kanaks Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τα φώτα σας παιδιά. Ζαχαρώνω την παρακάτω σύνθεση, με ενδιαφέρει το Casual Gaming αλλά τα frames που βλέπω ή μάλλον που δεν βλέπω στο Rage με έχουν ξενερώσει και λέω να "επενδύσω" ξανά (ελπίζω να μην διαβάζει η γυναίκα insomnia). Τί λετε για τα παρακάτω; Αλλαγές προσθήκες; Το budget δεν θέλω να περάσει το 1000άρικο χωρίς οθόνη περιφερειακά. Σε επεξεργαστή θέλω να μείνω ξανα Intel. Overclocking αν δεν γίνεται εύκολα δεν με νοιάζει (ρεύματα και τέτοια δεν ακουμπάω που λέν και στο χωριό μου). Ο θόρυβος με νοιάζει γιατί οι ωτοασπίδες ενοχλούν το μωρό Η λίστα εδώ Ευχαριστώ.
stm00192 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Η εικόνα δεν φένεται... Παρολαυτά και ας μην ξερω το τωρινο σου συστημαα θα σου προτεινα να μην κρινεις τις επιδοσεις απο το rage μιας και το παιχνιδι ειναι απιστευτα buggy και εμφανιζει διαφορα προβληματα σε μερικά setups!
sobi1984 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 εγω εχω σοβαροτατη ενσταση στην μητρικη που ειναι ρ67 κοιτας να το παρεισ απο εξωτερικο ?μενεις εξωτερικο η ελλαδα..αν ναι πεσ μας ενα ταβανι για το ποσο που διαθετεις.... edit λαθος τωρα ειδα το ποσο που διαθετεις οποτε δωσε 5 λεπτα... θα σου προτεινα βεβαια αν μπορεις να τα παρεισ απο ξεχωριστα μαγαζια για να πεσεις και αλλο σε τιμη και να εχεισ μερικες καλυτερεσ επιλογεσ...πχ σε καρτα γραφικων
kanaks Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Σε κάρτα γραφικών μου κάνει πιο καλό Value η 6870, Ελλάδα μένω. Τώρα έχω ενα ταπεινό Intel Core 2 Duo E6600 @ 2.4GHz P5B-Deluxe DDR2 6GB (Symmetric) 2 x 1Gb Kingston PC2-5300 (Slot 2/4 2 x 2Gb Corsair Pc2-6400 (Slot 1/3) SAPPHIRE Radeon HD 4870 (1Gb) Raid 0 2 x Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM 16MB Cache SATA Thermaltake ToughPower PSU (δε θυμαμαι τι είχα πάρει, πρεπει να το βγάλω για να δω το stickeraki) Σε κουτακι Spire Pininfarina Σηκώνει αραγε μια 6870;
kanaks Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 εγω εχω σοβαροτατη ενσταση στην μητρικη που ειναι ρ67 κοιτας να το παρεισ απο εξωτερικο ?μενεις εξωτερικο η ελλαδα..αν ναι πεσ μας ενα ταβανι για το ποσο που διαθετεις.... edit λαθος τωρα ειδα το ποσο που διαθετεις οποτε δωσε 5 λεπτα... θα σου προτεινα βεβαια αν μπορεις να τα παρεισ απο ξεχωριστα μαγαζια για να πεσεις και αλλο σε τιμη και να εχεισ μερικες καλυτερεσ επιλογεσ...πχ σε καρτα γραφικων Τι chipset/mobo να προτείνεις φίλε Sobi;
sobi1984 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 κοιτα Ζ68 ΚΑΙ Ζ77 ειναι μονοδρομος αναλογα τον επεξεργαστη που θα παρεισ ..αν θες sandy η ηβη... για μενα παρε μια ψυκτρα αλλαξε τροφοδοτικο παρε ενα 500αρι και πηγαινε σε μια 6870 με την προσθηκη μιας ψυκτρασ και κλοκαρε οσο παει τον επεξεργαστη σου.. και βαλε αλλα 2 gb μνημη.. 240 euro max και αν θες κοτσαρε κ εναν ssd (αν πιεζεσαι και οικονομικα) γιατι δεν ειναι καιροι για μεγαλα ανοιγματα..
kanaks Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Νομίζω ότι προς τα εκεί θα κινηθώ τελικά, upgrade GPU σε 6870 και PSU, τα ρέστα μνήμες στα 8GB (DDR2) + SSD και κάνα ανεμιστηρα/αφρολεξ ηχομόνωσης γιατί τα παλιά ποιο πολύ θόρυβο παρά ροή κάνουν. Οι DDR3 δεν θα παίζουν στο P5B μάλλον
sobi1984 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Νομίζω ότι προς τα εκεί θα κινηθώ τελικά, upgrade GPU σε 6870 και PSU, τα ρέστα μνήμες στα 8GB (DDR2) + SSD και κάνα ανεμιστηρα/αφρολεξ ηχομόνωσης γιατί τα παλιά ποιο πολύ θόρυβο παρά ροή κάνουν. Οι DDR3 δεν θα παίζουν στο P5B μάλλον μετρα μονο τισ διαστασεισ του κουτιου σου για να εισαι σιγουροσ οτι 6870 μπαινει μεσα...μην φας κανα ακυρο λογω μηκους και τρεχεισ μετα για κουτι...
kanaks Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 μετρα μονο τισ διαστασεισ του κουτιου σου για να εισαι σιγουροσ οτι 6870 μπαινει μεσα...μην φας κανα ακυρο λογω μηκους και τρεχεισ μετα για κουτι... Πόσο σωστός είσαι!! Για να χωρέσει η 4870 ανεβοκατέβαζα HDD, τώρα για να μην αλλάξω κουτί έλεγα να κάνω πατέντα με το cage και να το στρίψω με τις τροφοδοσίες προς τα έξω, δεν έχω μετρήσει ακόμα να δω αν γίνεται ίδωμεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα