Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι. Υποπλοίαρχος μάχιμος στο τμημα επιχειρήσεων. Εγω τον λατρευω τον στρατο, δεν προκειται να αποστρατευτώ ποτε.....

Θες να σε παω κι εσενα ταξιδακι; Εχω και φρεγατα, παμε μια βολτα; :P

Χαχαχαχαχααχ!!!!

Εγώ έφυγα πριν 10 μήνες περίπου , μηχανικός απο ΣΜΥΝ, βλέπεις η γυναίκα είναι από Σλοβακία και βρήκα δουλειά στην ΙΒΜ και την έκανα. Έχω έναν φίλο Υποπλοίαρχος είναι τώρα νομίζω σου στέλνω όνομα με πμ.

• Like 1
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχαχαχαχααχ!!!!

Εγώ έφυγα πριν 10 μήνες περίπου , μηχανικός απο ΣΜΥΝ, βλέπεις η γυναίκα είναι από Σλοβακία και βρήκα δουλειά στην ΙΒΜ και την έκανα. Έχω έναν φίλο Υποπλοίαρχος είναι τώρα νομίζω σου στέλνω όνομα με πμ.

Εχεις πμ.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι. Υποπλοίαρχος μάχιμος στο τμημα επιχειρήσεων. Εγω τον λατρευω τον στρατο, δεν προκειται να αποστρατευτώ ποτε.....

Αφου λατρευεις τον στρατο τι δουλεια εχεις στο ναυτικο???me confused (δεν μου δουλευουν τα smileys γμ

<<Θες να σε παω κι εσενα ταξιδακι; Εχω και φρεγατα, παμε μια βολτα; :P>>

Προσεχε γιατι ετσι πως το πανε σας βλεπω να ξεμενετε απο ανταλακτικα και λιπαντικα και να να γινετε ναυτες ξηρας :-). Ολλανδια παντως εχουν καλες φρεγατες, ισως σε ενδιαφερει το τοπικ....

Δημοσ.

Αφου λατρευεις τον στρατο τι δουλεια εχεις στο ναυτικο???me confused (δεν μου δουλευουν τα smileys γμ

<<Θες να σε παω κι εσενα ταξιδακι; Εχω και φρεγατα, παμε μια βολτα; :P>>

Προσεχε γιατι ετσι πως το πανε σας βλεπω να ξεμενετε απο ανταλακτικα και λιπαντικα και να να γινετε ναυτες ξηρας :-). Ολλανδια παντως εχουν καλες φρεγατες, ισως σε ενδιαφερει το τοπικ....

Αρχικα: το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ναυτικο ειναι στρατος.

Δεύτερων: πριν 3 χρονια παντως κατι σαπια καραβακια βρετανικου σχεδιου 50 ατομων ειχαν και τα αποκαλουσαν φρεγατες, αλλαξαν; :huh:

και να να γινετε ναυτες ξηρας :-).

Νο προμπλεμ, κομμαντα είμαστε εμείς! :P

Δημοσ.

μαλλον μπερδευεις κατι... μια χαρα στολο εχουν .. τις περισσοτερες S type(δηλ ολες εκτος απο 2 ) απο αυτους μεταχειρισμενες τις πηραμε....

επισης

4 χ http://en.wikipedia.org/wiki/De_Zeven_Provinci%C3%ABn_class_frigate         6000 τονοι η πιο παλια ναυπηγησης 2002..

+ 2 χ http://en.wikipedia.org/wiki/Karel_Doorman_class_frigate

για το μεγεθος της ολλανδιας ειναι υπερκομπλε

ps : μαλλον μπερδευεσαι με το βελγικο ναυτικο που ειναι οντως ψιλοανυπαρκτοι

Δημοσ.

μαλλον μπερδευεις κατι... μια χαρα στολο εχουν .. τις περισσοτερες S type(δηλ ολες εκτος απο 2 ) απο αυτους μεταχειρισμενες τις πηραμε....

επισης

4 χ http://en.wikipedia.org/wiki/De_Zeven_Provinci%C3%ABn_class_frigate         6000 τονοι η πιο παλια ναυπηγησης 2002..

+ 2 χ http://en.wikipedia.org/wiki/Karel_Doorman_class_frigate

για το μεγεθος της ολλανδιας ειναι υπερκομπλε

Εγω ρε παιδια γαμαουα στολο ακουγα αλλα κατι σαπιοκαραβα του 60' εβλεπα... Τι στο διαολο.... Τεσπα.

• 2 μήνες μετά...
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έλεος τι ακούω.

Ο ένας λέει δε θέλει άλλους Έλληνες στην Ολλανδία. Γιατί ρε μεγάλε, εσύ θα κρίνεις ποιός θα έρθει στην Ολλανδία και ποιός όχι;

Ο άλλος λέει ότι οι Ολλανδοί μισούν τους Έλληνες. Εγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει ούτε έναν Ολλανδό να δείχνει κάτι τέτοιο και συναναστρέφομαι καθημερινά μαζί τους.

Η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω για όποιον θέλει να έρθει εδώ είναι η εξής:

-Αν μπορείς βρές δουλειά πριν κάνεις την κίνηση να φύγεια για έξω.

-Αν αποφασίσεις πως θές να φύγεις, προετοιμάσου να ξοδέψεις πολλά λεφτά για σπίτι και μεταφορές για τουλάχιστον 6 μήνες όσο ψάχνεις για δουλειά.

ΜΕΙΟΝ

Ο καιρός είναι λίγο περίεργος, οι συγκοινωνίες έχουν και αυτές τα προβληματά τους, η κατάσταση σπίτι είναι ακριβή και δυσεύρετη εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα να συγκατοικήσεις.

ΠΛΕΟΝ

Μισθοί πολύ καλύτεροι, ιδιαίτερα αν ψάξεις στον τομέα του IT. Φυσική ομορφιά, διαφορετική απο τις Ελλάδας αλλά τεράστια. Πολυπολιτισμικότητα.

επειδη και εγω ψαχνω να φυγω για ολανδια και εχω φαει το ιντερνετ, κ βλεπω οτι εγραψες αν μπορουμε να βρουμε δουλεια κ σπιτι πριν παμε ολανδια. Εχεις κανα λινκ για δουλειες στην ολανδια; η κανα λινκ για σπιτι με συγκατοικους ή θελει κανεις απο εδώ να ερθει μαζι μου να συγκατοικισουμε εκει για μισα μισα..;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...