Prof_Chaos Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 νομίζω οτι είναι οτι καλύτερο εχω δεί σε προσφορά για την 6870 και μαζί με standar delivery.λέω να την τιμήσω http://www.amazon.it...34869273&sr=8-1 Riepilogo ordine Articoli:EUR 132,05Costi di spedizione:EUR 7,87Totale ordine: EUR 139,92 και 117 η 6850
k_dinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Αμαν με τις κάρτες γραφικών! Κρατήθηκα και δεν πήρα την 6850, μου φαίνεται δεν μπορω να κάνω άλλο υπομονή, μάλλον θα πάρω την συγκεκριμένη! ΥΓ: Πως και έχουν πέσει οι τιμές? Μήπως ετοιμάζεται να βγεί καμία καινουρια σειρά τώρα?
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 κοίταξε παίζουν προσφορές αρκετές...πιστεύω οτι στα 140 η 6870 είναι πολύ καλύτερη απο την 6950 οσο αναφορά τιμή απόδοση.. για την 6950 θέλεις τουλάχιστον 240ε δηλαδή 100+ ευρώ για να κερδίσεις τι 10 FPS και άν..Επίσης οι λίγο καλύτερη nvidia 560ti είναι στα 200 ευρώ περίπου ενώ η 570 250+ . θεωρώ οτι ειναι η πιο VFM προσφορά. νομίζω η νέα σειρά ειναι η 79..κατι η οποία ειναι στον θεό..απο άποψη χρημάτων. PS και μόλις τσίμπισα μία.
Herculess Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 και στα 103 την ειχε προχτες στο γαλλικο αμαζον camelcamelcamel. θα παιξουν κιαλες τετοιες προσφορές ημέρας οπότε να ειστε σταντ μπαι
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 και στα 103 την ειχε προχτες στο γαλλικο αμαζον camelcamelcamel. θα παιξουν κιαλες τετοιες προσφορές ημέρας οπότε να ειστε σταντ μπαι καλα εγώ την αγόρασα τώρα αν παίξουν κι αλλες τέτοιες προσφορές ή εξαφανιστούν οι 6870 θα δείξει..παρεπιπτόντως το είχα ξεχάσει το camel thanks
fastmanakos Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Παίδες επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την πάρω κι εγώ μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι παίζει με εγγύηση σε περίπτωση που βγάλει κάποιο πρόβλημα κλπ;
JIMBOAthens Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 RMA απευθείας στην κατασκευάστρια εταιρία...
baskon Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ειτε αυτο ειτε τους στελνεις την κάρτα στο amazon και σου στελνουν αλλη. Σε αυτη τη περιπτωση απο οσο ξερω σου επειστρεφουν και τα μεταφορικά που εδωσες..Οπως και να χει με το amazon θεμα δε θα χεις..Παρα μονο με την καθυστερηση του περα δωθε
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Παίδες επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να την πάρω κι εγώ μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι παίζει με εγγύηση σε περίπτωση που βγάλει κάποιο πρόβλημα κλπ; Αμαζον εχει φόρμα αποστολής.100% αξιόπιστο και δείχνει σεβασμό προς τον πελάτη..! καμία σχέση με τα περισσότερα ψιλικοκο που έχουμε στην Ελλάδα.Βεβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις.
baskon Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι στην Ελλαδα σε αντιμετωπιζουν με στυλ..Ωχ τι θες τωρα..θες και εγγυηση? Μονο οταν πουλανε ειναι προθυμοι Και ειδικά με την κριση αυτο εχει γινει ακομα χειροτερο..
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μονο οταν πουλανε ειναι προθυμοι Καποιοι ουτε τοτε!
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι στην Ελλαδα σε αντιμετωπιζουν με στυλ..Ωχ τι θες τωρα..θες και εγγυηση? Μονο οταν πουλανε ειναι προθυμοι Και ειδικά με την κριση αυτο εχει γινει ακομα χειροτερο.. ναι αλλα τωρα οι περισσότεροι καθαρίζουν τις μύγες που βάρανε τα τελευταία 2 χρόνια..οταν τους τελειώσει και αυτό να δω τι θα κάνουν. Παντως για να είμαστε ειλικρινείς υπάρχουν και online καταστήματα Ελληνικά που σέβονται τον πελάτη και έχουν και άριστες κριτικές στο skroutz.Βλέπε visionstudio και κάποια αλλα που μου διαφεύγουν τα οποία έχουν εξαιρετικές τιμές ακόμη και καλύτερες απο καταστήματα εξωτερικού. Εγώ βέβαια πλεόν εμπιστεύομαι τον Αμαζόνιο και ας περιμένω και λιγο παραπάνω για την αλλαγή.Γιατι κακα τα ψέματα πείτε μου ενα κατάστημα που αλλάζει άμεσα και αναλαμβάνει το "περίμενε" της αλλαγής.Ολοι μέσω της ίδιας οδου πάνε.Ταχυδρομείο και στην εταιρεία. Δεν μιλάω φυσικά για περιπτώσεις DOA που είναι υποχρεωμένοι να το πάρουν πισω αν και μερικοί σου βγάζουν το λάδι κ εκει. Ψωνίζω εξωτερικό ξέρω τι μου γίνεται και δεν βλέπω την κάθε πονηρόφατσα του εκάστωτε καταστηματάρχη. ΑΑ και οταν ψωνίζω εξωτερικό το κάνω με την ησυχία μου και οχι να είναι πάνω απο το κεφάλι μου οι πωλητές και σε κάθε γωνία να μου λένε τι θα θέλατε ...Βλέπε Πλαίσιο κ.α...
PETROS13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ψωνίζω εξωτερικό ξέρω τι μου γίνεται και δεν βλέπω την κάθε πονηρόφατσα του εκάστωτε καταστηματάρχη. ΑΑ και οταν ψωνίζω εξωτερικό το κάνω με την ησυχία μου και οχι να είναι πάνω απο το κεφάλι μου οι πωλητές και σε κάθε γωνία να μου λένε τι θα θέλατε ...Βλέπε Πλαίσιο κ.α... ειδικά στο πλαίσιο το να ρωτάνε είναι καλό. Θυμάμαι πριν από 2 χρόνια περίπου έμπαινα μέσα κοίταζα ότι ήθελα και ακόμα αν ήθελα να κάνω μια ερώτηση δεν ερχόντουσαν ή δεν τοπυς έβρισκες ή έκαναν ότι δεν σε βλέπουν. Μετά αυτό έφτιαξε .. έτσι τώρα μπορεί να περάσουν όλοι υπάλληλοι και να ρωτήσουν τι θα θέλατε ? εξυπηρετείστε - ψάχνετε κάτι - μπορώ να βοηθήσω ? Ασφαλώς αν πας συχνά και στο λένε συνέχεια τα παίζεις
kanaks Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ειτε αυτο ειτε τους στελνεις την κάρτα στο amazon και σου στελνουν αλλη. Σε αυτη τη περιπτωση απο οσο ξερω σου επειστρεφουν και τα μεταφορικά που εδωσες..Οπως και να χει με το amazon θεμα δε θα χεις..Παρα μονο με την καθυστερηση του περα δωθε Mιας και το χω χρυσώσει το Amazon πρεπει να πώ οτι η πολιτική τους είναι ασυναγώνιστη, τετοια συμπεριφορά δεν έχει κανένα ελληνικό μαγαζί, εχω γυρίσει πίσω ρολοι γιατι δε μου άρεσε και τους εστειλα μια φωτο της αποδειξης (στα ελληνικα) και μου καναν refund και τα ταχυδρομικά μαζι με την αξία του suunto (το ρολοι). Επιπλέον τα Χριστούγεννα που είχε αργήσει μια παραγγελία γιατί ερχόταν με snail mail και τους ρώτησα μου είπαν οτι είναι πολιτική τους να ξαναστείλουν το προϊoν αν δεν έρθει 3 βδομάδες μετά το estimated delivery! (οχι δεν εχω μετοχες στο μαγαζι)
baskon Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Να προσθεσω ότι ψηφιακη αγοραστηκε Σαββατο.Λογω Πασχα ηταν να φυγει την Τριτη. Την Τριτη πριν φυγει η μηχανη η τιμη επεσε ακομα πιο κατω απο την πολυ καλη τιμη που ηταν. 1 λεπτο στο chat-support και χωρις πολλά πολλά μου επεστρεψαν τη διαφορα στην καρτα.. ΑΝ δειτε τετοια συμπεριφορα απο ελληνικό κατάστημα σφυρίξτε μου (κλεφτικα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα