Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..ενδιαφέρομαι για 2mbps και πάνω upload έχω κονέχ 24mbps download αλλα μου πιάνει κοντά στα 10 download και κάτω από 1mbps upload..μένω νέο κόσμο υπάρχει περίπτωση να πάω στα 2mbps upload η πιο πάνω με οτε η με άλλη σύνδεση??ευχαριστώ..

Δημοσ.

για να πας 2 mbits upload πρεπει να σε γυρισουν σε annex m και παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα φτασεις τα 2.

δυο εταιρειες το κανουν αυτο.forthnet και οn telecoms.η forthnet δεν ζηταει λεφτα για αυτο ΑΛΛΑ ζηταει να εχεις static ip δηλαδη θα δωσεις 8 ευρω παραπανω αν θυμαμαι καλα.στην On πληρωνεις το annex m απευθειας.εγω ειμαι annex m.με thomson 784 παιζω 1200 ενω με Linksys παιζω 1700 upload.εχω δει σε αλλους 2 mbps απλα η γραμμη μου θελει λιγο fixing.

δεν μιλαω για sdsl η shdsl εκει παμε αλλου.

Δημοσ.

το δοκίμασα φιλε αλλα το ίδιο upload έχει πάνω κάτω λίγο πιο πάνω είναι από 0.7 πήγε στο 0.8 δηλαδή ούτε το 1mbps δεν πέρασε..τώρα αυτό με το static ip δεν ξέρω πως να το κάνω βάζω οποιαδήποτε ip??εγώ είμαι οτε στον οτε γίνετε αυτό??

Δημοσ.

Μόλις σου είπε ο φίλτατος poulinos ότι μόνο σε δύο εταιρίες γίνεται αυτό, και δεν είναι ο οτε μέσα.

Γιατί ζητάει η forthnet να έχεις static ; Χρειάζεται για το πρωτόκολλο ;

Δημοσ.

το δοκίμασα φιλε αλλα το ίδιο upload έχει πάνω κάτω λίγο πιο πάνω είναι από 0.7 πήγε στο 0.8 δηλαδή ούτε το 1mbps δεν πέρασε..τώρα αυτό με το static ip δεν ξέρω πως να το κάνω βάζω οποιαδήποτε ip??εγώ είμαι οτε στον οτε γίνετε αυτό??

α.δεν βαζεις απλα annex m εσυ στον ρουτερ σου και παιζει.πρεπει να το γυρισει και ο Isp σε annex m αλλιως δεν αλλαζει τιποτα.

static ip ειναι στην Forthnet και την ζητας.μιλαμε static wan οχι static lan.στον οτε δεν υπαρχει annex m

Μόλις σου είπε ο φίλτατος poulinos ότι μόνο σε δύο εταιρίες γίνεται αυτό, και δεν είναι ο οτε μέσα.

Γιατί ζητάει η forthnet να έχεις static ; Χρειάζεται για το πρωτόκολλο ;

οχι δεν χρειαζεται για το πρωτοκολλο.απλα αντι να σου πουν οπως η on οτι πληρωσε για το annex m σου λενε πληρωσε για static ip και εμεις δωρο το annex m αν το θες.παιζει και χωρις static απλα δεν το κανουν.στην On απλα θα πληρωσεις νομιζω και την static και το annex m αν τα θες και τα 2

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. :)

Θα ήταν ένα κάτι τις αν έδινε ο οτε 2 πάνω, έτσι μέχρι να έρθει το vdls μέσω καφάο. :D

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση.

Θα ήταν ένα κάτι τις αν έδινε ο οτε 2 πάνω, έτσι μέχρι να έρθει το vdls μέσω καφάο.

ειναι κατι που ηδη κανουν τα dslam οποτε δεν θα ηταν δυσκολο.απλα επειδη ο οτε δινει και margin 9 θα πρεπε να το ριξει λιγο στο upload για να παιξει καποιος 2mbps πιο ευκολα.απλα για τον οτε παραπανω μπελας γιατι μετα ο αλλος μπορει να πει επαιζα 2 mbps up τωρα οχι κτλ κτλ οποτε σου λεει αστο καλυτερα.εκτος αν το εκανε δωρεαν αλλα και παλι επειδη θα επηρεασει την γραμμη οτι το margin θα πρεπει να ειναι πιο χαμηλο ισως και για αυτο δεν το κανει.παραπανω βλαβες κτλ.ειδικα αμα ηταν δωρεαν θα το εκαναν πολλοι.τωρα στην On πληρωνεις για αυτο οποτε ειναι λιγο θεμα διοτι αμα δεν το πιασεις η δεν παιζει παντα 2 η μετα απο καιρο λογο ποιοτητας δεν παιζει 2 mbit ο αλλος θα κανει παραπονα οτι πληρωνει για αυτο.ενω στην Forthnet πληρωνεις για την static που την εχεις παντα και απλα μπορεις να παρεις εξτρα (χωρις χρεωση)το annex m .οσο καταφερεις να παιξεις και εκει βεβαια.

Δημοσ.

Παρε ενα τηλεφωνο στην cyta και ρωτα σε πρωτη φαση αν μπορεις να βαλεις vdsl νομιζω πρεπει να εισαι 1 χιλιομετρο απο κεντρο για να εισαι ενταξει εχει 2 πακετα το πιο ακριβο σου δινει 3 upload και θα ερχεσαι και περιπου στα ιδια λεφτα με την 24αρα του οτε αμα βαλεις και το παγιο μεσα .

Δημοσ.

ναι max ειναι 1 km.βεβαια υπαρχουν και ατομα που ειναι πιο κοντα και δεν μπορουν να παιξουν και οσο περναει ο καιρος θα υπαρχουν και αλλοι που δεν θα μπορουν να παιξουν αφου ο χαλκος is degrading.

• Super Moderators
Δημοσ.

παίζουν, αλλά κλειδώνουν χαμηλότερα από τα 30mbps, βέβαια στο upload η χασούρα είναι λιγότερη...

Δημοσ.

παίζουν, αλλά κλειδώνουν χαμηλότερα από τα 30mbps, βέβαια στο upload η χασούρα είναι λιγότερη...

υπαρχουν και ατομα που τους εχουν γυρισει πισω σε adsl:P

καποιοι λενε οτι η καρτα στο dslam ειναι combo οπως και το ρουτερ.δεν το ξερω αυτο.απλα ειχαμε συζητηση με τον οτε ο οποιος και να μην παιξεις με vdsl λιγο τον καιει.

και εν τω μεταξυ των τελευταιο καιρο εχω βαρεθει να βλεπω χρηστες που εχουν 10-15 attenuation και κατι συγχρονισμους στα 12-13.τα καλωδια πετανε.απο το καλο στο καλυτερο.σε λιγο θα παιζουν στα 10 και θα λενε και ευχαριστω.βεβαια ουτε λογος για να το φτιαξει ο οτε οπως καταλαβαινεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...