teot Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εχει χρησιμοποιήσει κανένας κλήσεις με Viber out ; Θα είμαι αρκετές ημέρες σε χώρα εκτός ΕΕ και κοιτάζω για κλήσεις φωνής και ειδα την παρακάτω προσφορα στο Viber. Δουλεύει απροβλημάτιστα η υπάρχουν προβλήματα, η ποιότητα των κλήσεων πως είναι; Επειδη δεν εχω καταφέρει να βρώ τους όρους, μπορεις να το διακοψεις όποτε θελησεις η υπαρχουν ψιλά γράμματα; Υπάρχει κάποια πατάτα στην προσφορά; Ευχαριστώ όποιον μπορει να βοηθήσει. https://account.viber.com/el/call-world Και κατι τελευταιο αν μπω απο υπολογιστη την έχει 5,99 αν μπω απο την εφαρμογή στο κινητο την έχει 6,99 .... εχουν διαφορές; Επεξ/σία 8 Μαϊου από teot 1
lpap1908 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Γεια σας αποεχθες εχω το εξης προβλημα,αλλαξα κινητο απο anroid σε iphone και επειδη εκανα αρκετες απεγκαταστασεις και ενεργοποιησεις στο VIBER πλεον δεν συνδεεται ,διαβασα οτι πρεπει να περασου 24 ωρες...περασαν 24 ωρες αλλα τιποτα απο το support ειπαν θα επικοινωνησουν αλλα τιποτα
giorgolavos Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) 11 hours ago, teot said: Εχει χρησιμοποιήσει κανένας κλήσεις με Viber out ; Θα είμαι αρκετές ημέρες σε χώρα εκτός ΕΕ και κοιτάζω για κλήσεις φωνής και ειδα την παρακάτω προσφορα στο Viber. Δουλεύει απροβλημάτιστα η υπάρχουν προβλήματα, η ποιότητα των κλήσεων πως είναι; Επειδη δεν εχω καταφέρει να βρώ τους όρους, μπορεις να το διακοψεις όποτε θελησεις η υπαρχουν ψιλά γράμματα; Υπάρχει κάποια πατάτα στην προσφορά; Ευχαριστώ όποιον μπορει να βοηθήσει. https://account.viber.com/el/call-world Και κατι τελευταιο αν μπω απο υπολογιστη την έχει 5,99 αν μπω απο την εφαρμογή στο κινητο την έχει 6,99 .... εχουν διαφορές; Η την διαφορα στις τιμες συνηθως οφειλεται στην διφορετικη προμηθεια που κραταει καθε πλατφορμα εφαρμογων μεσω της οποιας γινεται η πληρωμη. Για τα υπολοιπα δεν γνωριζω, δεν χρησιμοποιω το Viber Out Επεξ/σία 9 Μαϊου από giorgolavos 1
kostasbm Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου On 08/05/2025 at 22:25, teot said: Εχει χρησιμοποιήσει κανένας κλήσεις με Viber out ; Θα είμαι αρκετές ημέρες σε χώρα εκτός ΕΕ και κοιτάζω για κλήσεις φωνής και ειδα την παρακάτω προσφορα στο Viber. Δουλεύει απροβλημάτιστα η υπάρχουν προβλήματα, η ποιότητα των κλήσεων πως είναι; Επειδη δεν εχω καταφέρει να βρώ τους όρους, μπορεις να το διακοψεις όποτε θελησεις η υπαρχουν ψιλά γράμματα; Υπάρχει κάποια πατάτα στην προσφορά; Ευχαριστώ όποιον μπορει να βοηθήσει. https://account.viber.com/el/call-world Και κατι τελευταιο αν μπω απο υπολογιστη την έχει 5,99 αν μπω απο την εφαρμογή στο κινητο την έχει 6,99 .... εχουν διαφορές; το χρησιμοποιώ τακτικά για κλήσεις σε σταθερά κινητά Αυστραλία......και είναι αρκετά οικονομικό 1
teot Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 2 ώρες πριν, kostasbm είπε το χρησιμοποιώ τακτικά για κλήσεις σε σταθερά κινητά Αυστραλία......και είναι αρκετά οικονομικό Εχεις το προγραμμα με τα απεριοριστα, καποιο άλλο προγραμμα η αγοραζεις μονάδες; Επειδη εγω θα το χρειαστώ για 25 ημέρες περιπου να παρω τα απεριοριστα η δεν κόβεται ευκολα και θα μπλέξω;
kostasbm Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 7 hours ago, teot said: Εχεις το προγραμμα με τα απεριοριστα, καποιο άλλο προγραμμα η αγοραζεις μονάδες; Επειδη εγω θα το χρειαστώ για 25 ημέρες περιπου να παρω τα απεριοριστα η δεν κόβεται ευκολα και θα μπλέξω; τίποτα ...κανένα πρόγραμμα...απλά βάζω 10 ευρώ ......ένα τηλέφωνο σε σταθερό Αυστραλια μιλάω περίπου 3-5 λεπτά και μου παίρνει 20 σεντσ...... 1
mountains1 Δημοσ. Τρίτη στις 07:45 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:45 πμ Μπορω, αφου διαβασα ενα μηνυμα, να το κανω unread, οπως κανω στα emails; Μου στελνουν διαφορα, διαφοροι. Ομως, δεν μπορω να τα δουλεψω στο κινητο. Τα δουλευω σε υπολογιστη. Αν λοιπον, 'κανω το λαθος' να τα ανοιξω στο κινητο, μετα ισως ξεχασω στον υπολογιστη οτι πρεπει να παω να το ξαναδω και να το δουλεψω εκει! Απο την αλλη, δεν ειναι και το καλυτερο, να βλεπω ενα μηνυμα στο κινητο το πρωι, και να σκεφτομαι αν θα μπω να το διαβασω, μηπως και ειναι κατι που πρεπει να δουλευτει στον υπολογιστη το βραδυ! Το καλυτερο λοιπον θα ηταν για εμενα, να τα βλεπω ολα στο κινητο, και να κανω unread, οτι πρεπει να το ξαναδω, απο τον υπολογιστη. Γινεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα