martsaflyin Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δεν έχεις εμπειρία από την δουλειά και θέλεις να δουλέψεις σε ένα μέρος με παρα πολύ κόσμο.Μην με παρεξηγήσεις δεν θα σε έπαιρνα εύκολα.Αλλα έχεις το φιλαράκι σου να σε βοηθήσει οποτε μπες αν μπορείς. Πάντως ξέρω και 3 μπάρμαν σε καλές μπάρες που είναι άνω των 40 αλλα με πολλές εκατοντάδες νύχτες στην πλάτη και πολύ εμφανίσιμοι και κυρίως εξαιρετικοί επαγγελματίες. Φιλε δεν εχεις αδικο, φανταζομαι ομως οτι αν με παρει ο μαγαζατορας, θα με πληρωνει και με σαφως λιγοτερα χρηματα απο τους αλλους δυο που θα ειναι στο ιδιο μπαρ με μένα και θα ειναι πιο εμπειροι. Επισης επειδη ειμαι απο επαρχια δεν βλεπεις ευκολα μπαρμαν με τα χαρακτηριστικα που μου ανεφερες παραπανω. Βλέπεις μεν εμπειρους αλλα χωρις να εχουν ολο το πακετο που αναφέρεις εκτος απο ελάχιστες περιπτωσεις. Έχω πει και στο αφεντικό οτι δεν έχω και ιδιαίτερες οικονομικές απαιτήσεις και στην αρχη δοκιμαστικά ας με πάρει και αν του κάνω με κρατάει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!
capten- Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Φιλε δεν εχεις αδικο, φανταζομαι ομως οτι αν με παρει ο μαγαζατορας, θα με πληρωνει και με σαφως λιγοτερα χρηματα απο τους αλλους δυο που θα ειναι στο ιδιο μπαρ με μένα και θα ειναι πιο εμπειροι. Επισης επειδη ειμαι απο επαρχια δεν βλεπεις ευκολα μπαρμαν με τα χαρακτηριστικα που μου ανεφερες παραπανω. Βλέπεις μεν εμπειρους αλλα χωρις να εχουν ολο το πακετο που αναφέρεις εκτος απο ελάχιστες περιπτωσεις. Έχω πει και στο αφεντικό οτι δεν έχω και ιδιαίτερες οικονομικές απαιτήσεις και στην αρχη δοκιμαστικά ας με πάρει και αν του κάνω με κρατάει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου! Και ένα άσχετο.Η δουλειά της νύχτας{p.x. barman} είναι σαν τη δουλειά του γυναικολόγου.Δουλεύει εκεί όπου όλοι οι υπόλοιποι "διασκεdαζουν". Καλή τύχη ,αλλα να μην μείνεις παρα πολύ σε αυτό το επάγγελμα.
pournaras Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Φιλε δεν εχεις αδικο, φανταζομαι ομως οτι αν με παρει ο μαγαζατορας, θα με πληρωνει και με σαφως λιγοτερα χρηματα απο τους αλλους δυο που θα ειναι στο ιδιο μπαρ με μένα και θα ειναι πιο εμπειροι. Επισης επειδη ειμαι απο επαρχια δεν βλεπεις ευκολα μπαρμαν με τα χαρακτηριστικα που μου ανεφερες παραπανω. Βλέπεις μεν εμπειρους αλλα χωρις να εχουν ολο το πακετο που αναφέρεις εκτος απο ελάχιστες περιπτωσεις. Έχω πει και στο αφεντικό οτι δεν έχω και ιδιαίτερες οικονομικές απαιτήσεις και στην αρχη δοκιμαστικά ας με πάρει και αν του κάνω με κρατάει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου! Κανεις δε γεννηθηκε εμπειρος, ολοι μεσα απο τη μπαρα εμαθαν, και οι 40χρονοι, καποτε ηταν 30χρονοι και εμπαιναν πρωτη φορα πισω απο τη μπαρα, μην αρχιζεις λοιπον τις αυτοκριτικες χωρις να ξερεις καν τις δυνατοτητες σου. Εχω δει φιλους να πιανουν το δισκο στα χερια τους για πρωτη φορα και να νομιζεις οτι δουλευαν χρονια, και να εξελισσονται μεσα σε ελαχιστο χρονικο διαστημα σε αναποσπαστο τμημα του μαγαζιου. Δοκιμαστικα - ξεδοκιμαστικα θα το φας το οχταωρο εκει μεσα και θα σερβιρεις οτι και οι αλλοι, οποτε μην γινεσαι απο μονος σου μικροτερος των απαιτησεων χωρις να γνωριζεις τις δυνατοτητες σου.
martsaflyin Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Κανεις δε γεννηθηκε εμπειρος, ολοι μεσα απο τη μπαρα εμαθαν, και οι 40χρονοι, καποτε ηταν 30χρονοι και εμπαιναν πρωτη φορα πισω απο τη μπαρα, μην αρχιζεις λοιπον τις αυτοκριτικες χωρις να ξερεις καν τις δυνατοτητες σου. Εχω δει φιλους να πιανουν το δισκο στα χερια τους για πρωτη φορα και να νομιζεις οτι δουλευαν χρονια, και να εξελισσονται μεσα σε ελαχιστο χρονικο διαστημα σε αναποσπαστο τμημα του μαγαζιου. Δοκιμαστικα - ξεδοκιμαστικα θα το φας το οχταωρο εκει μεσα και θα σερβιρεις οτι και οι αλλοι, οποτε μην γινεσαι απο μονος σου μικροτερος των απαιτησεων χωρις να γνωριζεις τις δυνατοτητες σου. Εισαι μπαρμαν φιλος; Δουλευεις νυχτα απο τι καταλαβα.....
ikaruga24 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Φιλε μου να πας και να παραπας. Και εγω οταν ξεκινησα σερβιτορος (ειμαστε ιδια ηλικια) πριν 2 χρονια ειπα στον "αφεντικο" μου οτι δεν σκαμπαζω καθολου απο τη δουλεια αλλα οτι εχω θεληση και οτι τα παω εξαιρετικα με τον κοσμο. Και ετσι ξεκινησα. Απειρα λαθη στην αρχη αλλα ολα φτιαχνουνε. Μεσα σε 1 μηνα θα εισαι "εξπερ". Τραβα και μη μασας, ειναι καλη φαση μπαρμαν φιλε. Μονο μπαρμαν και DJ περνανε καλα σε αυτες τις δουλειες.
HERTHAN Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αδερφε μην το σκεφτεσαι καθολου πηγαινε και δεν εχεις να χασεις τιποτα. Λαθη μπορει να κανεις οπως ολοι οσοι ξεκινησαν για πρωτη φορα.Αλλωστε ειπες οτι δεν θα εισαι και μονος σου μεσα στο μπαρ θα ειναι 2-3 ακομα και οτι και να χρειαζεσαι οτι απορια θα εχεις θα τους ρωτας και θα τους λες να σε βοηθησουν. Επιπλεον θα ειναι μπιραρια και οχι κανενα μπαρακι ή club ωστε να εχουν και φοβερες απαιτησεις απο ποτα και κοκτειλ.Αλλα και να εχουν μερικοι γι'αυτο θα εχεις και τους αλλους διπλα να σε βοηθανε και θα στα μαθουν. Σε λιγο καιρο θα σου φυγει και το αγχος που σιγουρα θα εχεις γιατι δεν γνωριζεις την δουλεια και θα τα κανεις ολα μηχανικα. Αφου θα ειναι και ο φιλος σου εκει περα μια χαρα θα περασεις πηγαινε με χιλια και ειδικα τωρα τετοιες εποχες μην αφηνεις ευκαιριες να πανε χαμενες.
martsaflyin Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αδερφε μην το σκεφτεσαι καθολου πηγαινε και δεν εχεις να χασεις τιποτα. Λαθη μπορει να κανεις οπως ολοι οσοι ξεκινησαν για πρωτη φορα.Αλλωστε ειπες οτι δεν θα εισαι και μονος σου μεσα στο μπαρ θα ειναι 2-3 ακομα και οτι και να χρειαζεσαι οτι απορια θα εχεις θα τους ρωτας και θα τους λες να σε βοηθησουν. Επιπλεον θα ειναι μπιραρια και οχι κανενα μπαρακι ή club ωστε να εχουν και φοβερες απαιτησεις απο ποτα και κοκτειλ.Αλλα και να εχουν μερικοι γι'αυτο θα εχεις και τους αλλους διπλα να σε βοηθανε και θα στα μαθουν. Σε λιγο καιρο θα σου φυγει και το αγχος που σιγουρα θα εχεις γιατι δεν γνωριζεις την δουλεια και θα τα κανεις ολα μηχανικα. Αφου θα ειναι και ο φιλος σου εκει περα μια χαρα θα περασεις πηγαινε με χιλια και ειδικα τωρα τετοιες εποχες μην αφηνεις ευκαιριες να πανε χαμενες. Σ ευχαριστω φιλε για το χρονο σου, και γω αυτο πιστευω οτι θα τα παω καλά..Ας ελπίσουμε να με πάρει και ολα γινονται μετα....
panos2171 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Aπό τη στιγμή που ενημέρωσες πως δεν ξέρεις δεν θα σου βάλουν να κάνεις ούτε κοκτέιλ, ούτε σέικερ ούτε σφηνάκια, αυτά θα τα κάνουν οι άλλοι. Εσύ θα βάζεις τα απλά ποτά, βότκες, ουίσκι κλπ μαζί με τα αναψυκτικά το πολύ.Θα σου πουν τις ποσότητες και θα σαι ΟΚ. Προσωπικά έχω δουλέψει μπάρμαν σε καφέδες και δεν τα πήγαινα και τόσο καλά στο θέμα ταχύτητας συν του ότι οι παραγγελίες είναι πιο μπερδεμένες. Υποθετικά σε ποτά πρέπει να είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
martsaflyin Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ναι μαλλον ετσι πρεπει να γινεται φιλε, συν οτι θα πρεπει να μαθω και τις μπιρες φανταζομαι.. Εχει πολλες μαρκες και κατι περιεργες! Aπό τη στιγμή που ενημέρωσες πως δεν ξέρεις δεν θα σου βάλουν να κάνεις ούτε κοκτέιλ, ούτε σέικερ ούτε σφηνάκια, αυτά θα τα κάνουν οι άλλοι. Εσύ θα βάζεις τα απλά ποτά, βότκες, ουίσκι κλπ μαζί με τα αναψυκτικά το πολύ.Θα σου πουν τις ποσότητες και θα σαι ΟΚ. Προσωπικά έχω δουλέψει μπάρμαν σε καφέδες και δεν τα πήγαινα και τόσο καλά στο θέμα ταχύτητας συν του ότι οι παραγγελίες είναι πιο μπερδεμένες. Υποθετικά σε ποτά πρέπει να είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Ναι μαλλον ετσι πρεπει να γινεται φιλε, συν οτι θα πρεπει να μαθω και τις μπιρες φανταζομαι.. Εχει πολλες μαρκες και κατι περιεργες!
totem_lost Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Απο περιέργεια: Ποιά ήταν η προηγούμενη δουλειά σου;
kamasoutra Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 να πάς φίλε μ δεν είναι να χάσεις τέτοια ευκαιρία.να ξέρεις πώς κανένας δεν ξύπνησε μιά ημέρα κ ήξερε τα πάντα,του τα δείξανε κ έμαθε.καλό όμως πρίν πάς να πάρεις λίγες γνώσεις απο ίντερνετ η απο γνωστούς ωστέ μην είσαι τελείως άπειρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα