-nick- Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλά κάτσε διάβαζε τότε το indymedia και μόλις βλέπεις παρόμοιες καταγγελίες να έρχεσαι να κάνεις καινούριο thread εδώ, και να λες τα ίδια και τα ίδια περί διάκρισης εξουσιών... Μήπως πληρώνεσαι κιόλας; Ναι. Σε βενζινη. Η αλλη η καταγγελια απο το ΒΗΜΑ σου κανει ? http://www.tovima.gr/society/article/?aid=453696 Να δω τι θα σχολιασεις εδω, δεν το σχολιασε σχεοδν κανεις σε αυτο το θρεντ που κλαιγοταν για αναξιοπιστο ιντιμιντια...
SlackulatoR Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Για να καταλάβω, εσένα ποια είναι η δουλειά σου εδώ πέρα; Να μας δίνεις links από καταγγελίες για να μας πείσεις για κάτι; Τίποτε άλλο δεν έχεις να κάνεις; Και όχι ούτε το Βήμα μου κάνει ούτε η τηλεόραση. Άποψη ολοκληρωμένη θα είχα άμα ήμουν εκεί στο συμβάν. Το κατάλαβες αυτό; Επειδή όμως ούτε εσύ βρίσκεσαι εκεί σε κάθε παρόμοιο συμβάν που έρχεσαι και ποστάρεις καλύτερα ξόδεψε τον χρόνο σου με κάτι άλλο. Αντί δηλαδή να πατάς κάθε μέρα στα bookmarks σου να βρεις μήπως παρέθεσε κάποιος παρόμοια άρθρα και μετά να έρχεσαι να τα ποστάρεις εδώ κάνε κάτι άλλο.
-nick- Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Για να καταλάβω, εσένα πια είναι η δουλειά σου εδώ πέρα; Να μας δίνεις links από καταγγελίες για να μας πείσεις για κάτι; Τίποτε άλλο δεν έχεις να κάνεις; Γραφεις σε φορουμ οτι θες στα πλαισια καποιον κανονων, γραφω σε φορουμ αντιστοιχα οτι θελω στα πλαισια καποιον κανονων. Τον μπατσο να τον κανεις στους φιλους σου,αν εχεις.Εκτος αν αυτο το επιθετικο ανακριτικο τωρα ηταν για να μην απαντησεις στο παραπανω.Αν ενοχλεισαι επιεδη ποσταρω περι αστυνομικης καταχρησης και βασανιστηριων ,ξυδακι και κανε με report.
SlackulatoR Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δεν βλέπεις ότι είσαι κολλημένος με το ζήτημα; Εγώ δεν σου είπα πως δεν έχεις το δικαίωμα να το γράψεις αλλά ότι χάνεις τον χρόνο σου. Αλλά μάλλον διαβάζεις αυτά που θέλεις να διαβάσεις...τους βλέπεις όλους μπάτσους γύρω σου. Δεν ενοχλούμε όταν ποστάρεις περί αστυνομικής κατάχρησης γιατί όντως υπάρχει αλλά δεν κερδίζεις τίποτα με το να τα γράφεις εδώ. Κάνε κάτι γι αυτό και τότε θα σε παραδεχτώ. Μάγκας από την καρέκλα δεν έγινε κανείς. Και αν δεν μπορείς να κάνεις αυτό τουλάχιστον πες μας τις προτάσεις και τις ιδέες σου για το ζήτημα, δεν σε έχω δει να το κάνεις. Π.χ θες να καταργηθεί η αστυνομία για κάποια τέτοια περιστατικά; Θες απλά να τιμωρούνται αυτοί που χρησιμοποιούν λάθος την εξουσία που τους έχει δοθεί; Τι θες; Πας και μου ποστάρεις ένα link...
-nick- Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δεν βλέπεις ότι είσαι κολλημένος με το ζήτημα; Εγώ δεν σου είπα πως δεν έχεις το δικαίωμα να το γράψεις αλλά ότι χάνεις τον χρόνο σου. Αλλά μάλλον διαβάζεις αυτά που θέλεις να διαβάσεις...τους βλέπεις όλους μπάτσους γύρω σου. Δεν ενοχλούμε όταν ποστάρεις περί αστυνομικής κατάχρησης γιατί όντως υπάρχει αλλά δεν κερδίζεις τίποτα με το να τα γράφεις εδώ. Κάνε κάτι γι αυτό και τότε θα σε παραδεχτώ. Μάγκας από την καρέκλα δεν έγινε κανείς. Και αν δεν μπορείς να κάνεις αυτό τουλάχιστον πες μας τις προτάσεις και τις ιδέες σου για το ζήτημα, δεν σε έχω δει να το κάνεις. Π.χ θες να καταργηθεί η αστυνομία για κάποια τέτοια περιστατικά; Θες απλά να τιμωρούνται αυτοί που χρησιμοποιούν λάθος την εξουσία που τους έχει δοθεί; Τι θες; Πας και μου ποστάρεις ένα link... Δεν εγραψα για τα συγκεκριμενα που λες αλλα εγραψα μια μακροσκελh απαντηση σε αυτην τη σελιδα : Δεν θα χα προβλημα να σπαταλησω χρονο να γραψω και για αυτα που λες αλλα καταλαβαινεις οτι δεν μαρεσει να ξοδεψω χρονο να γραψω κατεβατα αν δεν εχω την αισθηση οτι θα παρω σωστες απαντησεις. Επειδη λοιπον ο Midi_Miliz και ο deesnider μου δειξανε οτι εχουν τη διαθεση να συζητησουν , εγραψα τα εξης : http://www.insomnia....84/page__st__70 EDIT# Κυριως αναφερομαι στις απαντησεις μου στον dee και στον μιντι. Προς τους υπολοιπους επειδη δειξανε ειτε τρολλς ειτε ουγκ ειτε και τα 2, απαντησα με αντιστοιχο υφος.
SlackulatoR Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δεν εγραψα για τα συγκεκριμενα που λες αλλα εγραψα μια μακροσκελh απαντηση σε αυτην τη σελιδα : Δεν θα χα προβλημα να σπαταλησω χρονο να γραψω και για αυτα που λες αλλα καταλαβαινεις οτι δεν μαρεσει να ξοδεψω χρονο να γραψω κατεβατα αν δεν εχω την αισθηση οτι θα παρω σωστες απαντησεις. Επειδη λοιπον ο Midi_Miliz και ο deesnider μου δειξανε οτι εχουν τη διαθεση να συζητησουν , εγραψα τα εξης : http://www.insomnia....84/page__st__70 EDIT# Κυριως αναφερομαι στις απαντησεις μου στον dee και στον μιντι. Προς τους υπολοιπους επειδη δειξανε ειτε τρολλς ειτε ουγκ ειτε και τα 2, απαντησα με αντιστοιχο υφος. Διαφωνω λοιπον με την εξισωση των ακρων. Οχι' date=' ο φασιστας που βγαινει και μαχαιρωνει μεταναστες,ή εστω υποστηριζει πογκρομ, δεν ειναι το ιδιο ακομα και με εναν αναρχικο που πεταει μολοτωφ στους μπατσους.[/quote'] Ωραία λοιπόν τότε από σήμερα θα ανοίγεις thread και για πολίτες που ξυλοκοπούνται από αστυνομικούς αλλά και thread για αστυνομικούς που ξυλοκοπούνται από πολίτες. Μέχρι στιγμής κάνεις μόνο το πρώτο, οπότε αυτό που γράφεις παραπάνω δεν βλέπω να το πολύ πιστεύεις... Εκτός αν κατάλαβα λάθος αυτό που έγραψες.
-nick- Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Yup λαθος το καταλαβες. Αυτο που λεω ειναι οτι διαφωνω φασιστας = αναρχικος . Δηλαδη αυτο που ακουγεται συχνα οτι "εε τα ακρα ιδια ειναι ,οτι ακροδεξιοι ειτε ακροαριστεροι τα ιδια σκατα ειναι".
SlackulatoR Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Κάτσε ρε φίλε γιατί μας έχεις μπερδέψει. Εσύ μας μιλάς για διάκριση εξουσιών αλλά δεν βλέπεις τους άλλους σαν ίσους ανθρώπους; Δηλαδή θα τιμωρούσες διαφορετικά τον φασίστα που θα σκότωνε από τον αναρχικό που θα σκότωνε; Άρα με λίγα λόγια είσαι υπέρ των ιδεών που ο ίδιος κατακρίνεις ; Πρώτη φορά το βλέπω αυτό... Γι'αυτό σου λέω πως έχεις κολλήσει. Ο εχθρός σου δεν είναι ούτε οι αστυνομικοί ούτε οι μετανάστες ούτε οι φασίστες, ούτε οι αναρχικοί. Ο εχθρός σου είναι αυτό που έχει φτιάξει όλες αυτές τις ταμπέλες για να σκοτώνονται οι άνθρωποι μεταξύ τους γι αυτά. Άλλοι αυτό το λένε σύστημα άλλοι το λένε αλλιώς. Αυτά από εμένα, καλό βράδυ.
-nick- Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Κάτσε ρε φίλε γιατί μας έχεις μπερδέψει. Εσύ μας μιλάς για διάκριση εξουσιών αλλά δεν βλέπεις τους άλλους σαν ίσους ανθρώπους; Εσυ μου φαινεσαι μπερδεμενος και χωρις παρεξηγηση, εγω νομιζω οτι αυτα που γραφω ειναι προσεγμενα και σαφη. Καταρχην η διακριση εξουσιων γνωριζεις σε τι αναφερεται? Καλο βραδυ και απο μενα.Ελπιζω να καταλαβει αυτα που λεω ο Midi.
Luxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλά κάτσε διάβαζε τότε το indymedia και μόλις βλέπεις παρόμοιες καταγγελίες να έρχεσαι να κάνεις καινούριο thread εδώ, και να λες τα ίδια και τα ίδια περί διάκρισης εξουσιών... Μήπως πληρώνεσαι κιόλας; Αυτος γραφει στο indymedia. Και τα βραδια στο παρκο ναυαρινου.
-nick- Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Αυτος γραφει στο indymedia. Και τα βραδια στο παρκο ναυαρινου. Εσυ βεβαια ακομα να απαντησεις... τι να απαντησεις να μου πεις τα αναπαντητα? Τα γραπτα μενουν λενε κ ο καθενας κρινει. ο Slackulator και ας αρχισαμε ειρωνικα ειχε τη στοιχειωδη ευγενεια να μπει σε νορμαλ συζητηση. Εσυ ουτε αυτη την ικανοτητα δεν εχεις. Μπατσος. Ή εστω πρωην-wannabe μπατσος. Που ειναι στην καλυτερη ημιμαθης και περιμενει να μορφωθει και να μαθει απο τοπικ που ανοιγει κατα καιρους και ρωταει στο insomnia.Μπας και απο μηδενικο γινει νουμερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις