SuPERTrupER Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Παιδια μολις πειρα εναν aggility 3 και θελω να κανω φορματ το λαπτοπ αλλα ειχε μεσα τα windows home premium και κατι προγραμματακια τις sony vaio πως θα τα ξαναβαλω μετα το φορματ? κανω αντιγραφα ασφαλειας σε cd αν τα βαλω αυτα τα cd στα νεα windows θα μπορεσω να ανακτησω εκει τα προγραμματακια της sony vaio Η οχι? πως θα το κανω και τι πρεπει να κατεβασω? καποιος γνωστης ας μου πει ευχαριστω. Συγνωμη αν υπαρχει και καποιο αλλο τοπικ αλλα βιαζομε λιγο ευχαριστω.
p8grs Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Με το True Image εγω ξέρω πως εχει μια επιλογή για να κοινοποιήσεις τον σκληρό σου δίσκο αλλά το θέμα είναι ποσο είναι εφικτό αν δεν βρίσκονται και οι δυο σκληροί δίσκοι πανω στο μηχάνημα γιατί εσυ έχεις Laptop. Αν έχεις κέφι και λίγο χρόνο googlαρε το .
TheELF Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Τα προγραμματάκια μπορείς πολύ εύκολα να τα ξανά κατεβάσεις από την σελίδα της sony,δεν χρειάζεται να μπεις σε φασαρίες.
SuPERTrupER Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Τα προγραμματάκια μπορείς πολύ εύκολα να τα ξανά κατεβάσεις από την σελίδα της sony,δεν χρειάζεται να μπεις σε φασαρίες. Παιζει ρολο που θα βαλω windows 7 ultimate 64 bit ενο το εργοστασιο το στελνει με windows 7 home premium? 64bit?
TheELF Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Για τα προγραμματάκια όχι,αλλά ούτε και για οτιδήποτε άλλο.
SuPERTrupER Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ρε παιδια μολις εβαλα τον ssd και μου λεει operating system not found βαζω και το dvd των windows αλλα τιποτα στα bios πως θα μπω? Παιδια το ρυθμισα και απο τα bios αλλα τιποτα..το ιδιο μου βγαζει (Με το ιδιο dvd κανω φορματ και στο σταθερο μου pc τι μπορει να φταιει? Παιδια το ρυθμισα και απο τα bios αλλα τιποτα..το ιδιο μου βγαζει (Με το ιδιο dvd κανω φορματ και στο σταθερο μου pc τι μπορει να φταιει? Κναενας ρε παιδια?
fylatos Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Τι ρυθμίσεις έβαλες στο bios? Τι boot priority και τι boot list?
SuPERTrupER Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 ολα οκ μαγκες τιποτα λαθος απλα εκανα βλακεια και αντι να βαλω το dvd τον windows εβαζα ενα ασχετο χαχαχα ειχα φρικαρει γιατι ασχολουμε με αυτα και μου φαινοταν παραξενω που ενω τα εκανα ολα σωστα δεν μου μπουταρε!
SuPERTrupER Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μολις μπηκα στα windows αλλα βλεπω οτι δεν εχω ιντερνετ ουτε με wireLes αλλα ουτε και με καλωδιο απο μοντεμ καμια ιδεα τι κανω?
p8grs Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μπες απο τον σταθερο υπολογιστη σου κατεβασε τους drivers περνα τους σε ενα stick και βαλτους στο vaio
SuPERTrupER Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Aυτο εκανα Οκ παιδια σας ευχαριστω ολους να στε καλα!
p8grs Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Καλη συνεχεια στο στησιμο του laptop σου μετα το format. Αν θες να περασεις πολλα ποργραμματα μαζι χωρις να παιδευεσαι δοκιμασε το Ninite
SuPERTrupER Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Κατι αλλο που μου βγαλε τωρα μου λεει συνεχεια οτι η μπαταρια δεν ειναι σωστα βαλμενη και και μονο οκ μου εχει στο μυνημα και σβηνει το λαπτοπ..μετα οταν ξαναανοιγει συνεχιζει τα ιδια τι σκατα γινετε ξερει κανεις?
TheELF Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δες στην σελίδα λογικά έχει προγραμματάκι και για την μπαταρία,το πέρασες;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα