Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακριά από Wind. Εκτός αν θέλεις χλευασμό, επειδή θα παραπονιεσαι για 100 αποσυνδεσεις καθημερινά και streaming με ταχύτητα χελώνας.

Εγώ τουλάχιστον είχα μια εμετικη εμπειρία. Προτείνω Hellas Online ή Cyta.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακριά από Wind. Εκτός αν θέλεις χλευασμό, επειδή θα παραπονιεσαι για 100 αποσυνδεσεις καθημερινά και streaming με ταχύτητα χελώνας.

Εγώ τουλάχιστον είχα μια εμετικη εμπειρία. Προτείνω Hellas Online ή Cyta.

για το streaming ναι.για τις αποσυνδεσεις ειναι σχετικο παντα.αν εχει με μια εταιρεια θα εχει και με αλλη αν εχει χαλια γραμμη.για το streaming Το παραξενο ειναι οτι οι μισοι λενε οτι παει καλα η αλλοι μισοι οτι παει χαλια.παντως ναι υπαρχουν σιγουρα καλυτερες εταιρειες.η Cyta εχει το κακο οτι σου δινει voip.δεν ειναι αμμεσα το κακο οτι ειναι voip αλλα οτι σου δινει ενα ρουτερ που το παντρευεσαι και αμα βαλεις αλλο επειδη δεν γουσταρεις αυτο χανεις την τηλεφωνια.ποτε δεν μαρεσει να με δεσμευει η εταιρεια με ενα custom firmware στο ρουτερ και να μην μπορω να βαλω αλλο

Δημοσ.

Έχω HoL από Wind εδώ και καιρό και δεν είχα καμία αποσύνδεση, ειδικός δεν είμαι αλλά η Wind δεν είναι σε καμία περίπτωση αξιόπιστη.

Όσον αφορά στα παραπάνω έχεις δίκιο pouline.

Δημοσ.

Έχω HoL από Wind εδώ και καιρό και δεν είχα καμία αποσύνδεση, ειδικός δεν είμαι αλλά η Wind δεν είναι σε καμία περίπτωση αξιόπιστη.

Όσον αφορά στα παραπάνω έχεις δίκιο pouline.

καλα ναι οι αποσυνδεσεις μπορει να οφειλονται περα απο χαλκο και σε αλλα πραγματα.πχ τι ρουτερ εχεις η να υπαρχει καποιο προβλημα στο οριο του παροχου.σπανιες περιπτωσεις αλλα υπαρχουν.μεχρι και κακο καρφωμα σε κατανεμητη οτε και να παιζεις με την μια εταιρεια στα 15 και μετα στην αλλη με 10 και να λες ιδιο χαλκο πηρα.ειναι πολλα στην μεση αλλα συνηθως το πρωτο ειναι ποιοτητα και αποσταση και μετα ρουτερ/dslam/profile που σε βαζουν κτλ κτλ.στην επαρχια πολλες φορες παιζει ρολο αν ειναι συνεγκατασταση η καμπινα γιατι η καμπινα του καθε isp ειναι σε διαφορετικο σημειο απο του αλλου οποτε μεγαλωνει λιγο η αποσταση.στο αστικο κεντρο οταν γινεται συνεγκατασταση ειναι διαφορετικα αφου ολοι οι παροχοι ειναι μεσα στην ιδια αιθουσα εκτος απο του οτε(για περισσοτερα στην υπογραφη μου στο θεμα)

ναι πραγματι αρκετα παραπονα για την wind πλεον.και σαν Tellas παλι τα ιδια χαλια.... πηγαινε.βεβαια καποιοι τους εχει κατσει καλη φαση με την wind και παιζουν αρκετα καλα αλλα οι περισσοτεροι παραπονα για το streaming.

Δημοσ.

Διαφωτιστικός όπως πάντα μαν.<3 Μερικοί όντως παίζουν καλά, αλλα είναι ελάχιστοι οπότε πως είπες μάλλον είναι θέμα bandwidth περισσότερο.

Η Wind είναι άλλη μια αντί επαγγελματική προσπάθεια μετα την Tellas.

Δημοσ.

Διαφωτιστικός όπως πάντα μαν.<3 Μερικοί όντως παίζουν καλά, αλλα είναι ελάχιστοι οπότε πως είπες μάλλον είναι θέμα bandwidth περισσότερο.

αν σου παιζει καλα η γραμμη ειναι τζαπα παντως ... ειδικα σε συνδυασμο με κινητο wind σου βγαινει η 24αρα dsl με δωρεαν απειρα σταθερα 10 ευρω το μηνα !!!

δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη απο καμια αλλη εταιρεια, εμενα ειναι βραχος παντως, αλλαζω ip μονο με restart του μοντεμ , download/streaming τελεια , αντιθετα τρελλα προβληματα με forthnet συννεφο αποσυνδεσεις ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΛΚΟ και τα 2 κεντρα ειναι στο ιδιο κτηριο σε διαφορετικο δωματιο εδω που μενω !!! αρα οπως βλεπεις η wind στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι μακραν καλυτερη και σταθεροτερη .... εκτος απο τζαπε :D

Δημοσ.

ναι γιατι αμα εχεις καλο χαλκο δεν θα εχεις αποσυνδεσεις αλλα το κακο ειναι οτι αν ειναι θεμα bandwidth εκει θα σουρνεσαι οπως εχει γινει και με αλλους Providers κατα καιρους που ειχαν θεμα με το εξωτερικο και ειτε σουρνοταν το streaming ειτε τα Online games ειχαν Ping στον ουρανο.απο εκει και περα οι αποσυνδεσεις ειναι και θεμα ρουτερ.το Thomson που εχει δωσει η cyta,Η forthnet και ο οτε και καποια αλλη νομιζω ειναι πολυ πιο σταθερο σε παραξενες γραμμες απο οτι με αλλα ρουτερς οποτε μπορει στον εναν παροχο να εχεις αποσυνδεσεις και στον αλλον οχι.επισης και το profile που σου βαζουν

αν σου παιζει καλα η γραμμη ειναι τζαπα παντως ... ειδικα σε συνδυασμο με κινητο wind σου βγαινει η 24αρα dsl με δωρεαν απειρα σταθερα 10 ευρω το μηνα !!!

δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη απο καμια αλλη εταιρεια, εμενα ειναι βραχος παντως, αλλαζω ip μονο με restart του μοντεμ , download/streaming τελεια , αντιθετα τρελλα προβληματα με forthnet συννεφο αποσυνδεσεις ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΛΚΟ και τα 2 κεντρα ειναι στο ιδιο κτηριο σε διαφορετικο δωματιο εδω που μενω !!! αρα οπως βλεπεις η wind στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι μακραν καλυτερη και σταθεροτερη .... εκτος απο τζαπε :D

ναι περα απο θεμα χαλκου μπορει να ηταν θεμα εξοπλισμου πχ να ειχες καποιο siemens cl110 Που ενω ειναι σταθερο εψηνες μπιφτεκια πανω και μετα απο καιρο εκανε τρελλες αποσυνδεσεις αφου κατερρεε το ρουτερ η να ηταν καποιο θεμα με καρτα η οριο η ραζιμ στον γενικο κατανεμητη του οτε .στην wind σιγουρα απο default εχεις λιγο πιο χαμηλη ταχυτητα απο forthnet λογω μεγαλυτερου snr που κανει την γραμμη σου πιο σταθερη.λογικα δινουν 9 margin ενω η forthnet 6.οποτε αν η γραμμη ειναι παραξενη της Tellas θα ειναι πιο stable ενω αντιθετα στην forthnet πρεπει να σου αλλαξουν το profile σε μεγαλυτερο για να σου δωσουν 9.βεβαια σε μια πολυ καλη γραμμη που το 6 margin παιζει καλα εκει με wind θα βγεις χαμενος ενω σε forthnet Οχι.πχ εγω παιζω με 6 σταθερα οποτε να μου δινε ενας αλλος παροχος 9 δεν θα ειχε νοημα απλα θα εχανα σε ταχυτητα.για τιμη τωρα και η cyta πολυ φτηνη αλλα voip και η forthnet στο προγραμμα που προπληρωνεις για ενα χρονο

Δημοσ.

μακαρι να ειχε cyta και η Ροδος ... οχι μονο δεν εχει αλλα οταν τους πηρα τηλ. ουτε καν υπαρχει καποιο σχετικο χρονοδιαγραμμα για το ποτε τυχον θα αποκτησει :cry:

που σημαινει στην καλυτερη των περιπτωσεων μιλαμε για minimum 1-2 χρονια οπως το βλεπω :fear:

Δημοσ.

μακαρι να ειχε cyta και η Ροδος ... οχι μονο δεν εχει αλλα οταν τους πηρα τηλ. ουτε καν υπαρχει καποιο σχετικο χρονοδιαγραμμα για το ποτε τυχον θα αποκτησει

που σημαινει στην καλυτερη των περιπτωσεων μιλαμε για minimum 1-2 χρονια οπως το βλεπω

καλα ναι κανα χρονο σιγουρα μεχρι να προγραμματιστει και να γινει.η εγκατασταση δεν ειναι ουτε 10 μερες αλλα αν δεν το εχουν ακομα στο προγραμμα τοτε...και μενα δεν μαρεσει η cyta μονο και μονο επειδη σε δενει με το ρουτερ που δινει για να εχεις τηλεφωνο (voip) αλλιως αν βαλεις αλλο ρουτερ δεν θα εχεις τηλεφωνο.

Δημοσ.

Τα ίδια και από εμένα μόνο που το ιστορικό μου προέρχεται από άλλη εταιρία. Με τη Wind βρήκα την υγειά μου, τόσο από θέμα αποσυνδέσεων όσο και από θέμα restarts που μου είχαν αλλάξει τα φώτα. Άσε που με συμφέρει και οικονομικά...

Δημοσ.

Μέχρι εχθές ίσχυε η προσφορά για το wind double play L στα 32,90€ με on line αίτηση, από σήμερα έχει νέα προσφορά στα 42€/μήνα με δώρο το apple tv αξίας 119€ πάλι με on line αίτηση.

Έμενα με ενδιέφερε η προσφορά με τα 32,90€ και ήθελα να κάνω την αίτηση μετά τις 25/5 (δηλαδή σε 10 ημέρες) που λήγει η δέσμευση μου στο οτε. Από το τηλέφωνο μου είπαν ότι αν κάνω την αίτηση τηλεφωνικά ισχύει η έκπτωση, όμως ένας άλλος υπάλληλος (πάλι απο το τηλέφωνο και την ίδια ημέρα) μου είπε οτι δεν ισχύει πλέον η προσφορά.

Από κατάστημα wind μου είπαν οτι ισχύει η προσφορά με τα 32,90€ αν κάνω την αίτηση απο κατάστημα (όπως το λέει στο φυλλάδιο προσφορών των καταστημάτων wind) και οτι αν κάνω από τώρα την αίτηση μέχρι να καταχωρηθεί και να εγκριθεί και να ενεργοποιηθεί θα έχουν περάσει 15 ημέρες οπότε και δεν θα χρειαστεί να καταβάλω τέλος αποδέσμευσης στο οτε.

Ερώτηση στο συμβόλαιο - αίτηση που θα υπογράψω στο κατάστημα αναφέρεται κάπου η τιμή της προφοράς, ότι δηλαδή το πάγιο για ένα χρόνο θα είναι 32,90€?

Επίσης δεν είναι καλύτερα να περιμένω να κάνω αίτηση μετά τις 25/5 που σίγουρα μπορώ να φύγω απο τον οτε χωρίς να αναγκαστώ να πληρώσω και τέλος αποδέσμευσης για μερικές ημέρες?

Δημοσ.

Μέχρι εχθές ίσχυε η προσφορά για το wind double play L στα 32,90€ με on line αίτηση, από σήμερα έχει νέα προσφορά στα 42€/μήνα με δώρο το apple tv αξίας 119€ πάλι με on line αίτηση.

Έμενα με ενδιέφερε η προσφορά με τα 32,90€ και ήθελα να κάνω την αίτηση μετά τις 25/5 (δηλαδή σε 10 ημέρες) που λήγει η δέσμευση μου στο οτε. Από το τηλέφωνο μου είπαν ότι αν κάνω την αίτηση τηλεφωνικά ισχύει η έκπτωση, όμως ένας άλλος υπάλληλος (πάλι απο το τηλέφωνο και την ίδια ημέρα) μου είπε οτι δεν ισχύει πλέον η προσφορά.

Από κατάστημα wind μου είπαν οτι ισχύει η προσφορά με τα 32,90€ αν κάνω την αίτηση απο κατάστημα (όπως το λέει στο φυλλάδιο προσφορών των καταστημάτων wind) και οτι αν κάνω από τώρα την αίτηση μέχρι να καταχωρηθεί και να εγκριθεί και να ενεργοποιηθεί θα έχουν περάσει 15 ημέρες οπότε και δεν θα χρειαστεί να καταβάλω τέλος αποδέσμευσης στο οτε.

Ερώτηση στο συμβόλαιο - αίτηση που θα υπογράψω στο κατάστημα αναφέρεται κάπου η τιμή της προφοράς, ότι δηλαδή το πάγιο για ένα χρόνο θα είναι 32,90€?

Επίσης δεν είναι καλύτερα να περιμένω να κάνω αίτηση μετά τις 25/5 που σίγουρα μπορώ να φύγω απο τον οτε χωρίς να αναγκαστώ να πληρώσω και τέλος αποδέσμευσης για μερικές ημέρες?

δεν ξερω τι εκανες αλλα ναι θελει καμποσες μερες για να γινει η ενεργοποιηση οποτε ο οτε δεν μπορει να σε βαλει να πληρωσεις κατι.ηδη ειναι 17 του μηνος.τωρα για την αλλη ερωτηση δεν ξερω αν αναφερεται πανω στο συμβολαιο οτι ειναι τοσα τα λεφτα αλλα για να το λενε θα ισχυει.δεν νομιζω οτι σου λενε ψεμματα.οποτε για μενα μπορεις να την κανεις καπου τωρα αυτες τις ημερες για να παρεις την προσφορα.τι θα σου πει ο οτε εφυγες μια μερα πιο νωρις απο τις 25/5??η ενεργοποιηση θα παρει το minimum 10 μερες οποτε ιτ'ς οκ.και εσενα σε 8 μερες ληγει.το πιο πιθανο ειναι να σε κοψει ο οτε και να μεινεις και λιγες μερες χωρις ιντερνετ εκτος αν ο οτε μετα την ληξη απλα σε χρεωσει πχ για 4-5 μερες σαν προγραμμα αοριστου χρονου.μια δυο ημερες θα φαει η καταχωρηση κτλ.ειναι και σαβατοκυριακο μπροστα.οποτε δευτερα και να παει η αιτηση ηδη θα ειναι 21 του μηνος.ενημερωσε μας.τωρα αν σου πουν οτι οκ και 25 να κανεις την αιτηση θα παρεις το 32 τοτε περιμενε για να εισαι ησυχος αλλα οπως ειπα δεν θα εχεις θεμα.

Δημοσ.

Δεν έκανα ακόμα αίτηση θα περιμένω μετά τις 25/5 για να είμαι σίγουρος, όμως σημερα μου ήρθε sms (απο 693.......) απο κατάστημα wind στο κέντρο της Αθήνας (πληρώνω εκεί λογαριασμούς και υποθέτω ότι από εκεί βρήκαν το κινητό μου!): "Μέχρι 25/6 είναι μεγάλη ευκαιρία απεριόριστο ίντερνετ μόνο, 10€ απεριόριστη τηλεφωνία μόνο 19,14€. κινητή 2 πάγια δώρο και δωρεάν συσκευή", αύριο που θα πάω απο το κατάστημα θα ρωτήσω και θα σας πω λεπτομέρειες.

Επίσης από το ίδιο κατάστημα μου είπαν ότι ισχύει η προσφορά για το double play L στα 32€ αν η αίτηση γίνει από το κατάστημα (έως τέλος του μήνα)!Μαλλον θα τις ρίξει τις τιμες στο επόμενω διάστημα (ίσως λόγω ανταγωνισμού οτε κ forthnet, όπως διάβασα σε ένα άλλο φόρουμ)

Αύριο θα σας πω νέα!

Πώς βγαίνει 10€/μήνα φίλε αφου το double play M έχει σήμερα, αν κάνεισ on line αίτηση 27,20 και -10,33 αν έχει κινητό= 17€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...