Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Viber Plus με συνδρομή, έχει δοκιμάσει κάποιος αν διαγράφοντας μηνύματα θα φαίνεται κάτι στον αποδέκτη που είχε λάβει το μήνυμα; Υποτίθεται ότι με την διαφήμιση τους είναι χωρίς ίχνη, αλλά μόνο αν κάποιος το έχει δει και μπορεί να διαβεβαιώσει.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
50 minutes ago, gousias said:

Viber Plus με συνδρομή, έχει δοκιμάσει κάποιος αν διαγράφοντας μηνύματα θα φαίνεται κάτι στον αποδέκτη που είχε λάβει το μήνυμα; Υποτίθεται ότι με την διαφήμιση τους είναι χωρίς ίχνη, αλλά μόνο αν κάποιος το έχει δει και μπορεί να διαβεβαιώσει.

δεν νομιζω οτι λενε ψεμματα αλλιως θα τους ειχαν κραξει.μπορεις να βαλεις δοκιμαστικα ενα μηνα που νομιζω εινσι δωρεαν και να το τεσταρεις.τι βρωμοδουλεια εκανες παλι ?😄

• Haha 1
Δημοσ.

Άλλαξα αριθμό τηλεφώνου αλλά για Viber κράτησα τον παλιό αριθμό.

Το ερώτημα μου είναι ποτέ θα 'χάσω' τον αριθμό στο Viber?

Σίγουρα ΜΕΤΑ τούς 13 ΜΗΝΕΣ αλλά πώς θα γίνει πρακτικά?

ΥΓ. Μπορώ βέβαια να βάλω τότε πχ 13€ και να ανανεώσω για άλλους 12 μήνες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Άλλαξα αριθμό τηλεφώνου αλλά για Viber κράτησα τον παλιό αριθμό.

Το ερώτημα μου είναι ποτέ θα 'χάσω' τον αριθμό στο Viber?

Σίγουρα ΜΕΤΑ τούς 13 ΜΗΝΕΣ αλλά πώς θα γίνει πρακτικά?

ΥΓ. Μπορώ βέβαια να βάλω τότε πχ 13€ και να ανανεώσω για άλλους 12 μήνες 

Επιβεβαιωσες οτι μεσα στην εφαρμογη φαινεται ακομα ο παλιος αριθμος? Παιζει να αλλαξει αυτοματα. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Επιβεβαιωσες οτι μεσα στην εφαρμογη φαινεται ακομα ο παλιος αριθμος? Παιζει να αλλαξει αυτοματα. 

Ο αριθμός έχει φραγή 1 μήνα.

ΠΡΙΝ τούς 13 δεν τίθεται θέμα.

Για ΜΕΤΑ λέω 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ο αριθμός έχει φραγή 1 μήνα.

ΠΡΙΝ τούς 13 δεν τίθεται θέμα.

Για ΜΕΤΑ λέω 

Mετά τους 13 θα τον χάσεις αν δεν ανανεώσεις και δεν θα μπορείς να επιβεβαιώσεις το viber αν και όταν στο ζητήσει.Και σκέψου το νούμερο σου μετά να πάει σε άλλον που θα το βάλει πάλι σε viber και θα πετάξει εσένα έξω και οι φίλοι σου θα νομίζουν ότι είσαι εσύ.

Γιατί δεν το ενημερώνεις με τον νέο αριθμό;Γίνεται απο τις ρυθμίσεις.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Mετά τους 13 θα τον χάσεις αν δεν ανανεώσεις και δεν θα μπορείς να επιβεβαιώσεις το viber αν και όταν στο ζητήσει.Και σκέψου το νούμερο σου μετά να πάει σε άλλον που θα το βάλει πάλι σε viber και θα πετάξει εσένα έξω και οι φίλοι σου θα νομίζουν ότι είσαι εσύ.

Γιατί δεν το ενημερώνεις με τον νέο αριθμό;Γίνεται απο τις ρυθμίσεις.

Σωστό!!

Δημοσ.

2 SIM και 2 Viber accounts, εστω εναλλαξ, στο ιδιο κινητο;

Εχω το viber στο κυριως κινητο μου, με την sim/αριθμο που εχω ολα τα χρονια. Εκει εχω και το 'βασικο' μου viber.

Εχω ομως, αγορασα ειδικα για το viber, μια αλλη sim, που την εβαλα μια φορα σε ενα παλιο κινητο, ενεργοποιησα στον υπολογιστη, και εκτοτε το δουλευω μονο αποκλειστικα στον υπολογιστη.

Ομως τι γινεται τωρα. Βλεπω οτι παλιο κινητο, αρχιζει και τα παιζει. Ευτυχως το viber δεν κανει τσεκαρισματα, αλλα καμια φορα (πες οτι κατι παθει ο υπολογιστης) τυχαινει.

Η ερωτηση μου, αν μπορω να βαλω, ή πως ειναι καλυτερα να βαλω, αυτη την 2η sim για το 2ο viber account, στο κυριως κινητο μου, αν παραστει αναγκη.

Θα γινει μπερδεμα; 

Γενικα, δικαρτα κινητα, με δυο sim, πως τα χειριζεται το viber;

Στην τελικη οπως ειπα, την 2η sim, δεν την χρειαζομαι καν σε κινητο, και στο παλιο, την εβαλα, ενεργοποιησα στον υπολογιστη, την εβγαλα. 

Αν χρειαστει να την βαλω στο κυριως κινητο, θα παει ολη η φαση καλα στο viber με 2 sim, ή να αφαιρεσω για πολυ λιγο την κυρια sim, να βαλω την 2η, να ενεργοποιησω, κι επειτα να την βγαλω τη 2η και να την αφησω στην ακρη, βαζοντας παλι την 1η κυρια sim στο κινητο;

Δημοσ.
1 hour ago, mindreader said:

Εχω το viber στο κυριως κινητο μου, με την sim/αριθμο που εχω ολα τα χρονια. Εκει εχω και το 'βασικο' μου viber.

Εχω ομως, αγορασα ειδικα για το viber, μια αλλη sim, που την εβαλα μια φορα σε ενα παλιο κινητο, ενεργοποιησα στον υπολογιστη, και εκτοτε το δουλευω μονο αποκλειστικα στον υπολογιστη.

Ομως τι γινεται τωρα. Βλεπω οτι παλιο κινητο, αρχιζει και τα παιζει. Ευτυχως το viber δεν κανει τσεκαρισματα, αλλα καμια φορα (πες οτι κατι παθει ο υπολογιστης) τυχαινει.

Η ερωτηση μου, αν μπορω να βαλω, ή πως ειναι καλυτερα να βαλω, αυτη την 2η sim για το 2ο viber account, στο κυριως κινητο μου, αν παραστει αναγκη.

Θα γινει μπερδεμα; 

Στην τελικη οπως ειπα, την 2η sim, δεν την χρειαζομαι καν σε κινητο, και στο παλιο, την εβαλα, ενεργοποιησα στον υπολογιστη, την εβγαλα. 

Αν χρειαστει να την βαλω στο κυριως κινητο, θα παει ολη η φαση καλα στο viber με 2 sim, ή να αφαιρεσω για πολυ λιγο την κυρια sim, να βαλω την 2η, να ενεργοποιησω, κι επειτα να την βγαλω τη 2η και να την αφησω στην ακρη, βαζοντας παλι την 1η κυρια sim στο κινητο;

μια χαρα παιζουν 2 viber με 2 sim.το ειχα κανει παλια. απλα πρεπει να ενεργοποιησεις τα dual apps για να εχεις δυο viber.η καθε μια εταιρεια το dual apps το ονομαζει αλλιως. ειναι σαν 2 ανεξαρτητα που απλα τρεχουν παραλληλα.τιποτα το παραξενο.

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, poulinos said:

μια χαρα παιζουν 2 viber με 2 sim.το ειχα κανει παλια. απλα πρεπει να ενεργοποιησεις τα dual apps για να εχεις δυο viber.η καθε μια εταιρεια το dual apps το ονομαζει αλλιως. ειναι σαν 2 ανεξαρτητα που απλα τρεχουν παραλληλα.τιποτα το παραξενο.

Πρωτη φορα ακουω για dual apps. Πως παει αυτο, τι θα πρεπει να κανω εγω;

Δημοσ.

Και εγω κάθε μήνα λαμβάνω μια χρέωση  με όνομα Προμηθεια τηλε/σεων Viber 6.80 και "Προμηθεια τηλε/σεν Sms 0,40.Τι είναι αυτο; Ξέρεις κανείς πως το απενεργοποιώ ;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Alexhsupra είπε

Και εγω κάθε μήνα λαμβάνω μια χρέωση  με όνομα Προμηθεια τηλε/σεων Viber 6.80 και "Προμηθεια τηλε/σεν Sms 0,40.Τι είναι αυτο; Ξέρεις κανείς πως το απενεργοποιώ ;

ναι ενημερωση οταν μπαινουν χρηματα στο λογαριασμο σου και αλλα, μπορεις να το απενεργοποιησεις μονο μεσω του ebanking σε ενα πεδιο

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mindreader είπε

Θα γινει μπερδεμα; 

Αλλο κινητό δεν θα βρεθεί για να βάλεις την σιμ να κάνει την επιβεβαίωση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...