Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Και το original πόστ ήταν κάπως έτσι: Μην μου πεις "έλα και όλα είναι Freeware" γιατί θέλω να μάθω πόσο πάει μιας και θα έκανες την έρευνα και την προετοιμασία σου. Να 'σαι καλά.. αλλά δεν νομίζω να με άντεχες anyway και trust me on that - είμαι πολύ noisy. Άρα να φανταστώ δεν έχεις κάποιο ποσό για 4 μέρες, ε;
brickman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Και το original πόστ ήταν κάπως έτσι: Μην μου πεις "έλα και όλα είναι Freeware" γιατί θέλω να μάθω πόσο πάει μιας και θα έκανες την έρευνα και την προετοιμασία σου. Να 'σαι καλά.. αλλά δεν νομίζω να με άντεχες anyway και trust me on that - είμαι πολύ noisy. Άρα να φανταστώ δεν έχεις κάποιο ποσό για 4 μέρες, ε; Αντεχω ναυτες, υπαξιωματικους και αξιωματικους ανωτερους και κατωτερους, λες να μην αντέχω εσενα; Σε σχεση με την μηχανη του πλοιου μονο noisy δεν εισαι, πιστεψε με. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καλάαα.. δε θα σου χαλάσω χατήρι.Τιμούλα στην τελική δεν μου είπες πάντως.
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καλάαα.. δε θα σου χαλάσω χατήρι. Τιμούλα στην τελική δεν μου είπες πάντως. Ένταξη, τελική τιμή 5€ και με κερνάς ένα τζιν τόνικ. Άσε που μπορεί να σου φέξει και κάνα αγοράκι...
militarist Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ένταξη, τελική τιμή 5€ και με κερνάς ένα τζιν τόνικ. Άσε που μπορεί να σου φέξει και κάνα αγοράκι...
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ένταξη, τελική τιμή 5€ και με κερνάς ένα τζιν τόνικ. Άσε που μπορεί να σου φέξει και κάνα αγοράκι... Είναι η ιδεα μου, ή δεν εγραψες τιποτα;
militarist Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Είναι η ιδεα μου, ή δεν εγραψες τιποτα; δεν με άφηνε...το βρήκα... ήθελα να πώ... Ξενοχείο Η ΦΡΕΓΑΤΑ - F69 .... Όντως είσαι σε φρεγάτα?
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 δεν με άφηνε...το βρήκα... ήθελα να πώ... Ξενοχείο Η ΦΡΕΓΑΤΑ - F69 .... Όντως είσαι σε φρεγάτα? Οχι, οι ναυτικοι δεν ειμαστε σε φρεγατες, ειμαστε σε αεροπλανα. Και φρεγατα που να αρχιζει με F69X δεν υπαρχει. Να μου ελεγες F45X να πω ενταξει.
militarist Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Οχι, οι ναυτικοι δεν ειμαστε σε φρεγατες, ειμαστε σε αεροπλανα. Και φρεγατα που να αρχιζει με F69X δεν υπαρχει. Να μου ελεγες F45X να πω ενταξει. γιατί μόνο φρεγάτες υπάρχουν..? δεν έκανα μάλλον σωστά την ερώτηση..... στο ΠΝ είσαι??? ξέρω F69 δεν υπάρχει ...δν το πιασες το υπονοούμενο...
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 γιατί μόνο φρεγάτες υπάρχουν..? δεν έκανα μάλλον σωστά την ερώτηση..... στο ΠΝ είσαι??? ξέρω F69 δεν υπάρχει ...δν το πιασες το υπονοούμενο... Υπαρχουν φρεγάτες, υποβρύχια, ταχύπλοα, αεροπορια ναυτικου, βομβαρδιστικά. Ναι ΠΝ ειμαι. Μαλλον δεν το επιασα
militarist Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Υπαρχουν φρεγάτες, υποβρύχια, ταχύπλοα, αεροπορια ναυτικου, βομβαρδιστικά. Ναι ΠΝ ειμαι. Μαλλον δεν το επιασα οκ μην αρπάζεσε? σε ποια φρεγάτα? το Φ69 πήγενε στο πονηρο...στάση 69 κτλ.....
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 οκ μην αρπάζεσε? σε ποια φρεγάτα? το Φ69 πήγενε στο πονηρο...στάση 69 κτλ..... Ποτε αρπάχτηκα καλε; Αυτη την στιγμη στην F453. Ρε ειμαι παντρεμενος ρε!
militarist Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ποτε αρπάχτηκα καλε; Αυτη την στιγμη στην F453. Ρε ειμαι παντρεμενος ρε! Τι λεεί το Σπετσαι? τι βάθμο έχεις ? ειδικότητα? Έγω απόστρατος ποια μηχανικός....
mary Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μπαινω να διαβασω για Ολλανδια, πιθανως για μεταναστευση, μεταπτυχιακα(??) κλπ και διαβαζω για ξενοδοχεια, φρεγατες του μπρικ κλπ κλπ.... Απλα
brickman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Τι λεεί το Σπετσαι? τι βάθμο έχεις ? ειδικότητα? Έγω απόστρατος ποια μηχανικός.... Μια χαρα ειναι. Υποπλοίαρχος μάχιμος στο τμημα επιχειρήσεων. Εγω τον λατρευω τον στρατο, δεν προκειται να αποστρατευτώ ποτε..... Μπαινω να διαβασω για Ολλανδια, πιθανως για μεταναστευση, μεταπτυχιακα(??) κλπ και διαβαζω για ξενοδοχεια, φρεγατες του μπρικ κλπ κλπ.... Απλα Θες να σε παω κι εσενα ταξιδακι; Εχω και φρεγατα, παμε μια βολτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα