Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Μου ζητησε ενας πελατης να σχεδιασω μια σελιδα που ουσιαστικα θα ειναι και η δουλεια του.Δηλαδη θα γινει εναρξη επιχειρησης και μεσα απο τις υπηρεσιες που θα παρεχει θα πληρωνεται κτλπ..

Χρειαζεται,αρχικα,ενα δυνατο συστημα επικοινωνιας με τους πελατες του.αυτο το φτιαχνω εγω,οκ.μετα θα περιεχονται αλλες 5-6 σελιδες στο μενου,που θα περιεχουν κειμενα.σχετικα με τον ιδιο,σχετικα με την ιστοσελιδα κτλπ.απλα κειμενα δηλαδη.

Τον σχεδιασμο (web design) θα τον κανω εγω επισης.απλος θα ειναι,οχι κατι πολυ ιδιαιτερο βρε παιδι μου...

Δεν εχω ξαναφτιαξει κατι τοσο απλο και δεν ξερω ποσα να του πω ως προσφορα του ανθρωπου..γυρω στο 100-150 σκεφτηκα προχειρα..

Καλα ειναι?ποσα περιπου θα παιρνατε εσεις?

Δεν θελω να τον κλεψω αλλα ουτε και να με κλεψει.

Καθε προταση ευπροσδεκτη

Ευχαριστω πολυ

Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Οχι απλο background+content,λιγο πιο συνθετο..δηλαδη θα εχει και το μενου του,τις sidebars και τα ολα του,με πινελιες παντου,χωρις τιποτα προχειρο εντελως η σκετο..αλλα οχι συνθετο πολυ,ξερεις....

500+ λες εσυ ρε aledjo?χμμμ κι εγω το σκεφτηκα αυτο,αλλα νομισα πως θα ηταν πολλα οποτε και το αφησα..

Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

αυτες οι δουλειες αν ειναι σοβαρες απο τοσο ξεκινανε...

υπαρχουν βεβαια και "επαγγελματιες" που πουλανε ετοιμες σελιδες με 100-150 ευρω αλλα αυτοι δε κανουν τιποτα.

εχουν 5-6 ετοιμα σιτες και απλος αλλαζουν το ονομα

αν ομως θελεις κανεις κατι σοβαρο, τοτε ξεκινας απο κει.

αν χρειαστεις seo, σφυρα μου

Δημοσ.

SEO θα χρειαστω σιγουρα κι επισης εσενα ειχα στο μιαλο μου για κατι τετοιο μιας κ εγω δεν το κατεχω και πολυ..θα σου στειλω πμ οταν ειναι.

Αχα οκ αρα περιπου 500 αφου ειναι σοβαρη δουλεια με προοπτικες.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παιδες:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...