Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, giorgolavos είπε

STEP 1: βγαλε και τις δυο sim απο το τηλεφωνο

STEP2: βαλε στην θεση 1 την sim με τον αριθμο που θελεις να εχεις πλεον στο viber

STEP 3: reboot το τηλεφωνο και και ανοιγεις το viber.

Εαν εχουν γινει ολα σωστα μεχρι εδω, μολις ανοιξεις το viber θα σου βγαλει μηνυμα οτι το viber ανακαλυψε οτι χρησιμοποιεις νεα  sim, με νεο αριθμο και θα σε ρωτησει εαν θελεις να αντικαταστησεις τον παλιο σου αριθμο στο viber με τον καινουριο. Εκει μπορεις να επιλεξεις "ναι".

ΠΡΟΣΟΧΗ: το εχω κανει πολλα χρονια πριν και επειδη ποτέ δεν με ενδιεφερε ιδιαιτερα να διατηρησω το ιστορικο των μηνυματων δεν θυμαμαι εαν κρατησε τα μηνυματα ή οχι. Θυμαμαι ομως οτι ειχε παει μηνυμα σε οσους εχουν αποθηκευμενο το παλαιο τηλεφωνο μου οτι το αλλαξα με καινουριο.

Εμένα και πάλι δεν το δέχεται.Δεν ξέρω αν φταίει που ειναι esim το νέο νούμερο,το παλιό ειναι σε sim.Δοκιμάζω και με το ελληνικό που πάλι είναι esim και τα ίδια.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/8/2025 στις 3:56 ΜΜ, deesnider είπε

Να τολμήσω να σε ζαλίσω με άλλη μια χαζή ερώτηση; Κάνω τη διαδικασία back up για το viber (Ρυθμίσεις/Λογαριασμός/Viber Backup) από το κινητό (Android). Μού λέει ότι ολοκληρώθηκε. Έχω καταλάβει σωστά, ότι αυτό το αντίγραφο ασφαλείας αποθηκεύεται στο Google Drive; Αν ναι, πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτό; Κυρίως με ενδιαφέρει να έχω πρόσβαση από τον υπολογιστή, προκειμένου (αν γίνεται αυτό...) να «σώσω» κάποιες συνομιλίες και να τις δω με την ησυχία μου. Εννοείται ότι είμαι συνδεδεμένος στο λογαριασμό μου τής google και έχω την εφαρμογή Google Drive εγκατεστημένη, τόσο στο κινητό όσο και στο p.c.

Στις 13/8/2025 στις 11:31 ΜΜ, mountains1 είπε

Μπορει να γινει export μια συνομιλια, σε αρχειο;

Στις 13/8/2025 στις 7:11 ΜΜ, chvnce είπε

Αποθηκεύεται στο google drive, αλλά δεν έχουμε πρόσβαση στο αρχείο. Μόνο το viber. 

Παλιότερα υπήρχε τρόπος να κατέβουν σαν αρχείο, αλλά πλέον με κρυπτογράφηση κτλ δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης. 

Δεν υπάρχει φιλτράρισμα βάσει συμμετέχοντα στη συζήτηση. 

Γίνεται.

Το έχω γράψει ξανά, πάμε άλλη μία.

Πρώτα θα πρέπει να κάνεις backup τις συνομιλίες σου και έχοντας συνδέσει το mail σου.

Μετά πρέπει να κάνεις το εξής:

Στο νήμα Οι σημειώσεις μου, θα γράψεις το εξής:

"viber://more/email_message_history_on"

Και πατάς πάνω σε αυτή την εντολή

Ύστερα, αν πας ρυθμίσεις, κλήσεις και μηνύματα, θα βρεις την επιλογή να στείλεις το backup στο mail σου.

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Γίνεται.

Το έχω γράψει ξανά, πάμε άλλη μία.

Πρώτα θα πρέπει να κάνεις backup τις συνομιλίες σου και έχοντας συνδέσει το mail σου.

Μετά πρέπει να κάνεις το εξής:

Στο νήμα Οι σημειώσεις μου, θα γράψεις το εξής:

"viber://more/email_message_history_on"

Και πατάς πάνω σε αυτή την εντολή

Ύστερα, αν πας ρυθμίσεις, κλήσεις και μηνύματα, θα βρεις την επιλογή να στείλεις το backup στο mail σου.

Μια χαρά. Το έκανα και τα κατέβασα.

Thanks.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/8/2025 στις 8:15 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Εμένα και πάλι δεν το δέχεται.Δεν ξέρω αν φταίει που ειναι esim το νέο νούμερο,το παλιό ειναι σε sim.Δοκιμάζω και με το ελληνικό που πάλι είναι esim και τα ίδια.

Kαι ναι σήμερα κατάφερα να αλλάξω τον αριθμό .

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν το καταλαβαινω το viber.

Προσθεσα μια νεα επαφη στο κινητο. Μετα, εκανα μια αναζητηση στο viber, να δω αν υπαρχει και στο viber, και οντως υπηρχε. Δεν εκανα κατι αλλο! Δεν εστειλα μηνυμα, τιποτε! Απλα ειδα, οτι υπαρχει επαφη στο viber.

Ε, χωρις καμια συζητηση, και με 0 μηνυματα εντος, επιμενει να μου το δειχνει στα πρωτα conversations σχεδον πανω πανω, οσο και αν κανω delete chat!!!!!! 

Δεν καταλαβαινω. Θελω να φυγει απο μπροστα μου, κι αυτο εκει μου δειχνει την επαφη και μια συνομιλια που δεν εχει γινει, με το ετσι θελω. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mountains1 είπε

Προσθεσα μια νεα επαφη στο κινητο. Μετα, εκανα μια αναζητηση στο viber, να δω αν υπαρχει και στο viber, και οντως υπηρχε. Δεν εκανα κατι αλλο! Δεν εστειλα μηνυμα, τιποτε! Απλα ειδα, οτι υπαρχει επαφη στο viber.

Ε, χωρις καμια συζητηση, και με 0 μηνυματα εντος, επιμενει να μου το δειχνει στα πρωτα conversations σχεδον πανω πανω, οσο και αν κανω delete chat!!!!!! 

Δεν καταλαβαινω. Θελω να φυγει απο μπροστα μου, κι αυτο εκει μου δειχνει την επαφη και μια συνομιλια που δεν εχει γινει, με το ετσι θελω. 

Μήπως το έκανες pin κατά λάθος; Δοκίμασες να διαγράψεις την επαφή;

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι pin. 

Διαγραφη επαφης, λες απο το κινητο, γιατι δεν βλεπω διαχωρισμο επαφων κινητου/viber. Ισως να διαγραψω την επαφη και να την ξανακαταχωρησω.

Δημοσ.

Μου έχει σταλεί μήνυμα στο viber από άτομο το οποίο γνωρίζω και δεν το έχω προσθέσει στις επαφές μου.
1) Υπάρχει τρόπος να διαβάσω το μήνυμα χωρίς να προσθέσω το συγκεκριμένο άτομο στις επαφές μου;
2) Αν πρέπει να το προσθέσω για να διαβάσω το μήνυμα, υπάρχει τρόπος να γίνει χωρίς το συγκεκριμένο άτομο να ενημερωθεί για το αν εγώ το έχω προσθέσει ή αν έχω διαβάσει το μήνυμα;

Δημοσ.
Στις 16/9/2025 στις 9:12 ΠΜ, mountains1 είπε

Προσθεσα μια νεα  επαφη στο κινητο. Μετα, εκανα μια αναζητηση στο viber, να δω αν υπαρχει και στο viber, και οντως υπηρχε. Δεν εκανα κατι αλλο! Δεν εστειλα μηνυμα, τιποτε! Απλα ειδα, οτι υπαρχει επαφη στο viber.

η συνομιλία μήπως είναι "νέος στο viber πες γεια;" 

Εγώ πάντως που μόλις έσβησα μια συνομιλία ,χάθηκε τελείως απο το  chat.

Στις 16/9/2025 στις 10:06 ΠΜ, mountains1 είπε

Οχι δεν ειναι pin. 

Διαγραφη επαφης, λες απο το κινητο, γιατι δεν βλεπω διαχωρισμο επαφων κινητου/viber. Ισως να διαγραψω την επαφη και να την ξανακαταχωρησω.

Δεν ξέρω αν μπορείς να σβήσεις το viber και όταν το εγκαταστήσεις μετά να μην δώσεις δικαίωμα πρόσβασης στις επαφές.

11 λεπτά πριν, infini είπε

Μου έχει σταλεί μήνυμα στο viber από άτομο το οποίο γνωρίζω και δεν το έχω προσθέσει στις επαφές μου.
1) Υπάρχει τρόπος να διαβάσω το μήνυμα χωρίς να προσθέσω το συγκεκριμένο άτομο στις επαφές μου;
2) Αν πρέπει να το προσθέσω για να διαβάσω το μήνυμα, υπάρχει τρόπος να γίνει χωρίς το συγκεκριμένο άτομο να ενημερωθεί για το αν εγώ το έχω προσθέσει ή αν έχω διαβάσει το μήνυμα;

Μπορείς να το διαβάσεις και ας μην τον έχεις στις επαφές σου.Αλλωστε όταν πατήσεις να δεις το μήνυμα θα σου βγάλει τι θες να κάνεις με την επαφή.Πρόσθεση στις επαφες,μπλοκ,μπλοκ και αναφορά σπαμ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν επιλέξω είτε  να το προσθέσω στις επαφές, είτε μπλοκ, ενημερώνεται ο αποστολέας με κάποιο τρόπο για την επιλογή που έκανα; Αν κάνω μπλοκ , θα μπορώ να λάβω μηνύματα από το συγκεκριμένο άτομο ή αν προσπαθήσει να μου ξαναστείλει ενημερώνεται οτι το έχω μπλοκάρει; Επίσης, όταν διαβάσω το μήνυμα, λαμβάνει ειδοποίηση αυτός που το έστειλε;

Επεξ/σία από infini
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, infini είπε

Αν επιλέξω είτε  να το προσθέσω στις επαφές, είτε μπλοκ, ενημερώνεται ο αποστολέας με κάποιο τρόπο για την επιλογή που έκανα; Αν κάνω μπλοκ , θα μπορώ να λάβω μηνύματα από το συγκεκριμένο άτομο ή αν προσπαθήσει να μου ξαναστείλει ενημερώνεται οτι το έχω μπλοκάρει; Επίσης, όταν διαβάσω το μήνυμα, λαμβάνει ειδοποίηση αυτός που το έστειλε;

Δεν ξέρω τι να σου πω.Πάντως εμένα αν με δυσκόλευε τόσο πολύ μια εφαρμογή δεν θα την κράταγα.

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με την εφαρμογή, έχει να κάνει με το άτομο που στέλνει το μήνυμα και τις προθέσεις του.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, infini είπε

Δεν έχει να κάνει με την εφαρμογή, έχει να κάνει με το άτομο που στέλνει το μήνυμα και τις προθέσεις του.

Μάλλον με εσένα έχει να κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, infini είπε

Επίσης, όταν διαβάσω το μήνυμα, λαμβάνει ειδοποίηση αυτός που το έστειλε;

Μπορείς να βάλεις στο viber την κατάσταση σου σε offline mode.

https://www.quora.com/How-can-you-appear-offline-in-Viber

Θα πρέπει όμως να περάσουν 24 ώρες για να ξαναγυρίσεις online.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...