jeanthira7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σας, Επειδή φέτος θα δηλώσω υποχρεωτικά ηλεκτρονικά το εισόδημά μου θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα πρέπει να υποβάλλω σε αρχείο xls στο taxisnet τις αποδείξεις μου αναλυτικά (Επωνυμία επιχείρησης, ΑΦΜ, ποσό, ημερομηνία)και να έχω φυσικά και το φάκελο με αυτές ή απλά υποβάλλω ηλεκτρονικά το σύνολο των δαπανών μου και κρατώ σπίτι μου το φάκελο με ευδιάκριτες τις αποδείξεις βέβαια και τις δίνω εάν χρειαστεί. Ευχαριστώ
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Το 2ο. Στο ηλεκτρονικό Ε1 σημειώνεις στο κατάλληλο κουτάκι μόνο το συνολικό ποσόν των αποδείξεων. Τις πραγματικές αποδείξεις τις κρατάς σπίτι σου για όσο χρειαστεί σε περίπτωση που σου κάνουν έλεγχο.
funbreaker Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Να ρωτήσω κι εγώ κάποια πράματα: Πως συμβάλουν οι αποδείξεις με το ισχύον νομικό καθεστώς στην φορολόγηση? Κι αν είναι περόπλοκο που να διαβάσω για να μάθω, δεν βρίσκω κάτι σαφές. Οι ιατρικές αποδείξεις έχουν διαφορετική αντιμετώπιση απ τις άλλες? Οι αποδείξεις από διαγνωστικά κέντρα θεωρούνται ιατρικές?
paylidis Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Να ρωτήσω κι εγώ κάποια πράματα: Οι ιατρικές αποδείξεις έχουν διαφορετική αντιμετώπιση απ τις άλλες? Οι αποδείξεις από διαγνωστικά κέντρα θεωρούνται ιατρικές? ναι πανε σε άλλο πεδιο και εκπτιπτουν απο το εισοδημα κατα μεγάλο ποσοστό (πιανονται όλες ως ιατρικές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα