπαταρίες τα παίξε! Μου δώσανε ένα τηλ .στην Γερμανία. Πήρα και ο αυτόματος έλεγε να αφήσω τα στοιχεία μου για να με καλέσουν.Αν και τα άφησα πάνω από 10 φορές .... ...δεν με πήραν ποτέ! Επειδή κι εγω είπα έτυχε...πήρα πρόπερσι έναν άλλον στο 6μηνο χάλασε ο εξωτερικός πομπός και έβαλα του παλιού προ 3 μήνου χάλασε κι αυτός ..και δυστυχώς δεν έχω την απόδειξη.
vales_red Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω τηλεφωνησα σημερα στα Lidl. Ο συγκεκριμενος δεν επισκευαζεται μου ειπαν. Και μου ζητησαν να το επιστρεψω σε καταστημα και να παρω τα $$ πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα