Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω τον ορισμό της ελευθερίας της έκφρασης και ιδεών και τι θεωρείτε λογοκριτέο(έτσι γράφεται? :P )

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1

Αυτό το άρθρο δε με καλύπτει.Θέλω κάτι που να ξεκαθαρίζει τι μπορώ και τι ΔΕΝ μπορώ να γράψω ή να πω κάπου δημόσια.

Μέχρι τι μπορώ να πω για να καλύπτομαι νομικά και τι πρέπει να πω για να μπορεί κάποιος να μου κάνει μήνυση .

Παρακαλώ θα ήθελα απαντήσεις από άτομα που πραγματικά γνωρίζουν και όχι το τι πιστεύει ο καθένας μιας και είναι από μόνο του λεπτό το ζήτημα :D

Ευχαριστώ :)

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω τον ορισμό της ελευθερίας της έκφρασης και ιδεών και τι θεωρείτε λογοκριτέο(έτσι γράφεται? :P )

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1

Αυτό το άρθρο δε με καλύπτει.Θέλω κάτι που να ξεκαθαρίζει τι μπορώ και τι ΔΕΝ μπορώ να γράψω ή να πω κάπου δημόσια.

Μέχρι τι μπορώ να πω για να καλύπτομαι νομικά και τι πρέπει να πω για να μπορεί κάποιος να μου κάνει μήνυση .

Παρακαλώ θα ήθελα απαντήσεις από άτομα που πραγματικά γνωρίζουν και όχι το τι πιστεύει ο καθένας μιας και είναι από μόνο του λεπτό το ζήτημα :D

Ευχαριστώ :)

Έχεις σκοπό να αναφερθείς ονομαστικά σε κάποιον δημόσια; Τότε μπορεί να σου κάνει μήνυση ότι κι αν πεις. Το αν θα δικαιωθεί στο δικαστήριο είναι άλλο θέμα.

On the other hand, αν τον «φωτογραφίσεις» χωρίς να αναφερθείς στο όνομα του...

Δημοσ.

Δεν έχει μεγάλη σημασία ο λόγος που ρωτάω(κυρίως ακαδημαϊκά).

Απλά να πω πως θέλω πιο συγκεκριμένα διευκρινήσεις για τον γραπτό λόγο με συνδιασμό φωτογραφίες από print screen μέσω internet(π.χ άτομα ή τοπία από ερασιτεχνικές φωτογραφίες του facebook κλπ).

Κοινός αν βάλεις μια φώτο σου εσύ στο facebook μέσα σε ένα κλαμπ και εγώ την πάρω και από κάτω γράψω πως έχεις ντυθεί χάλια, μπορείς να μου κάνεις μήνυση ή όχι? (για ακραίο ενδεχόμενο λέμε :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...