Kapetanakos Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εχω ενα θερμοσυφωνα και χανει νερο απο το πανελ η αλλιως κατοπτρο?τι πρεπει να κανω?τι οικονομικες επιλογες εχω? Δεν εχει τρυπισει απο πουθενα αλλου αλλα χανει απο εκει. Ευχαριστω.
gang Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Με μονό ή διπλό πάνελ είναι; Το ίδιο θέμα είχα και εγώ και ο υδραυλικός είπε ότι δεν φτιάχνεται και έτσι, έμεινε με 1 πάνελ...
Kapetanakos Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 με διπλο,γινεται να απομονοσω το ενα μονο του?
gang Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ναι. Το μόνο που θα πρέπει να γίνει, είναι να τοποθετηθεί 1 σωλήνας "επιστροφής" στην θέση του πάνελ. Πάντως να ξέρεις μόνο με καλή ηλιοφάνεια θα έχεις αποτέλεσμα...
Kapetanakos Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ναι. Το μόνο που θα πρέπει να γίνει, είναι να τοποθετηθεί 1 σωλήνας "επιστροφής" στην θέση του πάνελ. Πάντως να ξέρεις μόνο με καλή ηλιοφάνεια θα έχεις αποτέλεσμα... Δηλαδη ειναι χαμενο το ενα πανελ?Δεν υπαρχει δυνατοτητα να κολληση? Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.
fuku Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Φίλε μου που τον έχεις τον θερμοσυφωνα? αν είναι στο μπάνιο πρόσεχε μην έχεις τίποτα παρατράγουδα και γινει καμια έκρηξη..... Πάρε τηλέφωνο κανα υδραυλικό.....
gang Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δηλαδη ειναι χαμενο το ενα πανελ?Δεν υπαρχει δυνατοτητα να κολληση? Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. δεν γνωρίζω. Και το δικό μου πριν από κάνα 2μηνο χάλασε και δεν έχω βρει χρόνο να το λύσω να δω αν διορθώνεται. Αν κατάλαβα και εσένα έχει σπάσει κάποια σωλλήνωση μέσα στο πάνελ;
Kapetanakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Φίλε μου που τον έχεις τον θερμοσυφωνα? αν είναι στο μπάνιο πρόσεχε μην έχεις τίποτα παρατράγουδα και γινει καμια έκρηξη..... Πάρε τηλέφωνο κανα υδραυλικό..... Οχι ειναι εξω,ειναι ηλιακος. δεν γνωρίζω. Και το δικό μου πριν από κάνα 2μηνο χάλασε και δεν έχω βρει χρόνο να το λύσω να δω αν διορθώνεται. Αν κατάλαβα και εσένα έχει σπάσει κάποια σωλλήνωση μέσα στο πάνελ; Εχει τρυπιση το πανελ σε ενα σημειο.Γνωριζεις αν ανοιγει το πανελ?Δηλαδη εννοω το τζαμι αν βγαινει?Αυτο φιλε μου εγινε μαλλον απο τον παγο (Τριπολη) και επειδη μενει εκει ο πατερας μου μονιμα πρεπει να το φτιαξω τωρα που ο καιρος ειναι καλος δυστυχως φραγκα δεν παιζουν,οποτε η δουλεια θα γινει απο εμας.
gang Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εχει τρυπιση το πανελ σε ενα σημειο.Γνωριζεις αν ανοιγει το πανελ?Δηλαδη εννοω το τζαμι αν βγαινει?Αυτο φιλε μου εγινε μαλλον απο τον παγο (Τριπολη) και επειδη μενει εκει ο πατερας μου μονιμα πρεπει να το φτιαξω τωρα που ο καιρος ειναι καλος δυστυχως φραγκα δεν παιζουν,οποτε η δουλεια θα γινει απο εμας. Μια από τα ίδια. Που φράγκα για πάνελ. Επειδή στην περίπτωσή μου αυτό έγινε στο πατρικό έπρεπε να φτιαχτεί άμεσα και έτσι απλά ο υδραυλικός το έβγαλε και έβαλε μια σωλήνα για την επιστροφή. Νομίζω είχε φάει 20€ τα υλικά και 20€ ο δουλειά του υδραυλικού η όλη ιστορία. Τώρα αν το πάνελ ανοίγεται και φτιάχνεται δεν μπορώ να το ξέρω. Έχω πει να δοκιμάσω (δεν χάνω και τίποτα) αλλά ακόμα δεν έχω βρει χρόνο...
lary7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Γενικα τα πανελ επισκευαζονται, υπαρχουν και υδραυλικοι που το αναλαμβανουν αλλα με το αζημειοτο. Οποτε κανε αυτο που ειπε το παλικαρι παραπανω για να εχετε εστω και λιγο ζεστο νερο και κατσε ξεσφραγησε το πανελ μονος σου. Αμα ειναι χαλκινο παντο σε καποιο που ασχολειται με χαλκο να σου το κολησει. Και αφου θα αδειασεις τα υγρα φροντησε να βαλεις το καταλληλο αντιψυκτικο ωστε να μην σου ξανασπασει.
kid Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Αν ο συλλέκτης είναι χάλκινος (ο υδροσκελετός εσωτερικά) τότε μπορεί να κολληθεί...αρκεί να βγάλεις το τζάμι πολύ προσεκτικά...και μετά να το τοποθετήσεις πάλι (με σιλικόνη). Αν είναι σιδερένιος ο υδροσκελετός κατα 90% δεν αξίζει να ασχοληθείς καν..
Kapetanakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Αν ο συλλέκτης είναι χάλκινος (ο υδροσκελετός εσωτερικά) τότε μπορεί να κολληθεί...αρκεί να βγάλεις το τζάμι πολύ προσεκτικά...και μετά να το τοποθετήσεις πάλι (με σιλικόνη). Αν είναι σιδερένιος ο υδροσκελετός κατα 90% δεν αξίζει να ασχοληθείς καν.. Tο τζαμι βγαινει ευκολα?Γιατι απο το λιγο που ειδα ειναι με πριτσινι και οχι με βιδες.Δεν γινεται αλλαγη του πανελ?θελω να πω αν υπαρχει αλλο πανελ να βαλω?γιατι αν δεν κολιετε να βαλω ενα αλλο. παιδια υπερευχαριστω για ολα και τις πληροφοριες απλα θεωρω οτι ειναι χαζομαρα να σπαταλαμε λεφτα σε "ειδικους" απλα σκοπευω να το φτιαξω τωρα γιατι τον χειμωνα ειναι δυσκολο να γινει. Υπαρχει μια πιθανοτητα το πανελ να ειναι μονοκοματο και οχι δυο.αυτο δεν το θυμαμαι καλα.
kid Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τι εννοείς "πάνελ"; Αν εννοείς όλον τον συλλέκτη τότε ναι μπορείς..απλά θα πρέπει να βρεις κάποιον να ταιριάζει στις παροχές και στη βάση σου. Αν εννοείς τον υδροσκελετό εσωτερικά πάλι ναι...αλλά πάλι θα πρέπει να βρεις κάποια βιοτεχνία να σου φτιάξει έναν ίδιο υδροσκελετό (και έτσι να κρατήσεις εξωτερικό πλαίσιο,τζάμι και ενδεχομένως μόνωση) ώστε να επιτύχεις μικρότερο κόστος. Το τζάμι είναι σχετικό το πόσο εύκολα μπορεί να βγει... κάποιοι ανοίγουν από μπροστά (τζάμι)..κάποιοι από πίσω (πλάτη)..όπως και να χει ξεβιδώνεις τα βιδάκια (ή πριτσίνια)...και προσπαθείς με προσοχή και ένα μαχαίρι να αφαιρέσεις την σιλικόνη ή το λάστιχο που συγκρατεί το τζάμι..αν καταφέρεις και δε το σπάσεις ή δεν κοπείς...
Kapetanakos Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Τι εννοείς "πάνελ"; Αν εννοείς όλον τον συλλέκτη τότε ναι μπορείς..απλά θα πρέπει να βρεις κάποιον να ταιριάζει στις παροχές και στη βάση σου. Αν εννοείς τον υδροσκελετό εσωτερικά πάλι ναι...αλλά πάλι θα πρέπει να βρεις κάποια βιοτεχνία να σου φτιάξει έναν ίδιο υδροσκελετό (και έτσι να κρατήσεις εξωτερικό πλαίσιο,τζάμι και ενδεχομένως μόνωση) ώστε να επιτύχεις μικρότερο κόστος. Το τζάμι είναι σχετικό το πόσο εύκολα μπορεί να βγει... κάποιοι ανοίγουν από μπροστά (τζάμι)..κάποιοι από πίσω (πλάτη)..όπως και να χει ξεβιδώνεις τα βιδάκια (ή πριτσίνια)...και προσπαθείς με προσοχή και ένα μαχαίρι να αφαιρέσεις την σιλικόνη ή το λάστιχο που συγκρατεί το τζάμι..αν καταφέρεις και δε το σπάσεις ή δεν κοπείς... Πανελ εννοω τον συλλεκτη,ξερεις μηπως ποσο μπορει να μου κοστισει πανω κατω ενας συλλεκτης?χονδρικα για να ξερω σε τι ποσο θα παω.εκτος και αν καταφερω και τον κολησω. και παλι ευχαριστω για ολα.
kid Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Χονδρικά ένας συλλέκτης καινούργιος θα κοστίσει από 200 έως 300 ευρώ (εξαρτάται το μέγεθος). Αν αλλάξεις μόνο τον σπασμένο υδροσκελετό υπολόγισε στα μισά ..ίσως και λίγο παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα