mindreader Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Just now, Ukforthemoment said: Αλλο κινητό δεν θα βρεθεί για να βάλεις την σιμ να κάνει την επιβεβαίωση; Μπορει ναι, μπορει και οχι. Ακριβως επειδη δεν προκειται να λειτουργησω το 2ο viber account απο κινητο, θα προσπαθησω να αποφυγω τη μανουρα, αλλα θελω να εχω εναλλακτικη γιατι δεν ξερω σε τι φαση μπορει να με βρει ολο αυτο.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 15 hours ago, mindreader said: Πρωτη φορα ακουω για dual apps. Πως παει αυτο, τι θα πρεπει να κανω εγω; αν googlares για dual viber θα βρεις 100000 θεματα για ολα τα κινητα 13 hours ago, Alexhsupra said: Και εγω κάθε μήνα λαμβάνω μια χρέωση με όνομα Προμηθεια τηλε/σεων Viber 6.80 και "Προμηθεια τηλε/σεν Sms 0,40.Τι είναι αυτο; Ξέρεις κανείς πως το απενεργοποιώ ; μπορεις να βαλεις δωρεαν σε ολες τις τραπεζες το να σου στελνουν email 15 hours ago, AntiCambeR said: Αν διαγράψουμε τις επαφές που τις έχουμε κάνει block στο Viber, παραμένουν block; θα το κανα δοκιμη με κανα φιλο.φιλη. ή σβησε μια επαφη και πηγαινε στο viber να δεις αν ειναι block.λογικα εκει θα πρεπει να ειναι ακομα
mindreader Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου ΧΑΜΟΣ! Δεν καταλαβαινω, τη 'συμπεριφορα' του viber. Εξηγειστε μου σας παρακαλω. Χανεται; Και γιατι να χανεται, το sync, οταν για οποιονδηποτε λογο, απεγκατασταθει μια εφαρμογη απο το κινητο. Φαινεται πως ναι, και εχασα τα παντα ολα απο ιστορικο συνομιλιων. Εκτος, αν σε ερωτημα του viber, απαντησα εγω λαθος. Βασικα, φαινεται να εχασε και την εγγραφη μου σε συγκεκριμενες ομαδες που ημουν γραμμενος!!!! Πως γινεται αυτο; Δηλαδη, ποιος ο λογος, του στενου παντρεματος με την sim, αν οταν για οποιονδηποτε λογο, κανω/με υποχρεωνεις, να ξανακανω ταυτοποιηση, και εκει μετα με εχεις απεγγραψει απο τις ομαδες που ημουν γραμμενος; Παμε λοιπον. Το δουλευω ενα viber, με ενα αριθμο, μονο απο υπολογιστη. Ετσι, ειχα αφαιρεσει την εφαρμογη απο το κινητο. Ελειψα λιγες μερες απο δουλεια, Πασχα γαρ, επεστρεψα. Το viber στον υπολογιστη, για να 'τιμωρησει' την ολιγοημερη απουσια μου (μαλλον μετρα τις μερες που εχεις να μπεις στο viber), ζητα να σκαναρω το QR στην οθονη του υπολογιστη, με το viber στο κινητο. Εγκαθιστω λοιπον το viber στο κινητο, αφου ειχα αφαιρεσει την εφαρμογη οπως ειπαμε. Προσεξτε ομως. Ιδια ηταν και ειναι η Sim στο κινητο. Κατα την εγκατασταση, μετα στο setup, με ρωτα στο κινητο, αν θελω να κανω sync. Δηλαδη ρε παιδια, εγω τι επρεπε να του πω; Οχι; Ειπα ναι. Λεω δε βαριεσαι, θα τραβηξει τα παντα απο οσα εβλεπα στον υπολογιστη τοσο καιρο. Και voila: κινητο και υπολογιστης, χωρις καμια ομαδα που ημουν γραμμενος, χωρις καμια απολυτως συνομιλια! Ολα απο την αρχη. Και να ζητω απο συγκεκριμενα ατομα τωρα, να με ξαναεγγραψουν στις ομαδες, και να εχω χασει και υλικο συνομιλιων που εγινε τις προηγουμενες ημερες. Πειτε μου σας παρακαλω - τι εκανα λαθος - τι μου διαφευγει - τι ισχυει
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 7 λεπτά πριν, mindreader είπε ΧΑΜΟΣ! Δεν καταλαβαινω, τη 'συμπεριφορα' του viber. Εξηγειστε μου σας παρακαλω. Χανεται; Και γιατι να χανεται, το sync, οταν για οποιονδηποτε λογο, απεγκατασταθει μια εφαρμογη απο το κινητο. Φαινεται πως ναι, και εχασα τα παντα ολα απο ιστορικο συνομιλιων. Εκτος, αν σε ερωτημα του viber, απαντησα εγω λαθος. Βασικα, φαινεται να εχασε και την εγγραφη μου σε συγκεκριμενες ομαδες που ημουν γραμμενος!!!! Πως γινεται αυτο; Δηλαδη, ποιος ο λογος, του στενου παντρεματος με την sim, αν οταν για οποιονδηποτε λογο, κανω/με υποχρεωνεις, να ξανακανω ταυτοποιηση, και εκει μετα με εχεις απεγγραψει απο τις ομαδες που ημουν γραμμενος; Παμε λοιπον. Το δουλευω ενα viber, με ενα αριθμο, μονο απο υπολογιστη. Ετσι, ειχα αφαιρεσει την εφαρμογη απο το κινητο. Ελειψα λιγες μερες απο δουλεια, Πασχα γαρ, επεστρεψα. Το viber στον υπολογιστη, για να 'τιμωρησει' την ολιγοημερη απουσια μου (μαλλον μετρα τις μερες που εχεις να μπεις στο viber), ζητα να σκαναρω το QR στην οθονη του υπολογιστη, με το viber στο κινητο. Εγκαθιστω λοιπον το viber στο κινητο, αφου ειχα αφαιρεσει την εφαρμογη οπως ειπαμε. Προσεξτε ομως. Ιδια ηταν και ειναι η Sim στο κινητο. Κατα την εγκατασταση, μετα στο setup, με ρωτα στο κινητο, αν θελω να κανω sync. Δηλαδη ρε παιδια, εγω τι επρεπε να του πω; Οχι; Ειπα ναι. Λεω δε βαριεσαι, θα τραβηξει τα παντα απο οσα εβλεπα στον υπολογιστη τοσο καιρο. Και voila: κινητο και υπολογιστης, χωρις καμια ομαδα που ημουν γραμμενος, χωρις καμια απολυτως συνομιλια! Ολα απο την αρχη. Και να ζητω απο συγκεκριμενα ατομα τωρα, να με ξαναεγγραψουν στις ομαδες, και να εχω χασει και υλικο συνομιλιων που εγινε τις προηγουμενες ημερες. Πειτε μου σας παρακαλω - τι εκανα λαθος - τι μου διαφευγει - τι ισχυει To μεγάλο λάθος ειναι που έχεις viber. Λάθος είναι που δεν κράταγες backup. Λαθος είναι που το βάζεις βγάζεις απο το κινητό. 1
micos000 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mindreader είπε Πειτε μου σας παρακαλω - τι εκανα λαθος το παρακάτω... 1 ώρα πριν, mindreader είπε ειχα αφαιρεσει την εφαρμογη απο το κινητο. επίσης 1 ώρα πριν, mindreader είπε τι μου διαφευγει το παρακάτω 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε δεν κράταγες backup. και για να ξέρεις... 1 ώρα πριν, mindreader είπε τι ισχυει Όταν διαγράφεις το viber από το κινητό αφαιρούνται και όλες οι συνομιλίες και το bakcup γίνεται μόνο από το κινητό και όχι από τον υπολογιστή. Έτσι, όταν το ξαναεγκατέστησες στην ουσία το ξεκίνησες από την αρχή και το sync βάζει σαν προτεραιότητα το κινητό. Επεξ/σία 22 Απριλίου από micos000 2
mindreader Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Ευχαριστω για τις πολυ χρησιμες πληροφοριες! Ερωτηση: Αν στο κινητο, εχω disabled την sim, αλλα, συνδεομαι στο internet μεσω wifi, το viber δουλευει, ή οχι; --- Ψαχνω τροπο, ωστε να το εχω σε αδρανεια στο κινητο. Δυστυχως στο κινητο που εχω το συγκεκριμενο viber, ειναι εκδοση android 8 και δεν μπορω, οπως σε νεοτερες εκδοσεις android, να το κανω disabled, ωστε να αποφυγω ολη αυτη τη μανουρα της απεγκαταστασης. Θελω λοιπον, να υπαρχει στο κινητο, αλλα ουσιαστικα, απλως για να υπαρχει εκει, και να το λειτουργω μονο στον υπολογιστη. Αρα, να υπαρχει ως εφαρμογη στο κινητο, αλλα να μην την δουλευω, παρα μονο αν περιστασιακα το θελησω.
micos000 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Δεν μπορείς απλά να το σταματήσεις από το να τρέχει στο παρασκήνιο και να μην στέλνει ειδοποιήσεις; Απλά να το ανοίγεις που και που για να συγχρονίζει και να κάνει τα updates. 1
mindreader Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 10 hours ago, micos000 said: Δεν μπορείς απλά να το σταματήσεις από το να τρέχει στο παρασκήνιο και να μην στέλνει ειδοποιήσεις; Απλά να το ανοίγεις που και που για να συγχρονίζει και να κάνει τα updates. Αυτο μαλλον θα κανω. 19 hours ago, micos000 said: Όταν διαγράφεις το viber από το κινητό αφαιρούνται και όλες οι συνομιλίες και το bakcup γίνεται μόνο από το κινητό και όχι από τον υπολογιστή. Έτσι, όταν το ξαναεγκατέστησες στην ουσία το ξεκίνησες από την αρχή και το sync βάζει σαν προτεραιότητα το κινητό. Γι'αυτο χαθηκαν ολα, με αυτο που λες οτι ισχυει, ετσι εξηγειται. Γιατι το κινητο ποτε δεν ειχε κατεβασει τις συνομιλιες. Αρα εγινε sync...με το τιποτε. Δεν περιμενα ομως, σε καμια περιπτωση, και απεγγραφη απο τις ομαδες. Το backup, οταν λες γινεται μονο απο το κινητο, μπορεις αν ξερεις να μου πεις δυο λογια παραπανω; Αν ορισω στο κινητο, οτι θελω να γινεται backup, μετα, αυτο ως ρυθμιση που εκανα στο account μου, δεν τρεχει/δεν γινεται απο τους servers του viber; Πρεπει να γινεται καπως, χειροκινητα, μονο απο εμενα, μονο απο το κινητο; Δεν τρεχει η ρυθμιση αυτοματοποιημενα, καπου στο cloud του viber; Δεν υπαρχει κατι σαν 'set it and forget it'; Επισης, backup, που; Και εν τελει, πως δουλευει αυτο; Δεν βλεπω να κανει assign τιποτε, με την καθε sim. Αρα δηλαδη, μπορω να παρω και συνομιλιες απο ενα account, και να τις φορτωσω/restore σε αλλο;
micos000 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) Το backup γίνεται μόνο από το κινητό και γίνεται όταν εκτελείται το viber ακόμα και αν είναι σαν υπηρεσία στο παρασκήνιο. Η θέση όπου θα γίνεται το bakup ρυθμίζεται στο viber στις ρυθμίσεις λογαριασμού (Τελίτσες (Περισσότερα)->Ρυθμίσεις->Λογαριασμού->Αντίγραφο ασφαλείας->Λογαριασμός για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας) και τραβάει backup στην υπηρεσία cloud (π.χ. gdrive). Εγώ έχω ξετσεκάρει τις εικόνες και τα βίντεο γιατί αλλιώς γεμίζει το drive. Επεξ/σία 23 Απριλίου από micos000 1
mindreader Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Λοιπον, το κινητο με το viber, που οπως ειπα, ΔΕΝ το δουλευω εκει, το ανοιξα, κατεβασε μεχρι εκεινη τη στιγμη τα chats και τις ομαδες που ειμαι γραμμενος. Αυτη τη φορα: - δεν θα βγαλω τη sim, απλα την εκανα disabled μεσα στο android - δεν απεγκατεστησα το viber, απλα το εκανα force stop, οποτε βλεπω δεν λαμβανει κατι νεο. -------------------------------------------- Αρα, αν πουμε προς ωρας οτι αφηνω το θεμα backup (το οποιο δεν ξερω να μου πει κανεις, αν οι ΟΜΑΔΕΣ, επανερχονται σε restore, δεν θελω απλα τυχαια chats με καποια contacts) τοτε, αν για οποιονδηποτε λογο 'βαρεσει' στον υπολογιστη, αφου ειπατε οτι το sync γινεται με το τι εχω στο κινητο, αρα, μπορει να χασω μηνυματα που δεν θα τα εχει το κινητο αφου το εχω κλειστο και δεν ανανεωνει, ΑΛΛΑ, αν χρειαστει, μεσω της ΥΠΑΡΞΗΣ στο viber του κινητου, των ΟΜΑΔΩΝ, εστω και μη ανανεωμενων, θα μου τις ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ και στον υπολογιστη, σωστα;
gousias Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Στις 22/4/2025 στις 12:56 ΜΜ, Ukforthemoment είπε To μεγάλο λάθος ειναι που έχεις viber. Γιατί αυτό;
micos000 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mindreader είπε δεν θα βγαλω τη sim, απλα την εκανα disabled μεσα στο android Αυτό γιατί το κάνεις; Τι κερδίζεις με αυτό; Εγώ όταν άλλαξα κινητό τον Ιανουάριο και επανέφερα το viber μου έφερε και τις ομάδες στις οποίες ήμουν. Επεξ/σία 25 Απριλίου από micos000
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 1 λεπτό πριν, gousias είπε Γιατί αυτό; Γιατί ειναι άθλιο απο όλες τις απόψεις.Οι βιντεοκλήσεις του έχουν χάλια εικόνα.Οι κλήσεις χάλια ήχο και χάνεται συνέχεια η σύνδεση.Συνεχή προβλήματα με τα backup. Δοκίμασε WhatsApp να δεις πόσο καλύτερο ειναι.
mindreader Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 10 hours ago, micos000 said: Αυτό γιατί το κάνεις; Τι κερδίζεις με αυτό; Εγώ όταν άλλαξα κινητό τον Ιανουάριο και επανέφερα το viber μου έφερε και τις ομάδες στις οποίες ήμουν. Γιατι το κανω; Δεν ξερω πως 'λειτουργει' το viber σε αυτα τα ιδιαιτερα που ψαχνω, και δεν ειμαι και σιγουρος οτι αν ρωτησω εδω, οτι θα υπαρχει και καποιος που θα ξερει. Το κανω, περα απο το force stop της εφαρμογης, μηπως και με αυτο τον τροπο διασφαλισω (ειπαμε, δεν το ξερω, αν ξερει κανεις εδω ας το πει), οτι ΔΕΝ θα λαμβανει ενημερωσεις (chats νεα μηνυματα κλπ), παρα ΜΟΝΟ οταν εγω το θελησω. Γιατι ως γνωστον το viber ως default κατασταση, ειναι διαρκως σε ενα deep sleep, και καθε λιγο τσεκαρει και ανανεωνει. Εγω, για το συγκεκριμενο viber, ΔΕΝ θελω να το κανει, συνεχεια, και μονο του. Θελω εγω να οριζω, ποτε θα κανει αυτα τα updates. Αν η απενεργοποιηση sim ειναι περιττη συμφωνα με τα ανωτερω, τοτε να την ενεργοποιησω. 10 hours ago, Ukforthemoment said: Γιατί ειναι άθλιο απο όλες τις απόψεις.Οι βιντεοκλήσεις του έχουν χάλια εικόνα.Οι κλήσεις χάλια ήχο και χάνεται συνέχεια η σύνδεση.Συνεχή προβλήματα με τα backup. Δοκίμασε WhatsApp να δεις πόσο καλύτερο ειναι. Δεν το γουσταρω. Αλλα σχεδον επιβαλλεται. Οταν δεκαδες ατομα του επαγγελματικου μου χωρου, εχουν κανει ομαδα και ανταλλασουν τεχνογνωσια, και το κανουν μεσω viber, δεν εχω επιλογη. Η μονη επιλογη ειναι να μην συμμετεχω, αλλα γυρνα μπουμεραγκ σε μενα. Το ξερετε, αναγκαζεσαι αρκετες φορες, να κανεις συμβιβασμους. Εγω πηγαινα με χιλια, ανεκαθεν, το skype. Να μην απαιτει sim, να μη χρειαζεται να ξερει ο αλλος τον αριθμο κινητου μου, καλυτερη ποιοτητα βιντεοκλησεων, κλπ. Δυστυχως, η καφρο-microsoft το σκοτωσε. Εχω ανοιξει ειδικο νημα για το διαδοχο teams, ψυχη δεν βρεθηκε να γραψει ενα post.
AntiCambeR Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εχω αποθηκευμένο 1 αριθμό με όνομα στις επαφές μου και έως τώρα, μου το εμφάνιζε στο Viber με το ίδιο όνομα.Ξαφνικά στο Viber στο search μου εμφανίζει κανονικά το όνομα, αλλά μου εμφανίζει μόνο τον αριθμό κινητού και βγάζει ειδοποίηση "Ο αριθμός αυτός είναι εκτός επαφών σας". Πατάω στην συνομιλία, μετά αποθήκευση και μου εμφανίζει κανονικά ότι έχω αποθηκεύσει την επαφή με το όνομα. Edit: Τελικά διέγραψα και αποθήκευσα πάλι την επαφή και "ξεκόλλησε". Επεξ/σία 4 Μαϊου από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα