Andreas2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δοκίμασε κανείς;Δεν μου αρέσει η γεύση του(έχω της Nutiva,υπάρχουν και πολλές άλλες μάρκες σχεδόν όλα βιολογικά)και σκέφτομαι να πάρω καψούλες.Τι θετικά είδατε με το εν λόγω προιόν;
benign Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Σε τι το χρησιμοποιει κανεις γιατι δεν εχω υποψη μου.
PARASwrite Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 εξτρα παρθενο ελαιολαδο nothing can touch it even iPhone
Andreas2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Το βάζεις και στο δέρμα και στα μαλλιά αν θέλεις.Το τρως έτσι(μπλιαχ για εμένα)και το βάζεις και όταν μαγειρεύεις αντί άλλα λάδια.Βοηθά στην εμφάνιση του δέρματος,στα μαλλιά και έτσι.
benign Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Το βάζεις και στο δέρμα και στα μαλλιά αν θέλεις.Το τρως έτσι(μπλιαχ για εμένα)και το βάζεις και όταν μαγειρεύεις αντί άλλα λάδια.Βοηθά στην εμφάνιση του δέρματος,στα μαλλιά και έτσι. Ευχαριστω,δεν το ειχα υποψη μου.Απλα γνωριζα οτι παραγωγα της καρυδας χρησιμοποιουνται στην ζαχαροπλαστικη και σε καποια ποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα