JUST-GAMER Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλησπέρα.... Μετά το τελευταίο update 17-4-2012 του προγράμματος έχω το εξής πρόβλημα που ποτέ δεν είχα: Ενώ κατεβάζω οποιοδήποτε λινκ(Rapidshare, uploaded, netload, easybytez) με το μέγιστο της γραμμής μου δηλαδή 1.2 - 1.3 mb/sec ξαφνικά ΜΕΡΙΚΕΣ φορές σκαλώνει ενώ κατεβάζει ένα λινκ(Όχι συγκεκριμένο) και κατεβάζει με 100-200kbps μέχρι να τελειώσει το κατέβασμα του ή μέχρι να κάνω reset το συγκεκριμένο λινκ ενώ αν την ίδια στιγμή δοκιμάσω να κατεβάσω ακριβώς το ίδιο λινκ μέσω οποιουδήποτε browser το κατεβάζει μια χαρά γρήγορα. Δοκίμασα τα εξής μην τυχόν και λυθεί το πρόβλημα αλλά δεν. 01. Να απεγκαταστήσω εντελώς όλες τις java εκδόσεις που είχα εγκατεστημένες στο pc με win7 32 bit(Πάντα είχα μόνο μια έκδοση εγκατεστημένη και ποτέ δυο) αρχικά από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων και αφετέρου με το πρόγραμμα javara 1.16 και να ξανά εγκαταστήσω τις java 6 update 23 ή 31 ή java 7 update 3(Πάντα μια κάθε φορά) και να δοκιμάσω αν αλλάξει τίποτα αλλά δεν.... 02. Να απεγκαταστήσω/απενεργοποιήσω οτιδήποτε antivirus/firewall έχω εγκατεστημένο στο pc win7 32bit starter 03. Να κάνω καθαρή εγκατάσταση από την αρχή του jdownloader stable ή nightly 04. Να κάνω restart & reset το ρουτερ μου 05. Να δοκιμάσω άλλο ρουτερ 05. Να πάρω τηλ. των isp(4νετ) για να δω αν υπάρχουν προβλήματα 06. Να κάνω φορματ και εγκατάσταση από την αρχή τα win7 32bit starter Παρόλα αυτά το πρόβλημα συνεχίζει και το κάνει όχι συχνά μεν αλλά το κάνει. Και όλα αυτά μετά τα τελευταία updates 17-4-2012 ενώ αν βάλω τα updates 13-4-2012 δουλεύουν όλα μια χαρά. Έχει να προτείνει κάνεις κάτι ρε παιδιά γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα όπως βλέπετε αλλά παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει.... Με τους devs του προγράμματος που μίλησα και είδαν τα logfiles μου είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα updates του προγράμματος αλλά είτε ο isp μου, είτε ο host με το λινκ, είτε το ρουτερ μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.
makfil Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Έχω παρατηρήσει και εγώ παρόμοια προβλήματα "κολλημάτων" τον τελευταίο καιρό αλλά δεν νομίζω ότι έχω προσθέσει updates. Η έκδοση που έχω είναι 0.9.581. Περιμένω τις γνώμες των ειδικών για να δούμε τι συμβαίνει.
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Η εκδοση παντα ειναι 0.9581 αλλα αλλαζου καθε τρεις και λιγο βγαζουν αναβαθμησεις για τα plugins των host.... οποτε καταλαβαινεις...
mentoras99 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδια, παλια οταν του εβαζα το λινκ να κατεβασει βιντεο απο το youtube, μου εδινε και την επιλογη, στα αρχεια που εμφανιζε στο linkgrabber, να κατεβασει και ενα αρχειο με μονο τον ηχο του βιντεο, σε mp3. Πλεον, δεν το βλεπω αυτο. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? Τι γινεται;
Sniper Killer Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 εγω παντοσ ρε πεδια εχο το προβλημα οτι δε μου πιανει μερικουσ χοστερσ,και δε μου κανει update το προγραμα,εχω τον jdownloader2beta
mentoras99 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δεν θελω beta2, αλλα ο ηλιθιος installer τους, ντε και καλα, μου βαζει 2 beta. Πως μπορω να εγκαταστησω την 'παλια' stable εκδοση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα