Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωρε ο άνθρωπος δίνει 500 ευρώ, γιατί συζητάμε για τους athlon? Τώρα είδα το μπάτζετ. Ένα ολοκαίνουριο pc με Llano παίρνει και είναι μια χαρά!

ωχχχ 50 ηθελα να πω οχι 500 ...

Δημοσ.

Σιγουρα αλλα το θεμα ηταν για αναβαθμιση του υπαρχον.προταθηκαν το τι μπορει να κανει.επισης προταθηκαν το πως μπορει να την βγαλει φθηνα.εαν θελεις καινουργιο και να σκασει 500euros ας το πει να βγει συνθεση.

Edit:τωρα ειδα οτι ηταν μεχρι 50.

αρα χτυπας την αγγελια,χτυπας και μια καρτα με κανενα 30αρι και πουλας τα δικα σου και εισαι στα λεφτα σου.

Δημοσ.

ωχχχ 50 ηθελα να πω οχι 500 ...

Με 50 δεν γίνεται τίποτα. Στο πρώτο ποστ που λες "και το ποσο αναβαθμισης να μην ειναι και πολυ υψηλο να ειναι κατω απο 50 ευρω και αν γινεται ακομα φτηνοτερο"

τι εννοούσες? Με 20 ας πούμε?

Η πιο φτηνή και αξιοπρεπής λύση είναι αυτή του Θάνου αλλά θα σου βγει 100.

και πουλας τα δικα σου και εισαι στα λεφτα σου.

Κάτσε ρε Θανο, ποιός θα αγοράσει μονοπύρηνο athlon?

Δημοσ.

Με 50 δεν γίνεται τίποτα. Στο πρώτο ποστ που λες "και το ποσο αναβαθμισης να μην ειναι και πολυ υψηλο να ειναι κατω απο 50 ευρω και αν γινεται ακομα φτηνοτερο"

τι εννοούσες? Με 20 ας πούμε?

Η πιο φτηνή και αξιοπρεπής λύση είναι αυτή του Θάνου αλλά θα σου βγει 100.

Κάτσε ρε Θανο, ποιός θα αγοράσει μονοπύρηνο athlon?

Με ενα 50ρικο καποιος που θα επαιρνε τον αντιστοιχο pentium 4 οπου τον θελει για office και ιντερνετ.εχει καλη μητρικη για 939,μνημες,καρτα γραφικων οποτε....η ας το σπασει για parts.

Δημοσ.

λοιπον το τροφοδοτικο μου το @@@@@@@@ που δεν εχει μαρκα ειναι 420w και 3.3v=22.0A , 5V+32.0A , 12V=14.0A , 12Vδευτερο =15.0A ,5Vsb=2.0A , -12V=0.5A ,

Δημοσ.

Μαλιστα.αντε πες τα amperes φθανουν για 8800-9800.το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ποιοτικο τροφοδοτικο και ειναι και παλιο.αλλα στο budget δεν χωραει τροφοδοτικο οποτε αναγκαστικα θα μεινεις με αυτο.κατι παραπανω απο 8800-9800 δυστηχως φιλε μου...η θα κοβεται απο τον επεξεργαστη η απο το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

μια καρτα γραφικων μου λειπει να παρω τα αλλα τα βρηκαμε :D ....δεν ηξερα καθολου τις τιμες φιλε μου για αυτο ειμαι και λιγο ασχετος βλεπεις :P

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/63211-ga-z68x-ud3-b3-9800gt/

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/60732-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-nvidia-9800gt-43e-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%89-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82/

ποια απο τις δυο κανει

Δημοσ.

Εγώ θα γίνω κυνικός και θα πω ότι αν με 50€ θέλει gaming ας πάρει το παλικάρι ένα μεταχειρισμένο ps2

Link

Ουσιαστική διαφορά με 50€ στο pc δεν νομίζω ότι θα δει, οπότε ας του ρίξει ένα σενιάρισμα αν έχει θεματάκια και ας το κρατήσει για σερφάρισμα κτλ και ας παίζει στην παιχνιδομηχανή.

Καλοπροαίρετα το λέω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...