Προς το περιεχόμενο

friendzoned

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί ρε κορίτσια το κάνετε αυτό???? από μικρό παιδί το είχα τρελή απορία... είμαι κοντά 30 και έχω βιώσει το φαινόμενο 2 φορές με καταστρεπτικά αποτελέσματα για την ψυχολογία μου... υπάρχει τρόπος πρόβλεψης????

Δημοσ.

για το friendzone φταει παντα ο ιδιος ο αντρας.

οταν μια γυναικα βλεπει να την προσεγγιζει ενας αντρας θα φερθει οσο το δυνατον πιο ψυχραιμα κανοντας αναγνωριση πεδιου. αν ο αντρας δεν δωσει γρηγορα σημαδια οτι εχει αλλους σκοπους η γυναικα πολυ απλα θα συνεχισει στο τροπαρι "σου μιλαω σαν να μην τρεχει τπτ". μιλαω για καταστασεις που συνηθως τραβανε μηνες. αν το ολο πραμα ειναι υποθεση μιας εβδομαδας συγνωμη κιολας αλλα για τι ψυχολογικο κοστος μιλαμε;

Δημοσ.

γιατί ρε κορίτσια το κάνετε αυτό????

Τι ήθελες δηλαδή; Να τους τον ακουμπήσεις και να θέλουν με το έτσι θέλω; Αφού δεν γουστάρει τι θέλεις; Απόρριψη θα φας και είτε θα αραιώσετε είτε θα μείνετε "φίλοι". Αν και κάτι μου λέει πως δεν το έχεις πει καν στα κορίτσια, έβραζες μόνος σου στα κρυφά.

υπάρχει τρόπος πρόβλεψης????

Του λουκέτου, ναι. in before

για το friendzone φταίει πάντα ο άντρας[...]

αν ο αντρας δεν δωσει γρηγορα σημαδια οτι εχει αλλους σκοπους η γυναικα πολυ απλα θα συνεχισει στο τροπαρι "σου μιλαω σαν να μην τρεχει τπτ"

Και είναι σωστό τώρα αυτό;;; Για κάτι τέτοια λένε τις γυναίκες πουτάνες(με την μεταφορική έννοια)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...