Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, giorgolavos είπε

STEP 1: βγαλε και τις δυο sim απο το τηλεφωνο

STEP2: βαλε στην θεση 1 την sim με τον αριθμο που θελεις να εχεις πλεον στο viber

STEP 3: reboot το τηλεφωνο και και ανοιγεις το viber.

Εαν εχουν γινει ολα σωστα μεχρι εδω, μολις ανοιξεις το viber θα σου βγαλει μηνυμα οτι το viber ανακαλυψε οτι χρησιμοποιεις νεα  sim, με νεο αριθμο και θα σε ρωτησει εαν θελεις να αντικαταστησεις τον παλιο σου αριθμο στο viber με τον καινουριο. Εκει μπορεις να επιλεξεις "ναι".

ΠΡΟΣΟΧΗ: το εχω κανει πολλα χρονια πριν και επειδη ποτέ δεν με ενδιεφερε ιδιαιτερα να διατηρησω το ιστορικο των μηνυματων δεν θυμαμαι εαν κρατησε τα μηνυματα ή οχι. Θυμαμαι ομως οτι ειχε παει μηνυμα σε οσους εχουν αποθηκευμενο το παλαιο τηλεφωνο μου οτι το αλλαξα με καινουριο.

Εμένα και πάλι δεν το δέχεται.Δεν ξέρω αν φταίει που ειναι esim το νέο νούμερο,το παλιό ειναι σε sim.Δοκιμάζω και με το ελληνικό που πάλι είναι esim και τα ίδια.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/8/2025 στις 3:56 ΜΜ, deesnider είπε

Να τολμήσω να σε ζαλίσω με άλλη μια χαζή ερώτηση; Κάνω τη διαδικασία back up για το viber (Ρυθμίσεις/Λογαριασμός/Viber Backup) από το κινητό (Android). Μού λέει ότι ολοκληρώθηκε. Έχω καταλάβει σωστά, ότι αυτό το αντίγραφο ασφαλείας αποθηκεύεται στο Google Drive; Αν ναι, πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτό; Κυρίως με ενδιαφέρει να έχω πρόσβαση από τον υπολογιστή, προκειμένου (αν γίνεται αυτό...) να «σώσω» κάποιες συνομιλίες και να τις δω με την ησυχία μου. Εννοείται ότι είμαι συνδεδεμένος στο λογαριασμό μου τής google και έχω την εφαρμογή Google Drive εγκατεστημένη, τόσο στο κινητό όσο και στο p.c.

Στις 13/8/2025 στις 11:31 ΜΜ, mountains1 είπε

Μπορει να γινει export μια συνομιλια, σε αρχειο;

Στις 13/8/2025 στις 7:11 ΜΜ, chvnce είπε

Αποθηκεύεται στο google drive, αλλά δεν έχουμε πρόσβαση στο αρχείο. Μόνο το viber. 

Παλιότερα υπήρχε τρόπος να κατέβουν σαν αρχείο, αλλά πλέον με κρυπτογράφηση κτλ δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης. 

Δεν υπάρχει φιλτράρισμα βάσει συμμετέχοντα στη συζήτηση. 

Γίνεται.

Το έχω γράψει ξανά, πάμε άλλη μία.

Πρώτα θα πρέπει να κάνεις backup τις συνομιλίες σου και έχοντας συνδέσει το mail σου.

Μετά πρέπει να κάνεις το εξής:

Στο νήμα Οι σημειώσεις μου, θα γράψεις το εξής:

"viber://more/email_message_history_on"

Και πατάς πάνω σε αυτή την εντολή

Ύστερα, αν πας ρυθμίσεις, κλήσεις και μηνύματα, θα βρεις την επιλογή να στείλεις το backup στο mail σου.

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Γίνεται.

Το έχω γράψει ξανά, πάμε άλλη μία.

Πρώτα θα πρέπει να κάνεις backup τις συνομιλίες σου και έχοντας συνδέσει το mail σου.

Μετά πρέπει να κάνεις το εξής:

Στο νήμα Οι σημειώσεις μου, θα γράψεις το εξής:

"viber://more/email_message_history_on"

Και πατάς πάνω σε αυτή την εντολή

Ύστερα, αν πας ρυθμίσεις, κλήσεις και μηνύματα, θα βρεις την επιλογή να στείλεις το backup στο mail σου.

Μια χαρά. Το έκανα και τα κατέβασα.

Thanks.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/8/2025 στις 8:15 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Εμένα και πάλι δεν το δέχεται.Δεν ξέρω αν φταίει που ειναι esim το νέο νούμερο,το παλιό ειναι σε sim.Δοκιμάζω και με το ελληνικό που πάλι είναι esim και τα ίδια.

Kαι ναι σήμερα κατάφερα να αλλάξω τον αριθμό .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...