dimoskoutr Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Eπειδή σε 2 μήνες θα κάνω ένα ταξίδι στην Αμερική ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος από εσάς με σιγουριά, είτε από προσωπική του εμπειρία είτε από κάποιον γνωστό εάν αγοράσω mac air ή mac book pro ή ipad από εκεί θα έχω κάποιο πρόβλημα με το ρεύμα εδώ; εννοώ δεν έχουμε ίδια τάση με αυτούς εκεί ε; Γενικά σκέφτομαι να πάρω κάτι σε apple ή κάποιο ultrabook από εκεί λόγω καλύτερης τιμής...θα έχω κάποιο πρόβλημα να δουλέψει εδώ μετά; Τέτοιο ταξίδι μια φορά θα κάνω στη ζωή μου κρίμα να μην το εκμεταλλευτώ... Έχω ακούσει ότι οι μετασχηματιστές και τα τροφοδοτικά είναι πια voltage agnostic οπότε το μόνο που θα χρειαστεί είναι να αλλάξω το μέρος του τροφοδοτικού που έχει το "τελικό" καλώδιο προς την πρίζα. Ισχύει κάτι τέτοιο; Με προβληματίζει πολύ όλο το θέμα γιατί έχω σκοπό να δώσω ένα σεβαστό ποσό και θα ήταν κρίμα να γίνει καμιά πατάτα και είτε να τα παίξει ο υπολογιστής είτε να μην δουλέψει ποτέ.
xristoforos89 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Στα mac θα πρεπει να αλλαξεις απλα τον ανταπτορα στον φορτιστη. Στα ultrabook θα πρεπει να αλλαξεις απλα το καλωδιο που συνδεεται με τον φορτιστη ή θα παρεις εναν απλο ανταπτορα (2-3 ευρω κοστιζει). Σε καθε περιπτωση κανονικοτατα θα δουλευει το λαπτοπ στην Ευρωπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα