Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια μεγάλη βλακεία και διέγραψα τα αρχεία απο τον σκληρό μου (εικόνες,μουσικη,βιντεο).Υπάρχει περίπτωση να τα επαναφέρω ξανα?

Δημοσ.

Να μπουτάρεις από hiren's και να τρέξεις το recuva από την ενότητα recovery tools.

Οπως τα λέει ο hawpilot.

@diver8:Οταν τελειώσεις την διαδικασία, εάν δεν σου κάνει κόπο, ανέφερε τη ποσοστό ανάκτησης των αρχείων σου είχες.

Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει το πρόγραμμα αλλά το έχω ακούσει σε διάφορες συζητήσεις.

Good luck :)

Δημοσ.

Οπως τα λέει ο hawpilot.

@diver8:Οταν τελειώσεις την διαδικασία, εάν δεν σου κάνει κόπο, ανέφερε τη ποσοστό ανάκτησης των αρχείων σου είχες.

Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει το πρόγραμμα αλλά το έχω ακούσει σε διάφορες συζητήσεις.

Good luck :)

Εντάξει θα το αναφέρω.

Δημοσ.

επίσης με το tuneup έχει μία εφαρμογή για να κάνεις recovery. είναι αρκετά εύχρηστο και μία φορά που το είχα χρησιμοποιήσει είχε καλά αποτελέσματα.

το βασικότερο, προσπάθησε σε αυτό το δίσκο όπου έκανες τη διαγραφή να μην γράψεις τίποτα επιπλέον μέχρι να κάνεις recovery.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για την όλη βοήθεια.Τα αρχεία τα έχω κάνει ανάκτηση.Το κακό ειναι ότι δέν μπορεί να τα επαναφέρει μαζί με τους φακέλους όπως ήταν δηλαδή.Το πρόγραμμα που χρισημοποίησα είναι το Recuva.Προτείνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...