cflour Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Καλησπερα σε ολους, Τις προηγουμενες μερες οταν προσπαθουσα να ανοιξω τον υπολογιστη πατωντας το power on o υπολογιστης δεν ανοιγε καθολου.......εβγαζα το καλωδιο που παιρνει ρευμα το ξαναεβγαζα τον κουνουσα λιγο απο την θεση του και συνηθως ξεκινουσε(καποια φορα ξεκινησε κ μονος του μετα απο λιγο αφοτου ειχα πατησει το κουμπι)......Σημειωνω οτι τον αφηνω ανοιχτο αρκετες μερες και συνηθως τον κλεινω και τον ξανα ανοιγω μεσα σε λιγα λεπτα ή και κατευθειαν.... Σημερα ενω τον ειχα ανοιχτο ακουστηκε ενα μπραφ και εκλεισε και απο τοτε δεν εχει ξανα ανοιξει......οτι και αν εχω κανει....Δεν δουλευει απολυτως τιποτα...ουτε ανεμιστηρακι ουτε τροφοδοτικο...τιποτα....νεκρικη σιγη..... Πιστευετε οτι καηκε το τροφοδοτικο ή ειναι κατι αλλο?Τι μπορω να κανω για να το τσεκαρω τι εγινε...ωστε να μην πηγαινω να αγοραζω αλλον αν μπορω να το αποφυγω? Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι οταν ακουστηκε αυτος ο θορυβος εσβησε και ο laser εκτυπωτης.... Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη..... Ευχαριστω
Duck Dodgers Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δες και το πολύπριζο μπορεί να έχει κοπεί κάπου.. και για αυτόν τον λόγο να έσβησε και ο εκτυπωτής!
sarpan Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Βεβαιωσου αν το πολυμπριζο δουλευει.Εγινε μηπως καποιο βραχυκυκλωμα?Στο σπιτι ολα λειτουργουσαν κανονικα?
cflour Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Στο σπιτι ολα λειτουργουσαν κανονικα...σε πολυπριζο τα ειχα αλλα οχι σε UPS Απλα υπενθυμιζω οτι εδω κ καμποσο καιρο καποιες φορες οταν εσβηνα τον υπολογιστη μετα δεν ανοιγε αμεσως με το που πατουσα το κουμπι...οποτε σκεφτομαι καποια σχεση ειχε και αυτο και γι αυτο σκεφτομαι για τροφοδοτικο...εχω φερει ενα πιο μικρο τροφοδοτικο που ειχα απο παλιο υπολογιστη και θα το δοκιμασω να δω αν φταιει αυτο...ο χειροτερος μου φοβος ειναι μην επαθε τιποτα ο σκληρος και μετα η μητρικη...ελπιζω να την γλυτωσω με ενα τροφοδοτικο.... Αυτο που ειχα ηταν τουλαχιστον 3ετιας και o name......
idomeneas26 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μαλλον κανενας πυκνωτης σου εσκασε στο τροφοδοτικο εξου και ο θορυβος , μακαρι να μην σου εκανε ζημια στην μητρικη. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
cnc doctor Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 γειασου βγαλε το τροφοδοτικο απο την μαδερβοαρτ 2.-βαλτο στο ρευμα 3.- γειοσε το πρασινο η το γκρι και εαν δεν ξεκοινηση τοτε πετατο απλα πραγματα εαν δεν δεισ τον ανεμιστηρα να δουλευει τοτε πασ για νεο ....στρατοσ
Thanos1972 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Εαν εχεις πολυμετρο δες τον οδηγο στην υπογραφη μου.
STRS1992 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Τροφοδοτικό ..μυρίζει. Το έπαθα προ μηνος σε δικό μου υπολογιστή.Αλλαξα τροφοδοτικό ολα καλα χωρις βλαβη σε σκληρούς αλλα διαπίστωσα όυι και το ανεμιστηρακί του κουτιού που είναι δίπλα στο τροφοδοτικό δεν λειτουργούσε, και ισως αυτο να προκαλεσε υπερθερμανση και προοδευτική φθορά και κάψιμο του τροφοδοτίκου
Thanos1972 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Τροφοδοτικό ..μυρίζει. Το έπαθα προ μηνος σε δικό μου υπολογιστή.Αλλαξα τροφοδοτικό ολα καλα χωρις βλαβη σε σκληρούς αλλα διαπίστωσα όυι και το ανεμιστηρακί του κουτιού που είναι δίπλα στο τροφοδοτικό δεν λειτουργούσε, και ισως αυτο να προκαλεσε υπερθερμανση και προοδευτική φθορά και κάψιμο του τροφοδοτίκου Το να ευθυνεται το ανεμιστηρακι για το καψιμο του τροφοδοτικου ειναι απο χλωμο εως απιθανο. αλλα και τελειως φιλικα,σταματα να ξεθαβεις posts ειτε για ενα απλο +1 ειτε για....
STRS1992 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Φίλε μου τόπαθα. Ειχα προβλήματα με επανεκκινήσεις , και μετά ισοηλεκτρικη γραμμή...τίποτα. Οταν άλλαξα τροφοδοτικό διαπίστωσα οτι το γειτονικό ανεμιστηρακι του κουτιου ειχε κολλήσει.Κακή ψύξη καταστρέφει. Αν εκανε το αυγό τη κοτα ή το ανάποδο δεν το ξέρω, διαπίστωση έκανα αναδρομικά ... Οσο για τα +1 δεν σε σε καταλαβαίνω ? Από το 2007 είμαι εδώ, τι εννοείς ..? Όσο για το ξέθαμα αν εννοείς παλαιότητα, έχεις απόλυτο δίκιο αλλά οι απόψεις που μένουν γραπτές δεν είναι για τους ...πριν, αλλά για τους ....επόμενους,. Ευχαριστώ
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Νο offence given οποτε χαλαρα και σορρυ εαν σε προσεβαλα με καποιο τροπο. το +1 το λεω για ενα θεμα που ξεθαφτηκε μονο και μονο για να πεις +1...... εαν θυμασαι. τεσπα,χαλαρα.
STRS1992 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Ότι πεις Όταν ένα θέμα μένει, κάποιος που ψάχνει λύση μπορεί να τη βρει. Δεν είμαι ειδικός (ακόμα),προς το παρόν μόνο "παθών". Γράφουμε (όλοι) με ευπρέπεια και υπευθυνότητα για να βοηθήσουμε εαυτούς και επόμενους. Αν ένα θέμα είναι παλιό δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος δεν θα το βρει .... μπροστά του. Τα 5 λεπτά της ζωής μου που αφιέρωσα για να το γράψω αξίζουν περισσότερα από το +1.. (που δεν ξέρω που το εξαργυρώνω) Έτυχε μια μέρα στα 5 χρόνια. Δεν θέλω τη δόξα ....... κανενός. Το "... εάν θυμάσαι." ??? αυτό κι αν δεν κατάλαβα. Διευκρίνισε σε προσωπικό email για να μη χρεώνομαι με +2 Χαλαρά πάντα χαλαρά και εδώ έχεις δίκιο. Φιλικά. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2012 από STRS1992
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα