ribo7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Παιδιά SOS!! Θέλω να στείλω μια αίτηση για master Ολλανδία (Eindhoven). To deadline είναι 1 Μαΐου και ήδη το έχω αργήσει. Με τι συμβουλεύετε να τα στείλω για ποιο γρήγορα αλλά και οικονομικά? Τα ΕΛΤΑ Courier στέλνουν εξωτερικό? Στα ΕΛΤΑ αν τους πω συστημένο πόσο περίπου θα κοστίσει? Γενική ταχυδρομική από τον τιμοκατάλογό της μου φάνηκε καλή και λέει 1-2 εργάσιμες. Να την εμπιστευτώ? ACS που πήρα τηλ. μου είπαν ότι στέλνουν με DHL, 1-2 εργάσιμες και κοστίζει ~45Ε!! Πείτε γνώμες να τα στείλω αύριο πρωί!! Ευχαριστώ!!!
Alxnks Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 μηπως το 1 μαιου ειναι απλα deadline αποστολης, δηλαδη η σφραγιδα του ταχυδρομειου να εχει εκεινη την ημερομηνια; παιζει κι αυτο. επισης να θυμασαι οτι και στην ολλανδια η 1 μαιου δεν ειναι εργασιμη, αρα πας για 2 anyway.
ribo7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Έχει "arrived by May 1st". Ρώτησα σήμερα ΕΛΤΑ, αν το στείλω express κάνει 3-4 εργάσιμες. Καλό ακούγεται. Συν το ότι ένας φίλος μου μου είπε ότι το Σαββατο για το εξωτερικό πιάνει ως εργάσιμη. Άρα πιστεύω θα φτάσει άνετα. Είδωμεν..
doctor_667 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τι είναι τόσο σημαντικό που πρέπει να το στείλεις σε hard copy; Ρώτησες αν μπορείς να το σκανάρεις για τώρα και τους πας αν σε δεχτούν ο,τι θέλουν.
ribo7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 doctor εξαρτάται το πανεπιστήμιο. Το TU/e τα θέλει ταχυδρομικώς. Άλλα τα θέλουν σκαναρισμένα όταν κάνεις την αίτηση και τα πας μετά όπως λες.
doctor_667 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν ακόμα πανεπιστήμια που επιμένουν να σταλούν τα πάντα ταχυδρομικά. Καλή επιτυχία όπως και να έχει, το Eindhoven είναι πολύ ωραία πόλη
ribo7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλή επιτυχία όπως και να έχει, το Eindhoven είναι πολύ ωραία πόλη Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα