diver8 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Έκανα μια μεγάλη βλακεία και διέγραψα τα αρχεία απο τον σκληρό μου (εικόνες,μουσικη,βιντεο).Υπάρχει περίπτωση να τα επαναφέρω ξανα?
hawkpilot Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Να μπουτάρεις από hiren's και να τρέξεις το recuva από την ενότητα recovery tools.
pkoud Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Να μπουτάρεις από hiren's και να τρέξεις το recuva από την ενότητα recovery tools. Οπως τα λέει ο hawpilot. @diver8:Οταν τελειώσεις την διαδικασία, εάν δεν σου κάνει κόπο, ανέφερε τη ποσοστό ανάκτησης των αρχείων σου είχες. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει το πρόγραμμα αλλά το έχω ακούσει σε διάφορες συζητήσεις. Good luck
diver8 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Οπως τα λέει ο hawpilot. @diver8:Οταν τελειώσεις την διαδικασία, εάν δεν σου κάνει κόπο, ανέφερε τη ποσοστό ανάκτησης των αρχείων σου είχες. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει το πρόγραμμα αλλά το έχω ακούσει σε διάφορες συζητήσεις. Good luck Εντάξει θα το αναφέρω.
alexzzz Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/243211-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-hard-disk-data-recovery/
Driftas Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 επίσης με το tuneup έχει μία εφαρμογή για να κάνεις recovery. είναι αρκετά εύχρηστο και μία φορά που το είχα χρησιμοποιήσει είχε καλά αποτελέσματα. το βασικότερο, προσπάθησε σε αυτό το δίσκο όπου έκανες τη διαγραφή να μην γράψεις τίποτα επιπλέον μέχρι να κάνεις recovery.
diver8 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ για την όλη βοήθεια.Τα αρχεία τα έχω κάνει ανάκτηση.Το κακό ειναι ότι δέν μπορεί να τα επαναφέρει μαζί με τους φακέλους όπως ήταν δηλαδή.Το πρόγραμμα που χρισημοποίησα είναι το Recuva.Προτείνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα