zazik Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δεν το γραψε ο ιδιος. ζαζικ, αν δεν μπορεις να παεις σοβαρα κειμενο στο ιντυ, δες το ΒΗΜΑ 2 ποστς παραπανω. -nick- , το παιρνω πολύ σοβαρά , και έχω φίλους στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στην Ομάδα Δίας που μου λένε πολλά πραγματα. Πχ. πριν τα γεγονότα του Καλοκαιριου ,με τους αγανακτισμένους , με είχανε προειδοποιήσει ότι στις 29/06 , μέρα ψήφισης του μακροπρόθεσμου, θα πέσει πολύ χημικό , και να προσέχω. Οι ίδιοι , έτυχε να σταματήσουνε μια ΒMW και πετάχτηκαν 4 Αλβανοί , εκ των οποίων ο ένας είχε ΑΚ-47 κινέζικης προέλευσης και άρχισε να πυροβολεί στον αερα , για καλή τους τύχη, και τον κυνηγήσανε με τα πιστολάκια. Και στην περίπτωση των αστυνομικών , και στην περίπτωση των (λαθρο)μεταναστών, με τα ξερά , καιγονται και τα χλωρά. Δυστυχώς. Όσο για τα κολαστήρια , τι ακριβώς πρέπει να γίνει. Ακούω προτάσεις , πραγματικά. Μια χώρα πτωχευμένη θα συντηρεί χιλιάδες -πρωην καταδικους- που ήρθανε στην Ελλαδα και παρανομούνε με τον χειρότερο τρόπο, πουλώντας πρέζα (πήγαινε πίσω απο το Πολύτεχνείο και θα δεις Νιγηριανούς...), και θα τους συμπεριφέρεται και καλα? Δεν ξέρω , πείτε την γνώμη σας...
tsifotis Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Επειδη διαφοροι διαμαρτυρηθηκαν για το indymedia ως μη αξιοπιστη πηγη, το ΒΗΜΑ μας κανει ? Μια στιγμη, υποστηριζει κανεις ρητά εδω μέσα οτι ΠΟΤΕ δεν εχουνε κανει βασανιστηρια αστυνομικοι; Απλα στην πεσανε για το ποσο αστηριχτη ειναι η καταγγελια, μπαζει απο παντου εχει ασχετα προπαγανδιστικα σχολια "τυψεις για απουσια 12 φλεβαρη", μελοδραματισμο και στην τελικη ειναι φωσκολος. Με τον φωσκολο γελουσαμε με το ποσο τραβηγμενα απο τα μαλλια και αφυσικα ητανε ολα οπως στορυ, διαλογοι, ερμηνειες κλπ. Αν καποιος προσπαθουσε σαν αντεπιχειρημα να μου αναφερει αρθρο εφημεριδας με στατιστικες απο διαζυγια ελληνων ή και καποια πραγματικη ιστορια απαγωγης πλουσιου σε φαση "τωρα; ακομα τον κοροιδευετε τον φωσκολο;" πραγματικα θα βραχυκυκλωνα και δεν θα ηξερα τι να απαντησω.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αναρτήθηκε και 21 Απρίλη... To κείμενο μπορεί να είναι και προβοκάτσια του Άδωνι Γεωργιάδη, που θέλει να μειώσει την αξιοπιστία του site!
-nick- Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μια στιγμη, υποστηριζει κανεις ρητά εδω μέσα οτι ΠΟΤΕ δεν εχουνε κανει βασανιστηρια αστυνομικοι; Οχι αλλα 4-5 ατομακια τουλαχιστον στα ποστς τους υποστηριζουν ανοιχτα οτι οχι μονο ειναι δικαιολογημενα αλλα και "ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ!". Τετοιους ανθρωπους, πώς τους χαρακτηριζεις? Απλα στην πεσανε για το ποσο αστηριχτη ειναι η καταγγελια, μπαζει απο παντου εχει ασχετα προπαγανδιστικα σχολια "τυψεις για απουσια 12 φλεβαρη", μελοδραματισμο και στην τελικη ειναι φωσκολος. Με τον φωσκολο γελουσαμε με το ποσο τραβηγμενα απο τα μαλλια και αφυσικα ητανε ολα οπως στορυ, διαλογοι, ερμηνειες κλπ. Αν καποιος προσπαθουσε σαν αντεπιχειρημα να μου αναφερει αρθρο εφημεριδας με στατιστικες απο διαζυγια ελληνων ή και καποια πραγματικη ιστορια απαγωγης πλουσιου σε φαση "τωρα; ακομα τον κοροιδευετε τον φωσκολο;" πραγματικα θα βραχυκυκλωνα και δεν θα ηξερα τι να απαντησω. Το θεμα δεν ειναι οι αναρχοσαλτσες του κειμενου, αυτο λεω χανετε το δασος ρε γμτ, μια σκαλωνετα στο οτι περασε ΣΤΟΠ μεθυσμενος, μετα σκαλωνεται στη μελοδραματικη γραφη, και μενει ως επι το πλειστον ασχολιαστο το περιεχομενο. Πχ. πριν τα γεγονότα του Καλοκαιριου ,με τους αγανακτισμένους , με είχανε προειδοποιήσει ότι στις 29/06 , μέρα ψήφισης του μακροπρόθεσμου, θα πέσει πολύ χημικό , και να προσέχω. Πλακα κανεις ετσι? Αυτο ειναι τρελο tip.... ;D
zazik Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μια στιγμη, υποστηριζει κανεις ρητά εδω μέσα οτι ΠΟΤΕ δεν εχουνε κανει βασανιστηρια αστυνομικοι; Όσοι έχουμε κάνει στρατό , ξέρουμε πολύ καλά ότι η στολή σε μερικούς βγάζει τον πιο σαδιστικό εαυτό τους , εάν υπάρχει προδιάθεση... Δεν σημαίνει ότι όσοι φοράνε στολή όμως είναι σαδιστές. Όσο αναφορά στα κολαστήρια , το έχω ακούσει και απο τους φίλους μου τους ΔΙΑΣ , για την Πετρου Ραλλη. Όχι τόσο κολαστήρια δηλαδή , αλλά πολύ ανθυηγεινα , 3κοσμικές συνθήκες , βρώμα , αρρώστιες κλπ κλπ...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Ναι, ειδικά το «περιεχόμενο» έμεινε ασχολίαστο. Επειδή εσύ θες να διαβάσεις μύδρους κατά των μπάτσων, και δεν το κατάφερες, το «περιεχόμενο» δεν το άγγιξε κανείς..
-nick- Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Όσοι έχουμε κάνει στρατό , ξέρουμε πολύ καλά ότι η στολή σε μερικούς βγάζει τον πιο σαδιστικό εαυτό τους , εάν υπάρχει προδιάθεση... Δεν σημαίνει ότι όσοι φοράνε στολή όμως είναι σαδιστές. Όσο αναφορά στα κολαστήρια , το έχω ακούσει και απο τους φίλους μου τους ΔΙΑΣ , για την Πετρου Ραλλη. Όχι τόσο κολαστήρια δηλαδή , αλλά πολύ ανθυηγεινα , 3κοσμικές συνθήκες , βρώμα , αρρώστιες κλπ κλπ... Με αυτο που λες συμφωνω, δεν λεω εγω οτι καθε μπατσο ειναι σαδιστης... οι περισσοτεροι ομως που ναι στα συγκεκριμενα ποστα, ειναι. Οσο για τα κολαστηρια, χαιρομαι που το επιβεβαιωνεις γιατι θα μας βγαλουν τρελους, ο αλλος κανει αστειακι για το 'κολαστηρια' και ο αλλος ποσταρει 'κλαιω' (απο τα γελια...) απο κατω
firewalker Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Με αυτο που λες συμφωνω, δεν λεω εγω οτι καθε αστυνομικός ειναι σαδιστης... οι περισσοτεροι ομως που ναι στα συγκεκριμενα ποστα, ειναι. Οσο για τα κολαστηρια, χαιρομαι που το επιβεβαιωνεις γιατι θα μας βγαλουν τρελους, ο αλλος κανει αστειακι για το 'κολαστηρια' και ο αλλος ποσταρει 'κλαιω' (απο τα γελια...) απο κατω Fixed. The post is fixed.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Άρα κολαστήριο είναι και η Ομόνοια που βρωμάει κατρουλίλας..
zazik Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Με αυτο που λες συμφωνω, δεν λεω εγω οτι καθε μπατσο ειναι σαδιστης... οι περισσοτεροι ομως που ναι στα συγκεκριμενα ποστα, ειναι. Οσο για τα κολαστηρια, χαιρομαι που το επιβεβαιωνεις γιατι θα μας βγαλουν τρελους, ο αλλος κανει αστειακι για το 'κολαστηρια' και ο αλλος ποσταρει 'κλαιω' (απο τα γελια...) απο κατω Και σε ρωτάω , Ω Σκεπτόμενε συνάνθρωπε , τι πρεπει να γίνει? Να τους συντηρούμε? Δεν έχουμε να φάμε , και θα συντηρούμε τον λαθρομετανάστη που χέζει μέσα στο κελί του στο πάτωμα? Οι Δίας δεν έχουνε λεφτά για βενζίνα , βάζουνε απο μόνοι τους.... Που λεφτά για εγκαταστάσεις , γιατρούς , καθαρίστριες...
firewalker Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Και σε ρωτάω , Ω Σκεπτόμενε συνάνθρωπε , τι πρεπει να γίνει? Να τους συντηρούμε? Δεν έχουμε να φάμε , και θα συντηρούμε τον λαθρομετανάστη που χέζει μέσα στο κελί του στο πάτωμα? Οι Δίας δεν έχουνε λεφτά για βενζίνα , βάζουνε απο μόνοι τους.... Που λεφτά για εγκαταστάσεις , γιατρούς , καθαρίστριες... Δεν χρειάζεται να μπαίνουν καθόλου στην Ελλάδα οι παράνομοι. Ας αφήσουν τα ειδικά τμήματα στρατού/αστυνομίας να κάνουν την δουλειά τους. Δεν τους αφήνουν όμως.
-nick- Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Και σε ρωτάω , Ω Σκεπτόμενε συνάνθρωπε , τι πρεπει να γίνει? Να τους συντηρούμε? Δεν έχουμε να φάμε , και θα συντηρούμε τον λαθρομετανάστη που χέζει μέσα στο κελί του στο πάτωμα? Οι Δίας δεν έχουνε λεφτά για βενζίνα , βάζουνε απο μόνοι τους.... Που λεφτά για εγκαταστάσεις , γιατρούς , καθαρίστριες... Α,πανεμορφα. Και τα βασανιστηρια σε τι εξυπηρετουν ακριβως? Να σκοτωνουμε και κανεναν, για να μην πιανει χωρο και λεφτα, και για παραδειγματισμο για τους λαθραιους κιολας... oh wait Επισης για τα λεφτα, βρες ποσα σπαταληθηκαν για εξοπλισμο της ΕΛ.ΑΣ σε καιρο κρισης.Δεν λεω να ναι ξενοδοχειο,καποια στοιχειωδη ΠΡΕΠΕΙ να τηρουνται ομως, πώς να το κανουμε.
Lucifer Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αλλα μαλλον δεν συμφωνουμε ξεκαθαρα στο οτι στην περιπτωση που το παραδειγμα σου συνεχιστει κι απ την αντιθετη, δηλαδη μετα απο μερες αν φαει ξυλο απο χρυσαυγιτες ο "πανκης"* δεν δικαιουται να μιλαει για τραμπουκισμο, φασισμο κλπ παροτι εφαρμοζει ιδιες τακτικες διαφορετικης ιδεολογιας. Καταλαβαίνω τι λες, αλλά αυτό είναι στάδιο μετά την αρχή του όλου φαύλου κύκλου. Για να καταλάβεις κάπως πως κάνω adjust τη μαλακία, σου κάνω την εξής ερώτηση: αν αύριο πέθαιναν από οξεία μαλακία όλοι οι φασίστες, θα είχαν κανέναν να δείρουν οι πάνκηδες; Αντιθέτως, αν πέθαινε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ο φασίστας θα βρει πάντα κάποιον να δείρει. Ίσως τον εβραίο, ίσως τον μαύρο, ίσως τον σλάβο, ίσως εσένα γιατί πηδάς τη γκόμενα που γουστάρει.
KilliK Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Με απλα λογια,το ελληνικο κρατος βρισκεται πλεον στην απολυτη διαλυση του. Δεν ξερω ποσο θα συνεχιστει ακομη αυτη η κατασταση και τι καταληξη θα εχει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι τα πραγματα εχουν ξεφυγει τελειως και αν δεν ειμασταν στην ευρωπη να μας εχουν στην εντατικη,θα τοχε κλεισει ηδη το μαγαζι η ελλαδιτσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις