Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι ένα Arduino συν τα τυπικά απαραίτητα, δηλαδή ένα protoboard και καλωδιάκια για solderless κυκλώματα, κλπ, κλπ.

Τα τελευταία δεν είναι πρόβλημα, αλλά έχω ένα θέμα με το protoboard.

Είχα δει να έχει κάποιος ένα kit, το οποίο ήταν ένα pre-assembled Arduino Uno (R3) μαζί με ένα μικρό protoboard, κάτω των 200 points. Τα δύο μαζί ήταν πάνω σε ένα πλαστικό το οποίο ήταν φτιαγμένο γι αυτά τα δύο, και ερχόταν ίσα-ίσα. Τα κάλυπτε και στο πλάι. Πολύ οργανωμένο.

Βέβαια η δουλειά γίνεται και με ένα χύμα protoboard συν το Arduino, αλλά έχω κόμπλεξ με αυτά, θέλω όλα να είναι στην εντέλεια, τακτοποιημένα. Έχει πετύχει κάτι σαν το παραπάνω πουθενά, κάποιος;

Δημοσ.

Thanks για την απάντηση αλλά κι εδώ βρίσκω μόνο «χύμα» protoboards και Arduino boards. Δεν έχει κάτι σαν αυτό που ψάχνω.

:(

Δημοσ.

Ωραίο κουτάκι, αν και ίσως κάπως ακριβό είναι αυτό και βοηθάς και τα παιδιά του fritzing που κάνουν φοβερή δουλειά.

Επίσης ίσως να μεταφερθεί το θέμα στην ενότητα του προγραμματισμού, όπου θα το δουν κι άλλοι που ίσως ξέρουν τι εννοείς.

Δημοσ.

είχα πάρει το starter kit + ενα protoboard + ενα 2x16 lcd. αν εχεις τη δυνατοτητα και δεν τα βιαζεσαι παρτα απο ebay. πολυ πιο φτηνα απο μαγαζι εδώ...

αν κατάλαβα καλα λες αυτό

09950-05.jpg

εμένα το είχε μεσα το starter kit

Δημοσ.

Ναι ναι ναι ναι ναι. :mrgreen:

Ακριβώς αυτό είχε ο άλλος, αυτό ψάχνω. :mrgreen:

Και μόλις το βρήκα Amazon για 70£.

Δημοσ.

Ναι ναι ναι ναι ναι. :mrgreen:

Ακριβώς αυτό είχε ο άλλος, αυτό ψάχνω. :mrgreen:

Και μόλις το βρήκα Amazon για 70£.

Αν σε ενδιαφέρει πάντως πως λέγεται το πλαϊνό στο arduino σε περίπτωση που θες να μεγαλώσεις το project λέγονται breadboards. Και μπορείς να τοποθετήσεις το arduino board μαζί με ένα μεγαλύτερο breadboard σε κομμάτι plexi ή pvc

Δημοσ.

Βλέπω συνέχεια για το arduino αλλά δεν ξέρω τι είναι; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος απλά; Είναι ένα ράστερ που έχει κάποια ολοκληρωμένα; Τι είναι ακριβώς;

Δημοσ.

είναι ένας user friendly μικροελεγκτής. τον προγραμματιζεις σε απλή c, και απευθυνεται κυριως σε μαθητες/φοιτητες για απλα εως και πολυπλοκα project.

το πιο απλό project αναβοσβήνει ενα led

http://www.youtube.com/watch?v=dnPPoetX0uw

και δω τι άλλο μπορει να κανει κανεις...

http://www.youtube.com/watch?v=2HlL3URZyAs

Δημοσ.

πολλά δεν είναι ρε σεις οι 70 λίρες + τα μεταφορικά?

πάρε αυτό που σου λέει ο firewalker, γ@μω τις τιμές και πιο μαζεμένο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...