zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δεν τρολλάρω απλά τώρα που έκανα μπάνιο σκέφτηκα στο μέρος απόλυτης περισυλλογής ότι δεν έχω ψάξει/ρωτήσει ποτέ για ένα θεματάκι που έχω. Από μικρός, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε φορά που έτρεχα γυμναζόμουν γενικά, είχα πάντα ένα θέμα και το έχω ακόμα. Το κεφάλι μου, αν τραβήξεις μια κάθετη γραμμή από στο δόξα πατρί και κάτω(και πάνω) χωρίζεται σε 2 μέρη (έλα ρε Αϊνστάιν τι λες!). Το Δεξί κομμάτι ιδρώνει και κοκκινίζει όταν κάνω εντατική γυμναστική, παίζω ποδόσφαιρο κουράζομαι γενικά όπως σε όλους τους ανθρώπους. Το αριστερό όμως κομμάτι, ούτε κοκκινίζει, ούτε ιδρώνει δε πα να έχει 50 βαθμούς. Και ναι, όταν παίζω ποδόσφαιρο είμαι μετά από λίγο ο μισός κόκκινος ο μισός άσπρος. Ξέρει κανείς τι παίζει; Κάνανε καμιά μαλακία οι γιατροί όταν έκανα μικρός κάτι εγχειρίσεις καρδιάς; Γενικά δεν κοκκινίζει δεν ιδρώνει καθόλου η αριστερή πλευρά του κεφαλιού μου και αν έχουμε κανένα γνώστη εδώ πέρα που να ξέρει τι παίζει (θέμα νεύρου μήπως; ) θα ήθελα να το μάθω. Αν δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράμα όμως μήπως να πάρω κανά τηλεφωνάκι τα Guinness World Records να βγάλουμε και κάνα φράγκο;
Nikosgiann Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 απ'οτι βλεπω δεν θα παρεις φραγκα http://www.medhelp.org/posts/Neurology/Profuse-Sweating-on-one-side-only/show/895708
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Κρίμα... Απλά περίεργος δηλαδή... Φτου...
sabpaxa Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ή κουμουνιστής;!( η αριστερη πλευρα λεει,δεν πτοειται με τιποτα )
giorgos147 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μου θύμησες ένα περιστατικό που μου είχε διηγηθεί ένας φίλος για έναν γνωστό του, ο οποίος δεν ίδρωνε ποτέ και για να ρίξει τη θερμοκρασία του σώματος όταν έκανε κάποιο άθλημα, έπαιρνε σακούλες με πάγο.
PARASwrite Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 οπως λες και εσυ μαλλον οι γιατροι ξεχαναν να σου συνδεσουν το αριστερο LEDακι. περα απο πλακα, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε καποιον γιατρο. ερωτηση? σε ποναει καθολου το κεφαλι?
arxaggelos Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Άλλαξε το όνομα σου σε SweatMan και κάνε καριέρα σαν υπερήρωας. Όλοι τους μισοί-μισοί από κάτι είναι. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Το κεφάλι να με πονάει; Γιατί έφαγα καμία στα μουλωχτά και δε το πήρα χαμπάρι; Όχι ρε μια χαρά, μάλλον το LEDάκι ξέχασαν. Και ναι είμαι πραγματικά ερυθρόλευκος γαύρος στο κόκκαλο, μάλλον θα ήταν κανα ritual που θα έκανε ο father όταν γεννήθηκα για να μην του γίνω βάζελος :cool:
scullyist Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Προσωπικά θα πήγαινα να ψαχτώ, μιας και δεν διάβασα τίποτα αστείο στo λινκ που παρέθεσε ο Nikosgiann.
zeniath Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ντάξει, 25 χρόνια τώρα πιστεύω άμα είχα καρκίνο ή ότι περίεργα λέει θα το είχα βρει ή θα είχα ψοφήσει
zeniath Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Γιατί δεν είναι; Δε βρίσκω κάτι περίεργο στην λογική αφού αν ήταν κάτι θα είχε κάνει manifest τόσα χρόνια, χώρια ότι έχω τρεξίματα συχνά πυκνά οπότε αμα ήταν κάτι θα το είχαν βρει (μηχανάκι και βρεγμένο μακρύ μαλλί = 2 φορές νοσοκομείο με λοίμωξη αναπνευστικού, πλέον γουλί και ηρέμισα), επίσης κάθε χρόνο αιματολογικές και triplex για το καρντιά.
Haldol Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Τέτοιου τύπου ασθένειες δεν εκδηλώνονται σε μία εβδομάδα. Δεν είναι ίωση. Μπορεί να έχεις κάτι, να το ξέρεις αλλά να το αγνοείς για 20-25 χρόνια επειδή «δε σε ενοχλεί» και μετά... να σε στείλει. Και συνήθως όταν θα γίνει κάτι που θα σε κάνει να πας τρέχοντας στο γιατρό, θα είναι αργά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα