nfsmw_gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Καλησπερα κοινοτητα του insomnia.gr! Σκεφτομαι να παρω τον 631 τωρα που θα χτισω pc και καθως καποιος i3 θα ειναι καλος αλλα απο overclock δεν θα κανει τιποτα και καποιος i5/i7 θα ειναι ο καλυτερος αλλα ξεφευγω πολυ στα λεφτα ειδα αυτον και μου αρεσε πολυ! Τον εχει κανεις λοιπον αυτον η οποιονδηποτε αλλον αυτης της llano σειρας(οχι am3 based)?Εντυπωσεις,αξιζει?
duffyduck Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 νομιζω οτι αυτος δεν εχει ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη αυτον που πρεπει να παρεις ειναι ο ATHLON II X4 651K (AD651KWNGXBOX) ο οποιος εχει ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη και υπερχονιζεται πολυ ευκολα.
nfsmw_gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Σωστος φιλε! το γνωριζω αυτο...εγω βασικα ρωταω γιατι τον 631 θα παρω λογω χρηματων αλλα θελω να μου πουν εμπειριες με τον 651 που ειναι ο πιο γρηγορος,η καποιον αλλον αν εχει κανεις γιατι ουσιαστικα ιδιοι ειναι και εχω δει ο 631 παει χαλαρα κοντα στα 4 ghz και φυσικα θα τον πειραξω... Ελπιζω να σε εκανα να καταλαβεις τι εννοω! :Ρ
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Η Lliano πρατφορμα θα αλλαξει σε λιγο καιρο.ασκοπο να τον παρεις απο τωρα μιας και δεν εχει και την καρτα γραφικων μεσα. Καλυτερα τον 960Τ τωρα που τον βρισκεις με μια am3+ μητρικη.
nfsmw_gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Η Lliano πρατφορμα θα αλλαξει σε λιγο καιρο.ασκοπο να τον παρεις απο τωρα μιας και δεν εχει και την καρτα γραφικων μεσα. Καλυτερα τον 960Τ τωρα που τον βρισκεις με μια am3+ μητρικη. Ναι...δεν χρειαζομαι την καρτα γραφικων του αλλιως θα επαιρνα A series apu.... Θα βαλω μια 6870/5870 πανω αρα και να την ειχα αχρηστη θα ηταν... Αρα εσυ μου λες για τον 960T?απ'οσο εχω δει clock per clock ειναι πιο αργοι σε σχεση με τους llano... Ετσι ειναι η ξερω λαθος παιδια?
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αυτο που σου λεω ειναι οτι στην πλατφορμα που πας τωρα,εαν δεν θελεις την gpu δεν χρειαζεσε να πας σε fm1.μπορεις να πας οπως σου ειπα στον 960Τ με σοκετ ΑΜ3+ στην μητρικη και επειδη βλεπω οτι θα ασχοληθεις με το ανεβασμα τοτε να ξερεις οτι η θα γινει 6πυρηνος η 5 πυρηνος,μπορει να μην γινει και τιποτα αλλα θα κλοκαρει σαν τρελος λογικα μιλωντας.τα 4.0ghz πρεπει να τα εχεις με την προσθηκη ψυχτρας.
nfsmw_gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Αυτο που σου λεω ειναι οτι στην πλατφορμα που πας τωρα,εαν δεν θελεις την gpu δεν χρειαζεσε να πας σε fm1.μπορεις να πας οπως σου ειπα στον 960Τ με σοκετ ΑΜ3+ στην μητρικη και επειδη βλεπω οτι θα ασχοληθεις με το ανεβασμα τοτε να ξερεις οτι η θα γινει 6πυρηνος η 5 πυρηνος,μπορει να μην γινει και τιποτα αλλα θα κλοκαρει σαν τρελος λογικα μιλωντας.τα 4.0ghz πρεπει να τα εχεις με την προσθηκη ψυχτρας. Χμμ...καταλαβαινω τι λες!Ευχαριστω για την βοηθεια! Ο 960T δηλαδη παιζει να του ξεκλειδωσω εξτρα πυρηνες δηλαδη?
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ναι παιζει να του ξεκλειδωσεις πυρηνες.αλλα αυτο μην το παιρνεις σαν δεδομενο.θεωρησε το σαν ενα Bonus οπως ειναι φυσικα και το Overclocking.
nfsmw_gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μια χαρα τοτε...γιατι απορησα χθες,λεω γιατι να μου λενε παρε τον 960 αφου πουλανε εναν αλλον και black edition στα 3.4 πιο φθηνα? :Ρ καθησα το ειδα χθες,μια χαρα αν ξεκλειδωσει!Αρα αξιζει αυτος καλυτερα αντι του 631 ετσι?και ας εχει αρκετα μεγαλυτερη τιμη?
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Και ο 960Τ εχει ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη.επισης εχει πυρηνα του thuban,τον zosma,που σηημαινει μικροτερες θερμοκρασιες και καταναλωση σε σχεση με τον 965 που ειναι ο κλασσικος πυρηνας deneb.ετσι με αυτα ισως και να κλοκαρει πιο πολυ θεωρητικα.εννοω οτι θα εχεις περισσοτερη ανεση απο temps. επισης εχει και καλυτερο memory controller,το cpu_nb που ισως εχεις δει να μιλαμε γιαυτο. δηαλδη κλοκαρει και αυτο παραπανω απο τον deneb.
nfsmw_gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Και ο 960Τ εχει ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη.επισης εχει πυρηνα του thuban,τον zosma,που σηημαινει μικροτερες θερμοκρασιες και καταναλωση σε σχεση με τον 965 που ειναι ο κλασσικος πυρηνας deneb.ετσι με αυτα ισως και να κλοκαρει πιο πολυ θεωρητικα.εννοω οτι θα εχεις περισσοτερη ανεση απο temps. επισης εχει και καλυτερο memory controller,το cpu_nb που ισως εχεις δει να μιλαμε γιαυτο. δηαλδη κλοκαρει και αυτο παραπανω απο τον deneb. εκατσα χθες εκανα μια ερευνα!καλα αυτα που λες... αλλα για σχεδον διπλασια τιμη δεν δικαιολογειται η αποδοση του επεξεργαστη αυτου,δυστυχως....:/ ειδα διαφορα benchmarks και παιχνιδια και εμενε συχνα αρκετα πισω...
nfsmw_gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ίδια τιμή έχουν βασικά. Ο athlon II x4 631 με τον phenom II X4 960T? ΠΟΥ??Απο skroutz βλεπω τι παιζει,αν ειναι ετσι να παω να τον παρω!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Όχι, βασικά στους 965BE και 960T αναφερόμουνα.
Thanos1972 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Με ποια μητρικη σκεφτεσαι να βαλεις τον 631 για να φτασεις τα 4.0 οπως λες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα