Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μολις πειρα εναν aggility 3 και θελω να κανω φορματ το λαπτοπ αλλα ειχε μεσα τα windows home premium και κατι προγραμματακια τις sony vaio πως θα τα ξαναβαλω μετα το φορματ? κανω αντιγραφα ασφαλειας σε cd αν τα βαλω αυτα τα cd στα νεα windows θα μπορεσω να ανακτησω εκει τα προγραμματακια της sony vaio Η οχι? πως θα το κανω και τι πρεπει να κατεβασω? καποιος γνωστης ας μου πει ευχαριστω.

Συγνωμη αν υπαρχει και καποιο αλλο τοπικ αλλα βιαζομε λιγο ευχαριστω.

Δημοσ.

Με το True Image εγω ξέρω πως εχει μια επιλογή για να κοινοποιήσεις τον σκληρό σου δίσκο αλλά το θέμα είναι ποσο είναι εφικτό αν δεν βρίσκονται και οι δυο σκληροί δίσκοι πανω στο μηχάνημα γιατί εσυ έχεις Laptop. Αν έχεις κέφι και λίγο χρόνο googlαρε το :-).

Δημοσ.

Τα προγραμματάκια μπορείς πολύ εύκολα να τα ξανά κατεβάσεις από την σελίδα της sony,δεν χρειάζεται να μπεις σε φασαρίες.

Δημοσ.

Τα προγραμματάκια μπορείς πολύ εύκολα να τα ξανά κατεβάσεις από την σελίδα της sony,δεν χρειάζεται να μπεις σε φασαρίες.

Παιζει ρολο που θα βαλω windows 7 ultimate 64 bit ενο το εργοστασιο το στελνει με windows 7 home premium? 64bit?

Δημοσ.

Ρε παιδια μολις εβαλα τον ssd και μου λεει operating system not found βαζω και το dvd των windows αλλα τιποτα στα bios πως θα μπω?

Παιδια το ρυθμισα και απο τα bios αλλα τιποτα..το ιδιο μου βγαζει (Με το ιδιο dvd κανω φορματ και στο σταθερο μου pc τι μπορει να φταιει?

Παιδια το ρυθμισα και απο τα bios αλλα τιποτα..το ιδιο μου βγαζει (Με το ιδιο dvd κανω φορματ και στο σταθερο μου pc τι μπορει να φταιει?

Κναενας ρε παιδια?

Δημοσ.

ολα οκ μαγκες τιποτα λαθος απλα εκανα βλακεια και αντι να βαλω το dvd τον windows εβαζα ενα ασχετο χαχαχα :P ειχα φρικαρει γιατι ασχολουμε με αυτα και μου φαινοταν παραξενω που ενω τα εκανα ολα σωστα δεν μου μπουταρε!

Δημοσ.

Μολις μπηκα στα windows αλλα βλεπω οτι δεν εχω ιντερνετ ουτε με wireLes αλλα ουτε και με καλωδιο απο μοντεμ καμια ιδεα τι κανω?

Δημοσ.

Μπες απο τον σταθερο υπολογιστη σου κατεβασε τους drivers περνα τους σε ενα stick και βαλτους στο vaio

Δημοσ.

Καλη συνεχεια στο στησιμο του laptop σου μετα το format. Αν θες να περασεις πολλα ποργραμματα μαζι χωρις να παιδευεσαι δοκιμασε το Ninite :-)

Δημοσ.

Κατι αλλο που μου βγαλε τωρα μου λεει συνεχεια οτι η μπαταρια δεν ειναι σωστα βαλμενη και και μονο οκ μου εχει στο μυνημα και σβηνει το λαπτοπ..μετα οταν ξαναανοιγει συνεχιζει τα ιδια τι σκατα γινετε ξερει κανεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...