Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ο Βεροπουλος! Βερος Ελληνας που γδερνει κοντρα στα Σουπερ Μαρκετ του...χωρις καν αφρο ξυρισματος!

Δημοσ.

Τον Μαρινόπουλο. Που έχει πλέον τα Carrefour στην Ελλάδα.

τα carrefour μήπως; που πάντως δεν δίνουν 3 χρόνια εγγύηση

Carrefour την ανέφερα αλλά γενικότερα δεν μιλάω για Ελληνικές εταιρίες που αναγκαστικά ακολουθάνε τα στανταρ του Γάλλου που τους παραχωρεί το brand name. Ρωτάω για ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ 100% εταιρίες που δεν είναι λόττο το τι θα σου δώσουν στο RMA.

Αλλά εντάξει είμαστε off topic.

Δημοσ.

Αν λεμε για αυτον τον σταθμο να επιβεβαιωσω οτι....εχει προβλημα στον αισθητηρα για την εξωτερικη θερμοκρασια δεν δειχνει ποτε σωστα τεσταρισμενο ακομα και σε διπλανο δωματιο εδειχνε 4 βαθμους διαφορα με την εσωτερικη ενδειξη.Η μετρηση της ατμοσφαιρικης πιεσης δειχνει μονιμα εδω και 3 μηνες 993.Παροτι ακολουθησα επανειλημμενως τις οδηγιες δεν μπορει να κρατησει τη σωστη ωρα.Αλλαζοντας τις μπαταριες δεν αλλαξε τιποτα....ΜΑΚΡΥΑ87057_Lidl-Shop-AURIOL-Design-Funkwetterstation-65352_xxl.jpg ...

το μοναδικο που εχει δουλεψει/δουλευει σωστα απο οσα εχω παρει απο το Lidl ειναι αυτο της SilverCrest

στον οποιο ο εξωτερικος αισθητηρας ειναι ενσυρματος

GR_56989_01_b.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

νέος στην παρέα..έχω αγοράσει και γω το ίδιο μοντέλο μετερεωλογικού σταθμού, όχι από το Lidl, χωρίς να έχει όμως καμία σημασία..beez θα δώσω κάποιες διευκρινήσεις για να καταλάβεις τι παίζει με το συγκεκριμένο μηχάνημα..ο σταθμός επικοινωνεί αμφίδρομα μέσω του εξωτερικού αισθητήρα με συγκεκριμένο ρολόι το οποίο βρίσκεται στη Φρανκφούρτη και δουλεύει με απίστευτη ακρίβεια -έχει απώλεια μόλις 1 δευτερολέπτου σε 1.000.000 έτη- και θεωρείται παγκόσμια από τα πιό ακριβή ρολόγια στον κόσμο (μαζί με την ώρα Γκρίνουιτς). Το κακό είναι πως η εκπομπή σημάτων από αυτό έχει εμβέλεια μέχρι 1.500 χλμ. Αν είσαι πχ. θεσσαλονίκη (όπου και ήμουν εγώ όταν το είχα πάρει), δέχεται τα DCF σήματα κανονικότατα. Αν είσαι Αθήνα (όπως και γω πλέον), δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί του. Οπότε σ' αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ρυθμίσεις μόνος σου ώρα και ημερομηνία. Παρόλα αυτά συνεχίζουν να επικοινωνούν μεταξύ τους ο αισθητήρας με τον σταθμό, οπότε έχεις κανονικά καταγραφή εξωτερικής θερμοκρασίας και πρόγνωση καιρού. Όσο για τα ψηφία που λες, μήπως είναι ο σταθμός ρυθμισμένος σε κάποια περίεργη γλώσσα και εκλαμβάνεις κάποια άγνωστα σύμβολα ως πρόβλημα στα ψηφία? Απ' όσο θυμάμαι έχει πέντε διαθέσιμες γλώσσες.. ελπίζω να σε διαφώτισα λίγο και να σοθ έλυσακάποιες απορίες...

Και τώρα η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: έχω ένα ρολόι μάρκας brondi multimedia -με μετεωρολογικό σταθμό- . Το θέμα είναι ότι ενώ καθημερινά βάζω τη σωστή ώρα, το βράδυ συνήθως πάει μία ώρα πίσω μόνο του.... Τί μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Και τώρα η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: έχω ένα ρολόι μάρκας brondi multimedia -με μετεωρολογικό σταθμό- . Το θέμα είναι ότι ενώ καθημερινά βάζω τη σωστή ώρα' date=' το βράδυ συνήθως πάει μία ώρα πίσω μόνο του.... Τί μπορώ να κάνω;[/quote']

Πρεπει να το ρυθμισεις απο το μενου να δειχνει μια ωρα μπροστα γιατι συγχρονιζεται με ωρα Γερμανιας απο τον σταθμο DCF.

Δημοσ.

Πρεπει να το ρυθμισεις απο το μενου να δειχνει μια ωρα μπροστα γιατι συγχρονιζεται με ωρα Γερμανιας απο τον σταθμο DCF.

Tώρα κέρδισες το ένα εκατομμύριο από τον fever25.. :-D

Θέλω αποσοστά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...