Bourdoulas Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Πάντως το σουτ δεν παλεύεται με τίποτα. Ότι χειρότερο έχω δει μέχρι στιγμής.
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Πάντως το σουτ δεν παλεύεται με τίποτα. Ότι χειρότερο έχω δει μέχρι στιγμής. και στο PES2011 μια απο τα ιδια, εκει ηταν ακομη χειροτερα γτ οταν πηγενες να κανεις ενα σουτ και σε "μαρκαρε" ο αντιπαλος και εκανες το σουτ εφευγε στον θεο η μπαλα. ειχαν πει για το 12 οτι θα το εφτιαχνα και οντως αυτο το εφτιαχνα, οταν δλδ σε μαρκαρουν μπορεις να κανεις σουτ και να μην παρι αλλη πολρια η μπαλα αλλα χαλασαν το υπολοιπο, οτι σουτ και να κανεις ή θα παει στου διαολου τη μανα ή ισα που θα κιλισει η μπαλα.
tool1983 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δηλαδη το κανονικο ειναι οταν κανεις καλο σουτ να μπει γκολ,δεν εχει σημασια αν ο αλλος παιζει καλη αμυνα,αν το σουτ παει στραβα,αν ο τερματοφυλακας το πιασει.Πρεπει να μπει γκολ. Αν δεν ξερει καποιος να κανει σουτ στο προ,δεν φταιει το προ αλλα αυτος.
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δηλαδη το κανονικο ειναι οταν κανεις καλο σουτ να μπει γκολ,δεν εχει σημασια αν ο αλλος παιζει καλη αμυνα,αν το σουτ παει στραβα,αν ο τερματοφυλακας το πιασει.Πρεπει να μπει γκολ. Αν δεν ξερει καποιος να κανει σουτ στο προ,δεν φταιει το προ αλλα αυτος. δεν ειπε κανεις οτι πρεπει να μπει γκολ. μιλησαμε για την ροη που περνει η μπαλα μολις κανεις το σουτ.και δεν σου λεω μονο για τα σουτ οταν εισαι μαρκαρισμενος ή οταν εχεις σωματα μπροστα σου αλλα και οταν εισαι μονο σου με αρκετο χορο μπροστα σου περιμενεις να πεταξει λιγο την μπαλα μπροστα και το τραβας (σε δελεαζει οπως και ναχει) αλλα και παλι αδυναμο θα παει (γιαυτο περιμενεις να κανει καλο κοντρολ για να εχει και δυναμη) αλλα δεν καταλαβαινουν απο τετοια οι γιαπονεζοι. εσυ αλλωστε φιλε μου μιλας σαν fanboy και λογικο το βρισκω να μην εισαι αντικειμενικος αναμεσα στα δυο ποδοσφαιρακια.
tool1983 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 δεν ειπε κανεις οτι πρεπει να μπει γκολ. μιλησαμε για την ροη που περνει η μπαλα μολις κανεις το σουτ.και δεν σου λεω μονο για τα σουτ οταν εισαι μαρκαρισμενος ή οταν εχεις σωματα μπροστα σου αλλα και οταν εισαι μονο σου με αρκετο χορο μπροστα σου περιμενεις να πεταξει λιγο την μπαλα μπροστα και το τραβας (σε δελεαζει οπως και ναχει) αλλα και παλι αδυναμο θα παει (γιαυτο περιμενεις να κανει καλο κοντρολ για να εχει και δυναμη) αλλα δεν καταλαβαινουν απο τετοια οι γιαπονεζοι. εσυ αλλωστε φιλε μου μιλας σαν fanboy και λογικο το βρισκω να μην εισαι αντικειμενικος αναμεσα στα δυο ποδοσφαιρακια. φιλε kjtzzemis δεν μπορω να καταλαβω ποια κινηση λες?Εκτος αν εννοεις αυτη που οταν ανοιγεις πολυ τη μπαλα κ πας να σουταρεις κανει προβολη κ η μπαλα παει σε ριπλει. Εγω αν κανω 50 τετατετ με οποιο παιχτη θελεις αν κ προτιμω Delpiero k Pirlo,θα βαλω τα 45 γκολ.Με τη juve κ τη Βιγιαρεαλ εχω φτασει πολλες φορες στη 10αδα στη παγκοσμια καταταξη(730+ποντους, 30 σερι νικες κτλ.) διχως να εχω παρει ποτε Ρεαλ κ Μπαρτσα.Ανεβαζω κ φωτο αν δε με πιστευεις. Ξερεις τι βλεπουν τα ματακια μου οποτε παιζω,παιρνει ο καθε ασχετος το Ροναλντο το Μεσι ή τον Αρσαβιν κ αρχιζει το τρεξιμο κ στο τελος κανει ενα σουτ στα περιστερια αφου τον κυνηγανε 6 δικοι μου παιχτες,κ μετα λεει πωπω τυχη δεν πηγε καλα. Πως να παει?
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 φιλε kjtzzemis δεν μπορω να καταλαβω ποια κινηση λες?Εκτος αν εννοεις αυτη που οταν ανοιγεις πολυ τη μπαλα κ πας να σουταρεις κανει προβολη κ η μπαλα παει σε ριπλει. Εγω αν κανω 50 τετατετ με οποιο παιχτη θελεις αν κ προτιμω Delpiero k Pirlo,θα βαλω τα 45 γκολ.Με τη juve κ τη Βιγιαρεαλ εχω φτασει πολλες φορες στη 10αδα στη παγκοσμια καταταξη(730+ποντους, 30 σερι νικες κτλ.) διχως να εχω παρει ποτε Ρεαλ κ Μπαρτσα.Ανεβαζω κ φωτο αν δε με πιστευεις. Ξερεις τι βλεπουν τα ματακια μου οποτε παιζω,παιρνει ο καθε ασχετος το Ροναλντο το Μεσι ή τον Αρσαβιν κ αρχιζει το τρεξιμο κ στο τελος κανει ενα σουτ στα περιστερια αφου τον κυνηγανε 6 δικοι μου παιχτες,κ μετα λεει πωπω τυχη δεν πηγε καλα. Πως να παει? δεν λεω για τα τετατετ, λεω για τα σουτ που βαρας καμια φορα εξω απο την περιοχη (μην μου πεις οτι δεν το κανεις ποτε γιατι θαναι ψεμα). εχω πει και σε αλλο ποστ οτι ΚΑΙ ΕΓΩ φαν του προ ημουνα, το φιφα ουτε να το βλεπω δεν ηθελα, παιζω προ απο το PES1 στο PS1 και καθε χρονια παρεμενα πιστος στο παιχνιδι αγοραζοντας το.οποτε και εγω αποτι καταλαβες τοσα χρονια δεν εχω δει λιγα. μαλλον εσυ θα καταλαβες οτι επαιζα προ απο το PES2011.ΟΧΙ. το PES2011 ειναι αυτο οπου με απομακρυνε απο το προ και με εστειλε στο φιφα γιατι πολυ απλα ηθελα να παιζω κανονικο ποδοσφαιρο και οχι τις ψευτιες που μας πλασαρει τα τελευταια χρονια η ΚΟΝΑΜΙ. οσων αφορα το σκορ σου σε πιστευω δεν θελω φωτογραφιες κλπ.
tool1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω ποια κινηση λες,δε μου ερχεται με τιποτα τωρα. Σουτ εξω απο τη περιοχη κανω μονο σε 2 περιπτωσεις: Α)η μπαλα απομακρινεται μετα απο κορνερ,κ στρωνεται στο αμυντικο χαφ που ερχεται απο πισω,συνηθως παει καλα. Β)ο αντιπαλος εχει τραβηξει πολυ πισω την αμυνα για να κοψει τις καθετες μπαλιες κ βρισκω αρκετο χωρο για σουτ. Δεν εκβιαζω ποτε σουτ,η τακτικη μου ειναι απο δεξια ή αριστερα με τα χαφ που εχω πιο ψηλα απο τους επιθετικους(κεντρικο κ δευτερο)να τους γυρισω τη μπαλα οπως ερχονται,ο τερματοφυλακας ειναι εξουδετερομενος κ το γκολ μπαινει πολυ ευκολα. Οταν επαιζες πες τι επιπεδου παιχτης ησουν? Κριμα ρε γαμωτο απο οτι βλεπω εχεις ps3 να παιζαμε κανα ματσακι.
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω ποια κινηση λες,δε μου ερχεται με τιποτα τωρα. Σουτ εξω απο τη περιοχη κανω μονο σε 2 περιπτωσεις: Α)η μπαλα απομακρινεται μετα απο κορνερ,κ στρωνεται στο αμυντικο χαφ που ερχεται απο πισω,συνηθως παει καλα. Β)ο αντιπαλος εχει τραβηξει πολυ πισω την αμυνα για να κοψει τις καθετες μπαλιες κ βρισκω αρκετο χωρο για σουτ. Δεν εκβιαζω ποτε σουτ,η τακτικη μου ειναι απο δεξια ή αριστερα με τα χαφ που εχω πιο ψηλα απο τους επιθετικους(κεντρικο κ δευτερο)να τους γυρισω τη μπαλα οπως ερχονται,ο τερματοφυλακας ειναι εξουδετερομενος κ το γκολ μπαινει πολυ ευκολα. Οταν επαιζες πες τι επιπεδου παιχτης ησουν? Κριμα ρε γαμωτο απο οτι βλεπω εχεις ps3 να παιζαμε κανα ματσακι. καλα εννοειτε οτι αν μου στρωνετε απο κορνερ η μπαλα το τραβαω αλλα τωρα τελευταια μιας και καταλαβα οτι την στελνουν στον θεο προτιμω να κατευασω την μπαλα και να δωσω σε κοντινο παιχτη πασα μπας και γινει τιποτε καλο. οταν λες τι επιπεδου παιχτης ημουν τι εννοεις?σε πιο επιπεδο επαιζα?αν ναι παντα επαιζα στο υψηλοτερο επιπεδο (Κορυφαιος/Top player) και στο φετινο Super Star (αν και με δυσκολευει θα ελεγα μιας και εχω συνηθισει πλεον το φιφα,οπως ξες εχουν μεγαλες διαφορες αναμεσα τους). το εχω ρε το PES2012 σε ps3 παιζουμε αν θες κανα ματσακι αλλα πρεπει πρωτα να δω τι φταιει με την συνδεση μου γτ κολλαει το Multi, τουλαχιστον στο fifa12 που επαιζα κολλαγε γιαυτο και πλεον παιζω καριερα.
mados Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Πάντως το σουτ δεν παλεύεται με τίποτα. Ότι χειρότερο έχω δει μέχρι στιγμής. ακόμη έχει κάποια περιθώρια βελτίωσης...
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 ακόμη έχει κάποια περιθώρια βελτίωσης... πολλα θα ελεγα...
mados Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Αντε να βγει το demo να παρουμε επιτελους μια πρωτη γευση...
kjtzemis Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Αντε να βγει το demo να παρουμε επιτελους μια πρωτη γευση... νομιζω πως περα τον σεπτεμβρη θα βγει το demo, αν θυμαμαι καλα και περισι ετσι εγινε.
xavier Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WL50oUOVjLs τι αλλη μλκια θα βγαλουν....
fearwhatnow Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Το μοναδικο προβλημα του pes12 ηταν το βαρος της μπαλας και καποιες φορες τα αδυναμα σουτ χωρις λογο (δεν μιλαω για τα σουτ υπο πιεση, χωρις καλη τοποθετηση σωματος και με το "κακο" ποδι).Βεβαια αυτη τη στιγμη το προβλημα αυτο υπαρχει μονο στις κονσολες διοτι στο pc εχει λυθει με το gameplay tool του Jenkey με το οποιο παραμετροποιουνται τα παντα και διορθωνεται καθε προβλημα στο παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα