temeteron Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, Με ενδιαφέρει ένα κινητό που θα παίρνει μέσα 2 sim και θα παίζουν ταυτόχρονα δηλαδή ενώ μιλάω στην μια γραμμή όταν καλούν στην άλλη να μου βγάζει ήχο για να μπορώ να βάλω σε αναμονή όποια γραμμή θέλω. Γίνεται αυτό στην συσκευή Samsung E1182 ;
disqualified Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 απ ότι φαινεται ειναι dual stand by. Δηλαδη οταν μιλας στη μια γρμμη η αλλη θα φαινεται σα να μην εχει σημα
temeteron Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Εμένα οι άνθρωποι στο Πλαίσιο που μίλησα τηλεφωνικά μου είπαν πως έχουν ταυτόχρονα σήμα η δυο sim με όποια και να μιλάς απλώς όταν σε καλούν στην άλλη σου εμφανίζεται να βάλεις αναμονή με αυτή που μιλάς. Αλλα με βάζεις σε σκέψεις τώρα, διότι στο πλαίσιο δεν είναι και πολύ γνώστες των αντικειμένων που πουλάνε.
disqualified Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Εμένα οι άνθρωποι στο Πλαίσιο που μίλησα τηλεφωνικά μου είπαν πως έχουν ταυτόχρονα σήμα η δυο sim με όποια και να μιλάς απλώς όταν σε καλούν στην άλλη σου εμφανίζεται να βάλεις αναμονή με αυτή που μιλάς. Αλλα με βάζεις σε σκέψεις τώρα, διότι στο πλαίσιο δεν είναι και πολύ γνώστες των αντικειμένων που πουλάνε. ανα πασα στιγμη εχουν σημα και οι δυο sim δηλαδη δεν επιλεγεις καθε φορα ποια ειναι ενεργη. Σε ενα site ειδα οτι ελεγε πως ειναι dual stand by, αυτο γινεται στα dual stand by εκτος αν εχω καταλαβει κατι πολυ λαθος.
temeteron Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Πήρα το ΓΕΡΜΑΝΟ για να μάθω και δεν έχει Dual Sim συσκευές ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Μου αρέσει η διαφήμιση τους "ΓΕΡΜΑΝΟΣ και είσαι μέσα" θα έλεγα "Γερμανός και είσαι έξω" )
temeteron Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Τελικά όπως δείχνει όταν μιλάς στην μια γραμμή η άλλη μένει ανενεργή. Μα καλά τόσο άσχετοι είναι αυτοί του πλαισίου, απορώ ρε παιδί μου, με σύνδεσαν με την κινητή τηλεφωνία το άτομο απο εκεί μου είπε δεν είναι σίγουρος θα το ρωτήσει στο αρμόδιο τμήμα και θα με ξανακαλέσει, όντως έτσι έγινε με κάλεσαν και μου είπαν ότι και οι 2 γραμμές είναι ενεργές και όταν μιλάς στην μία στην άλλη μπορούν να καλέσουν και να την θέσω σε αναμονή αν θέλω. Με σύνδεσαν με κατάστημα το παράγγειλα και μου το διαβεβαίωσαν και εκεί. Τόσο άσχετοί που κοιτάνε τα στελέχη τους σε λίγο θα βάλουν και τον Κίτσο στο πλαίσιο να πουλάει!
abc Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Τελικά όπως δείχνει όταν μιλάς στην μια γραμμή η άλλη μένει ανενεργή. Μα καλά τόσο άσχετοι είναι αυτοί του πλαισίου, απορώ ρε παιδί μου, με σύνδεσαν με την κινητή τηλεφωνία το άτομο απο εκεί μου είπε δεν είναι σίγουρος θα το ρωτήσει στο αρμόδιο τμήμα και θα με ξανακαλέσει, όντως έτσι έγινε με κάλεσαν και μου είπαν ότι και οι 2 γραμμές είναι ενεργές και όταν μιλάς στην μία στην άλλη μπορούν να καλέσουν και να την θέσω σε αναμονή αν θέλω. Με σύνδεσαν με κατάστημα το παράγγειλα και μου το διαβεβαίωσαν και εκεί. Τόσο άσχετοί που κοιτάνε τα στελέχη τους σε λίγο θα βάλουν και τον Κίτσο στο πλαίσιο να πουλάει! Τελικά το κινητούλι βγηκε καλό; Είναι της προκοπής; Από αξιοπιστία πώς πάει; Ευχαριστώ!
disqualified Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Το πηρα κι εγω για να βαλω μια καρτουλα 2η που ειχα. Δεν εκανα και την τρελη χρηση αλλα η μπαταρια μου κρατησε 14 μερες και ισως μπορουσε και λιγο παραπανω γιατι το φορτισα οταν πηγε σε 0 γραμμες. Διευκρινησε τι εννοεις αξιοπιστια για να σου πω περισσοτερα αλλα δεν το εχω ουτε ενα μηνα, οποτε οποιαδηποτε αξιοπιστια δε μπορει να επιβεβαιωθει σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα Πάντως είναι ελαφρυ, μικρό, ομορφο σχετικα αλλα μην περιμενεις και την τελεια εμπειρια χρησης
griper Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να πάρω το SAMSUNG E1182 Dual sim. Ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια σε όσους το έχουν αγοράσει: 1. Μπορείς να γράφεις άνετα μηνύματα ή τα πλήκτρα είναι όντως πολύ σκληρά και καταντάει εκνευριστικό; 2. Έχει hands-free η συσκευασία; 3. Θετικά; 4. Αρνητικά; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα