papos40 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Aγορασα πριν λιγες μερες τον φορητο DELL INSPIRON 17R N7110 και μετα την πρωτη φορτιση 12ωρες παρατηρησα οτι με συνδεση HDMI με tv μου κραταγε γυρω στα 70 λεπτα ενω χωρις hdmi 3 ωρες.Σας φαινεται νορμαλ αυτο;Θελει στρωσιμο και μετα θα ανεβει η διαρκεια της μπαταριας;Μολις μου εβγαζε να μπει στη φορτιση εβαζα το καλωδιο.Για το HDMI τρωει ρευμα η καρτα γραφικων και η οθονη;Τα φωτα σας παρακαλω.
Giorgos09 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Τι εκανες οταν το ειχες συνδεσει στην τηλεοραση? Ειχες την οθονη του ανοιχτη?
Xristaras12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 στο δικο μου 15αρι dell,με χαλαρο σερφαρισμα+chat βγαζει κοντα 4.30 ωρες βαλε τον φωτισμο 3-4 γραμμες πριν το τελος η αν χρησιμοποιεις σε εξωτερικο μονιτορ απενεργοποιησε το εσωτερικο.Εκει θα δεις διαφορες. την πληρη αποδοση της μπαταριας θα τη δεις μετα απο 2-3 φορτισεις παντως. Τι φοραει το λαπτοπ σου φιλε ενδεχεται και απο κει να χανει(πχ i7+GT540M) btw οι 12 ωρες φορτιση δεν εχουν καμια σημασια.Μολις γεμισει η μπαταρια απενεργοποιεται η φορτιση της.
papos40 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 To εβαλα στην υπογραφη μου.Ευχαριστω για τις συμβουλες.Τις εφαρμοσα και περιμενω βελτιωση!Για το 12ωρο το ελεγε στις οδηγιες της συσκευασιας
Xristaras12 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 καλοριζικο και παλι φιλε μου,καλο λιωσιμο. ο i5 εχει πολλα γκαζια. πιστευω θα το εχεις δει μεχρι τωρα.Το μονο αρνητικο της συγκεκριμενης γενιας ειναι οι υψηλες θερμοκρασιες σε full load.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα