Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

70 θα βρήκε το starter kit λογικα, που έχει καμια 10αρια led, servo, breadboard, αντιστάσεις, καλώδια, buzzer, ρελέ, ποτενσιομετρο και πολλά άλλα + οδηγίες για καμια 10αρια κατασκευές με αυτα που εχει μεσα...αξίζει για αρχή. αμα το πάρει σκέτο και δεν εχει τι να φτιάξει θα παει τσάμπα.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ξερεις παντως, πρεπει να εχεις αρκετο ελευθερο χρονο και να κρατας ενα στοκ απο "αναλωσιμα", οπως αντιστασεις. ειναι σπασιμο να θες να φτιαξεις κατι και να μην εχεις τα υλικα, ασε που μετα μπορει και να χαθει το ενδιαφερον σου για το project που εχεις στο μυαλο.

Δημοσ.

είναι ένας user friendly μικροελεγκτής. τον προγραμματιζεις σε απλή c

Μια διόρθωση εδώ. Αν και η γλώσσα που προγραμματίζεται το Arduino μοιάζει τρομακτικά με τη C, δεν έχει καμία σχέση με αυτήν. Όντως είναι ίδιες συντακτικά (ακόμα και τα headers μπαίνουν με #include <header.h>...) αλλά οι διαφορές τους είναι πιο πολλές από τα κοινά τους σημεία.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά και εδώ.

Δεν έχει κάποιο έτοιμο κιτ αλλά υπάρχουν όλα τα εξαρτήματα όπως led , lcd , αντιστάσεις κλπ.

Το κυριότερο είναι ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και θα τα έχεις ίσως την επόμενη μέρα.

Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες και μου ήρθα όλες μέσα σε 24ώρες.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον AdamBot, αν και το κατάστημα που αναφέρει είναι λίγο ακριβό στις φωτοβολταικές κυψέλες που ήθελα να αγοράσω αλλά σε arduino είναι πολύ οικονομικό. Έψαξα ακόμα την γνησιότητα γιατί στο ebay κυκλοφορούν πολλοί imitation και τελικά είδα απο το site της arduino ότι είναι γνήσιοι στο citistore.gr

Δημοσ.

στο citistore στους στέλνουν την επόμενη μέρα

επίσης δεν υπάρχει imitation, καθώς είναι open hardware

ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει το σχέδιο και να το φτιάξει, απλά υπάρχουν κάποιοι επίσημοι "κατασκευαστές"

όπου και να δεις arduino, αν τα specs είναι ίδια το τσιμπάς

Δημοσ.

Μια διόρθωση εδώ. Αν και η γλώσσα που προγραμματίζεται το Arduino μοιάζει τρομακτικά με τη C, δεν έχει καμία σχέση με αυτήν. Όντως είναι ίδιες συντακτικά (ακόμα και τα headers μπαίνουν με #include <header.h>...) αλλά οι διαφορές τους είναι πιο πολλές από τα κοινά τους σημεία.

τρου. wiring αν θυμαμαι καλα τo λενε και μοιάζει πολύ με c στη συνταξη...

Δημοσ.

στο citistore στους στέλνουν την επόμενη μέρα

επίσης δεν υπάρχει imitation, καθώς είναι open hardware

ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει το σχέδιο και να το φτιάξει, απλά υπάρχουν κάποιοι επίσημοι "κατασκευαστές"

όπου και να δεις arduino, αν τα specs είναι ίδια το τσιμπάς

Φίλε μου συμφωνώ με αυτά που λες, να διορθώσω αυτό που εννοούσα με την λέξη imitation. Ότι όσοι κυκλοφορούν στο eBay δεν είναι απο την εταιρεία της Arduino αλλά απο άλλες εταιρείες κυρίως την Κίνα. Όσοι κατασκευάζονται απο την ίδια την Arduino λένε πάνω made in Italy.

Δημοσ.

Πάντως εγώ κινέζικο έχω και τη δουλειά του την κάνει μια χαρά, αν και η ποιότητα κατασκευής είναι υποδυέστερη.

Καλή εξάσκηση είναι πάντως και να παραγγείλεις τα μέρη και να το κάνεις μόνος σου από την αρχή.

Δημοσ.

Καλωσόρισες AdamBot, το arduino mega 2560 βλέπω ότι το έχει ευρώ59

Όταν από ebay το παίρνουμε στα $25, σχεδόν τριπλή τιμή δηλαδή!?

Δημοσ.

Φίλε μου συμφωνώ με αυτά που λες, να διορθώσω αυτό που εννοούσα με την λέξη imitation. Ότι όσοι κυκλοφορούν στο eBay δεν είναι απο την εταιρεία της Arduino αλλά απο άλλες εταιρείες κυρίως την Κίνα. Όσοι κατασκευάζονται απο την ίδια την Arduino λένε πάνω made in Italy.

Πάντως εγώ κινέζικο έχω και τη δουλειά του την κάνει μια χαρά, αν και η ποιότητα κατασκευής είναι υποδυέστερη.

Καλή εξάσκηση είναι πάντως και να παραγγείλεις τα μέρη και να το κάνεις μόνος σου από την αρχή.

αυτό λέω

αν δεις να έχει τα ίδια parts με το κανονικό, πχ να μην έχει άλλο επεξεργαστή, τότε κάνει την ίδια δουλειά

Δημοσ.

Καλωσόρισες AdamBot, το arduino mega 2560 βλέπω ότι το έχει ευρώ59

Όταν από ebay το παίρνουμε στα $25, σχεδόν τριπλή τιμή δηλαδή!?

Έτσι είναι φίλε μου, και γω πρώτη φορά που ασχολήθηκα με arduino προτίμησα τον κινέζικο.

Περίμενα 1 μήνα και δεν ήρθε ποτέ εννοείται ότι πήρα τα λεφτά πίσω από τον πωλητή αλλά μετά δεν μπορούσα να περιμένω και παρήγγειλα από το citistore.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με οποιοδήποτε άλλο προϊόν από ebay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...