Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αστυνομική φασιστική βία & Ελληνικα Κολαστήρια

Κόψε κάτι.

Εντάξει το κείμενο το διάβασα.. Παρωδία. Πως είναι δυνατόν να οδηγάς πιωμένος, να παραβιάζεις στοπ, να τρακέρνεις με άλλο αμάξι και να ζητάς και τα ρέστα που σε πήγανε στο τμήμα;; Πρέπει να 'χεις πάρα πολύ θράσος.

Μόνο και μόνο το ότι είχε πιεί, έπρεπε να 'ναι αρκετό, για να πάρει ένα ταξί ο ήρωας της ιστορίας. Όχι να το χρησιμοποιεί και σαν δικαιολογία. Ήτανε θέμα τύχης που δε σκότωσε κανένα οδηγό με μηχανάκι να τον κλαίνε τώρα.

Πίναμε και μπύρες και άλλα και είχαμε κάνει εύθυμο ζωιρό κεφάλι...
χαχαχα σοβαρά ρε μάγκα; "και άλλα";;; Πρέπει να 'χεις πολλά κότσια για να βγαίνεις να τα γράφεις όλα αυτά και να διαμαρτύρεσαι κιόλας...

Τα παραπάνω βέβαια για την περίπτωση που η ιστορία είναι αληθινή, που δεν το αποκλείω.

Ακόμα κι αν το πρόσωπο είναι φανταστικό, η κατάσταση που περιγράφει είναι αληθινή. Τα video που βάζανε τον ένα αλοδαπό να χτυπάει τον άλλον και τα μουνιά να γελάνε, το ξεχάσατε???????

Α ναι ξέρω ποιό βίντεο λές. Αυτό που τα παιδιά πήγανε και ληστέψανε και ξυλοκόπησαν μια γριά γυναίκα και μετά τους έβαζαν στο τμήμα, άκουσον άκουσον: να ρίχνουν μπάτσους ο ένας στον άλλον. Τα μουνιά ε; Τι έκαναν στα κακόμοιρα τα παιδάκια.. Και γελούσαν κιόλας...

Λοιπόν γενικά είμαι αρνητικά προκατειλημμένος με τους αστυνομικούς. Αλλά και λίγη λογική δεν βλάπτει.

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

E ναι επειδη ο αστυνομικος εχει εκπαιδευθει και στην νομικη οπως ειναι γνωστο. Δηλαδη αμα καποιος λιστεψει τραπεζα, να του φυτευουμε μια σφαιρα στο κεφαλι επειδη θα βγει καποια στιγμη ελευθερος?

Αμα σου βιασει τα παιδια, ποια θα ειναι η γνωμη σου; Γιατι σχεδον ολοι οι βιαστες και παιδοφιλοι βγαινουν ελευθεροι μετα απο καποια χρονια και "ισως" ακομα χειροτεροι!

Οσο για τη διακριση εξουσιων, no comment, καθως ειναι ατοπο σε αυτα που ειπα.

Δημοσ.

Αν και δεν πιστεύω τίποτα απ το συγκεκριμένο σιτε, έχω να πω ότι καλά τον κάνανε τον λουστη, ότι εθνικότητας και να ήταν. Θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των άλλων και απ την στιγμή που δεν τον απασχολεί αυτό, ένα καλό χέρι ξύλο, είναι το λιγότερο και μπράβο στους μπάτσους.

Και επιτέλους αυτές οι λαλακιες περί φασισμού και δεν ξέρω εγώ τι, πρέπει να σταματήσουν. Ήμαστε νέοι, και όλοι μας βλέπουμε ότι η κοινωνία μας, είναι ενα ανεξέλεγκτο μπο3ρδ#λο απ' την "πολύ δημοκρατία" που μας χαρίσανε, όλοι αυτοί οι μη φασίστες που ψηφίζανε τόσα χρονιά.

Δημοσ.

Η απαντηση στους χρυσαυγιτες και καθε λογης φασιστοειδη ειναι να τους τσακιζεις τοσο σε επιπεδο δρομου-πρακτικων (αυτο καθαρα πραγματιστικα και πρακτικα για λογους επιβιωσης - οταν βγουν παγανια και βαρανε μεταναστες και αναρχικους-αριστερους, δεν χωρανε πασιφιστικες χιπιλλες παρα μονο σακατεμα) αλλα κυριως σε επιπεδο ιδελογικο και δειχνοντας στον τυχαιο Ελληνα να καταλαβει για ποιο λογο ειναι μαλακες και ανεπιθυμητοι και σιχαματα.Το τελευταιο ειναι και το πιο δυσκολο μερος, δεν ειναι ευκολο να αλλαξεις την αντιληψη του αλλου.

Όταν κατα καιρους ακουω καποιον να προτεινει με ουρλιαχτα για το προβλημα "φασιστες" μια λύση του τύπου "κρεμασμα σε ολους ρε φιλε πρωτα και μετα θα τους δικασουμε" κλπ αλλα κανεις γυρω μου δεν αντιλαμβανεται την ειρωνια νιωθω τοσο μονος.

Σαν τον μπαρμπα που γαβγισε σε κατι πιτσιρικαδες που βριζανε στο προαυλιο της εκκλησιας για να τους βαλει στον ισιο δρομο "Ρε μαλακισμενα μην βλασφηματε μερες που ειναι, γ@μW την π@ν@γ1α σας!" το οποιο θα μετραγε σαν ατακα αν υπηρχε εστω η παραμικρη υποψια οτι αυτοαναιρέθηκε επίτηδες για χαβαλε, αλλα δυστυχως δεν...

Δημοσ.

Παντως παροτι τυφλα στο μεθυσι ο "επωνυμος καταγγλεων" και ηρωας της ιστοριας μας, τοσο τυφλα ωστε να μη παιρνει χαμπαρι ουτε το στοπ στον δρομο, θυμαται με καθε λεπτομερεια τους διαλογους, τους χαρακτηρισμους, το πως ηταν εξοπλισμενοι οι μπατσοι, τι σχεδιο ειχαν τα κελια και τα καγγελα τους, μεχρι και τι λεγανε για τον Μητροπανο κλπ κλπ.

Αγγιζει τα ορια του μεταφυσικου η ιστορια των ακροαριστερων του indymedia :mrgreen: Το 10χρονο ξαδερφακι μου ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ και ξερει να ψευδεται καλυτερα απο δαυτους...Ουγκ

Δημοσ.

Μα τι λες ρε Midi; Εγω ειμαι σιγουρος οτι το παιδι ηταν μια χαρα αλλα οι μπατσοι του φυτεψαν τσαντα με καμποσα μπουκαλια αλκοολ και στο τμημα πριν τον βαλουν μεσα του εδωσαν να κατεβασει (αντε ασπρο πατο) ενα φουλ μπουκαλι σαμπουκα και γι αυτο το "φανταστικο" μας παιδι σουρωσε!

Δημοσ.

Πάντως ο "βιοπαλαιστής" είναι πολύ τυχερός και καλύτερα να το βουλώσει.

-Θα μπορούσε να είχε σκοτώσει κάποιον και να τρέχει για φόνο μετά.

-Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί ο ίδιος στο ατύχημα.

-Θα μπορούσε να είχε τρακάρει κάποιον πραγματικό φορτηγατζή και τότε θα έτρωγε πραγματικό ξύλο αρκούδας.

Οπότε φτηνά τη γλίτωσε και να κοιτάξει στο μέλλον να οδηγάει σωστά, ξεμέθυστος και με τα χαρτιά του όπως όλοι οι υπόλοιποι που δεν είμαστε βλάκες.

αρα εχω κι εγω το ελευθερω να δερνω οποιον κανει παρανομια στο δρομο?

να σπασω οποιο αμαξι παρκαρει μπροστα στο γκαραζ μου και δε μπορω να βγω?rolleyes.gif

i like it.

Δημοσ.

Όταν κατα καιρους ακουω καποιον να προτεινει με ουρλιαχτα για το προβλημα "φασιστες" μια λύση του τύπου "κρεμασμα σε ολους ρε φιλε πρωτα και μετα θα τους δικασουμε" κλπ αλλα κανεις γυρω μου δεν αντιλαμβανεται την ειρωνια νιωθω τοσο μονος.

Αυτός είναι ο ένας τρόπος να το δεις.

Ο άλλος είναι πως αξιοποιείς μια πρακτική επάνω στο μοναδικό σύνολο που δεν έχει δικαίωμα να γκρινιάξει γι' αυτή, μιας και την υιοθετεί.

Είναι σαν το μαστίγωμα στο σεξ. Αν η άλλη δεν ψήνεται, θα 'σαι μαλάκας. Αν η άλλη γουστάρει, μπορείς να της το κάνεις ελεύθερα.

Δημοσ.

Μπήκα ορεξάτος να το διαβάσω. Μόλις είδα όμως πως προέρχεται από το site αυτό... Ξενέρωσα. Ακόμη και αν είναι αλήθεια (που σαν γεγονός θα είναι), μόνο και μόνο που προέρχεται από εκεί και θα έχει περάσει από την λογοκρισία/λογοπλασία τους, χάνει σε αξία.

Δημοσ.

Αυτός είναι ο ένας τρόπος να το δεις.

Ο άλλος είναι πως αξιοποιείς μια πρακτική επάνω στο μοναδικό σύνολο που δεν έχει δικαίωμα να γκρινιάξει γι' αυτή, μιας και την υιοθετεί.

Είναι σαν το μαστίγωμα στο σεξ. Αν η άλλη δεν ψήνεται, θα 'σαι μαλάκας. Αν η άλλη γουστάρει, μπορείς να της το κάνεις ελεύθερα.

Σωστος μεν, αλλα ελα που το πλεονεκτημα δικαιωματος γκρινιας ή γενικοτερα ειναι by default δωρον αδωρον σε αντιδημοκρατικους τραμπουκους (ανεξαρτητως άκρου).

Δημοσ.

Αυτό είναι άποψη, με την οποία διαφωνώ. Το γεγονός είναι πως κάποιος που δρα με σκοπό την κατάλυση της δημοκρατίας, δεν έχει το ΗΘΙΚΟ δικαίωμα να την επικαλείται όταν του καταλύεις τις αρθρώσεις.

Δημοσ.

Και ύστερα μετά απο πολλές ώρες εμφανίστηκε επιτέλους κάποιος επίσημος του κράτους που αναγνώρισε το λάθος και αφέθηκα ελεύθερος.

Δηλαδη, επαγγελματιας οδηγος, οδηγουσε χωρις χαρτια και μεθυσμενος, και τρακαρε καποιον που δεν τον προσεξε καν απο τη σουρα του, και ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;

Δημοσ.

Προσπερνώντας το κείμενο, τον τρόπο γραφής του, το επίπεδο της όποιας επιχειρηματολογίας και (ας πούμε) πολιτικής ανάλυσης, η αστυνομική βία και η καταπάτηση αυτονόητων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι καθημερινότητα πλέον ε, όχι απλά ένα ζήτημα που απαιτεί προσοχή ξερωγω και άλλα τέτοια πιασάρικα.

Το θλιβερό της υπόθεσης, είναι πως ο μόνος χώρος που ασχολείται και τρέχει με αυτό είναι ο αντιεξουσιαστικός, η ευρύτερη αριστερά γαργάρα.

Πριν εξισώσετε κάποιοι τα άκρα δεξά με τα άκρα αριστερά ώστε να καθίσετε βολικά στη μέση σα τους βούδες, καλό είναι να μη ξεχνάτε πως οι μεν βασίζονται σε πρωτόγονα ένστικτα για να περάσουν τις αρρωστημένες απόψεις τους σε φοβισμένους ανθρώπους και οι δε έχουν ένα fuckin' πολιτικό υπόβαθρο που εστιάζει στην ζωή, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, έστω και αν το κάνουν λάθος.

Τις νύχτες που κατεβαίνουν τραμπούκοι στις πλατείες να δείρουν μετανάστες επειδή έκαναν το λάθος να είναι ..μετανάστες, και το κράτος δε μπορεί να αντιδράσει είτε επειδή φρόντισε ένα μέρος της ελληνικής αστυνομίας να δρα επίσης σα συμμορία, είτε επειδή απλά αδυνατεί, εκφράσεις τύπου "τσακίστε τους φασίστες" δε μοιάζουν και τόσο με κραυγή καυλωμένου χουλιγκάνου.

Δημοσ.

Προσπερνώντας το κείμενο, τον τρόπο γραφής του, το επίπεδο της όποιας επιχειρηματολογίας και (ας πούμε) πολιτικής ανάλυσης, η αστυνομική βία και η καταπάτηση αυτονόητων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι καθημερινότητα πλέον ε, όχι απλά ένα ζήτημα που απαιτεί προσοχή ξερωγω και άλλα τέτοια πιασάρικα.

Το θλιβερό της υπόθεσης, είναι πως ο μόνος χώρος που ασχολείται και τρέχει με αυτό είναι ο αντιεξουσιαστικός, η ευρύτερη αριστερά γαργάρα.

Πριν εξισώσετε κάποιοι τα άκρα δεξά με τα άκρα αριστερά ώστε να καθίσετε βολικά στη μέση σα τους βούδες, καλό είναι να μη ξεχνάτε πως οι μεν βασίζονται σε πρωτόγονα ένστικτα για να περάσουν τις αρρωστημένες απόψεις τους σε φοβισμένους ανθρώπους και οι δε έχουν ένα fuckin' πολιτικό υπόβαθρο που εστιάζει στην ζωή, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, έστω και αν το κάνουν λάθος.

Τις νύχτες που κατεβαίνουν τραμπούκοι στις πλατείες να δείρουν μετανάστες επειδή έκαναν το λάθος να είναι ..μετανάστες, και το κράτος δε μπορεί να αντιδράσει είτε επειδή φρόντισε ένα μέρος της ελληνικής αστυνομίας να δρα επίσης σα συμμορία, είτε επειδή απλά αδυνατεί, εκφράσεις τύπου "τσακίστε τους φασίστες" δε μοιάζουν και τόσο με κραυγή καυλωμένου χουλιγκάνου.

Μπορω να σου μιλησω με την ιδια ανεση για το ακροδεξιο ακρο και για "τους ιερους σκοπους" του, η πιο καλα να σου φερω εναν ακροδεξιο να στα πει εξισου ωραιοποιημενα ολα. Οπως εσυ μου λες για την ακρα αριστερα: "οι δε έχουν ένα fuckin' πολιτικό υπόβαθρο που εστιάζει στην ζωή, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια" μπορω να αρχισω να σου λεω κι εγω για πατριδες, λαους, Ελλαδες και τα σχετικα.

Τι κοιτας εσυ τωρα? Ποιο ακρο απτα 2 εχει την πιο φιλοσοφημενη ιδεολογια, ωστε να του δικαιολογησεις τη χρηση βιας οσο σε παιρνει?

Ιδια κατηγορια ειναι και οι μεν και οι δε. Απλα η αναρχικη ιδεολογια σαν παραμυθακι φανταζει πιο ομορφη -ειδικα αυτες τις εποχες- απο την ακροδεξια-φασιστικη. Δεν αλλαζει ο τροπος εκφρασης της ομως απο την ακροδεξια (οι μεν βαρανε λαθρομεταναστες, οι δε καινε μαγαζια, μπατσους, εγκυους γυναικες σε τραπεζες κλπ). Τουλαχιστον σε οτι αφορα τα τυπακια του indymedia κλπ. Διοτι υπαρχουν και ιδεολογικα αναρχικοι που κατακρινουν τη χρηση βιας η την προπαγανδα σαν αυτου του αρθρου που δημοσιευτηκε στο παρον τοπικ.

Το λυπηρο στην ολη ιστορια ειναι πως ολοι αυτοι οι ιδεολογοι αναρχικοι κλπ κλπ εδω και καμποσα χρονια με τη χρηση βιας μετατρεπονται στην καλυτερη ασπιδα-προστασια για το συστημα που οι ιδιοι κατακρινουν. Τωρα αν το κανουν εν αγνοια τους, οικειωθελως η εν γνωση τους με το αζημιωτο, θα σε γελασω. Ικανους για ολα τους εχω, διαβαζοντας κειμενα σαν αυτο που δημοσιευσε ο νικ.

Δημοσ.

midi, η θεμελιώδης διαφοορά των "άκρων" είναι πως το ένα επιζητά την εξουσία.

Και έχουμε δει κάθε φορά τι γίνεται όταν την παίρνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...