ALXIOA Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ετσι απο περιεργια Μπορεί να μου πει κάποιος τι χρειάζεται για να φτιάξω μια στοιχηματικη σελίδα.;με online παιχνίδια ποδόσφαιρο μπάσκετ κ.α.; Βλέπω πως όλο και πιο πολλές ξεφυτρώνουν ... Sent from my iPhone using Insomnia
Eglezos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Καλησπέρα φίλε. Νομίζω πως το ξεκινάς λίγο λάθος...ωραία, προφανώς και σου αρέσει το στοίχημα αλλά το γεγονός ότι ξεφυτρώνουν πολλές σελίδες τελευταία δε σημαίνει πως πρέπει και εσύ να φτιάξεις μια...δε θέλω να σε αποτρέψω, απλά πιστεύω πως πρέπει να εστιάσεις στο τί θα ήθελες να κάνεις εσύ ενώ πάρα πολύ σημαντικό είναι και το πόσες ώρες πιστεύεις πως θα διαθέτεις κάθε μέρα όπως και το διαθέσιμο μπάτζετ σου... Αν απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα τότε θα βρεις τον τρόπο...μπορείς να ξεκινήσεις φτιάχνοντας ένα απλό μπλογκ χωρίς κόστος και στη συνέχεια να δεις αν σου ταιριάζει και τί ακριβώς θα ήθελες να κάνεις.
ALXIOA Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Καμία βοήθεια για το πως μπορω να βάλω αγώνες online στο blog..?? Sent from my iPhone using Insomnia
Eglezos Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Εννοείς να έχεις αποτελέσματα αγώνων στο μπλογκ σου;
newtech Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ετσι απο περιεργια Μπορεί να μου πει κάποιος τι χρειάζεται για να φτιάξω μια στοιχηματικη σελίδα.;με online παιχνίδια ποδόσφαιρο μπάσκετ κ.α.; Βλέπω πως όλο και πιο πολλές ξεφυτρώνουν ... Sent from my iPhone using Insomnia Καταρχας φιλε μου. 1)Τι θελεις να πεις ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ σελιδα.. με τι θα ασχολισε? 2)Οnline? scores δηλαδη?
ALXIOA Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καταρχας φιλε μου. 1)Τι θελεις να πεις ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ σελιδα.. με τι θα ασχολισε? 2)Οnline? scores δηλαδη? οπως ειναι η bet365 kαι αλλες παρομοιεςς.. αλλα οχι βεβαια με τοσες επιλογες..!! online πονταρισματα εννοω..με διαφορες επιλογες
newtech Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 οπως ειναι η bet365 kαι αλλες παρομοιεςς.. αλλα οχι βεβαια με τοσες επιλογες..!! online πονταρισματα εννοω..με διαφορες επιλογες Να γινεις BOOK δηλαδη? (γιατι πιστευω οι περισσότεροι καταλαβαν στοιχηματικη/προγνωστικά/νεα κτλ) Στην ελλαδα καταρχάς ΔΕΝ παίζει (να εχεις server) Αρα εδρα ΜΑΛΤΑ ή ΓΙΒΛΑΡΤΑΡ (η πως γράφετε). Απο εκει και μερα υπολογισε περιπου 500.000 κεφαλαιο. αν θελεις κ αλλες ινφο σου λεω.
ALXIOA Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Και αν κάνω ένα blog στην ιδια βαση έτσι για τους γνωστούς μου γίνετε.;; Θέλω οδηγιες Sent from my iPhone using Insomnia
newtech Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Και αν κάνω ένα blog στην ιδια βαση έτσι για τους γνωστούς μου γίνετε.;; Θέλω οδηγιες Sent from my iPhone using Insomnia Blog με ODDS-BOOKMAKER? 1)Αν εισαι μονος σου θα πρεπει να εισαι 24 ωρες πανω απο το PC (αλλαγη αποδοσεων κτλ) 2)Σε blog χλομο να μπορει καποιος να πονταρει online.. 3)Εχεις banka? Βαζει ο Κωστας ο φιλος σου 1 ευρω σε 10 αγωνες Lechia Gdansk - Legia 1.90 Tip: 2 (1X2) Mioveni - Concordia 1.76 Tip: 2 (1X2) Landskrona - Assyriska FF 2.51 Tip: 1 (1X2) Cardiff - West Ham 3.32 Tip: X (1X2) Dep. Quito - U. De Chile 3.37 Tip: X (1X2) Real Espana - Olimpia 3.20 Tip: X (1X2) U.A.N.L.- Tigres - Monarcas 3.50 Tip: X (1X2) Ulsan Mipo - Changwon 3.31 Tip: X (1X2) Oakleigh Cannons - Richmond 3.40 Tip: X (1X2) Poland U17 - Belgium U17 3.22 Tip: X (1X2) Και του καθονται... εχεις 27.000ευρω? 4)Οι books σε αυτο πονταρουν 2/10 να κερδιζουν 8/10 να χανουν.. (+ γκανιοτα φυσικα) 5)Θα εισαι παρανομος.
rizla7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ALXIOA, ξεκαθάρισε λίγο στο μυαλό σου τι ακριβώς θέλεις γιατι νομίζω τα έχεις λίγο μπερδεμενα... τέτοιες εταιρίες δεν είναι απλό να στηθούν και πάνω απ όλα θέλουν ΧΡΗΜΑ.δεν είναι σηκώνω ένα site και παίζει ο καθένας έτσι απλά. οταν μονο το λογισμικό κάνει αρκετές χιλιάδες ευρώ, καταλαβαίνεις οτι δεν στήνει ο οποιοσδήποτε κάτι τέτοιο. κάτι άλλο δεν μπορείς να κάνεις και να είσαι νόμιμος. τωρα για blog κ τετοια, όπως σου είπε και ο newtech, πέρα απο τα διαδικαστικά/νομικά, ακόμα και πρακτικά δεν γίνεται.
antivagos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Blog με ODDS-BOOKMAKER? 1)Αν εισαι μονος σου θα πρεπει να εισαι 24 ωρες πανω απο το PC (αλλαγη αποδοσεων κτλ) 2)Σε blog χλομο να μπορει καποιος να πονταρει online.. 3)Εχεις banka? Βαζει ο Κωστας ο φιλος σου 1 ευρω σε 10 αγωνες Lechia Gdansk - Legia 1.90 Tip: 2 (1X2) Mioveni - Concordia 1.76 Tip: 2 (1X2) Landskrona - Assyriska FF 2.51 Tip: 1 (1X2) Cardiff - West Ham 3.32 Tip: X (1X2) Dep. Quito - U. De Chile 3.37 Tip: X (1X2) Real Espana - Olimpia 3.20 Tip: X (1X2) U.A.N.L.- Tigres - Monarcas 3.50 Tip: X (1X2) Ulsan Mipo - Changwon 3.31 Tip: X (1X2) Oakleigh Cannons - Richmond 3.40 Tip: X (1X2) Poland U17 - Belgium U17 3.22 Tip: X (1X2) Και του καθονται... εχεις 27.000ευρω? 4)Οι books σε αυτο πονταρουν 2/10 να κερδιζουν 8/10 να χανουν.. (+ γκανιοτα φυσικα) 5)Θα εισαι παρανομος. καλησπέρα...είδα πως σε ένα θέμα πάνω σε στοιχηματική εταιρεία είχες κάποιες γνώσεις..αλλα το παλικάρι που σε ρώτησε δεν ήξερε τι ακριβώς ηθελε να κάνει και το σταματησατε...επειδή με ενδιαφέρει να κάνω κατι παρόμοιο θα μπορούσες να μου δώσεις τα φώτα σου??εχω βρεί κουπόνι ετοιμο απο καποια άλλη εταιρεια που θα μου το νοικιάσει.. το site σκεφτομαι να το δουλευω μονο για εξωτερικο γιατι οπως ξερεις στην ελλαδα δεν θα ειναι νομιμο απο εδω και στο εξης...τα λεφτα για την καληψη των στοιχιματων υπαρχουν...οπως και για το κουπονι και για να πληρωσω server κτλ...θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις πως θα στήσω το site που θα φιλοξενει το κουπονι και πως θα ξεκινησω διαδικασιες για να βαλω μεσα τους διαφορους τροπους πληρωμης...ευχαριστώ
newtech Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 καλησπέρα...είδα πως σε ένα θέμα πάνω σε στοιχηματική εταιρεία είχες κάποιες γνώσεις..αλλα το παλικάρι που σε ρώτησε δεν ήξερε τι ακριβώς ηθελε να κάνει και το σταματησατε...επειδή με ενδιαφέρει να κάνω κατι παρόμοιο θα μπορούσες να μου δώσεις τα φώτα σου??εχω βρεί κουπόνι ετοιμο απο καποια άλλη εταιρεια που θα μου το νοικιάσει.. το site σκεφτομαι να το δουλευω μονο για εξωτερικο γιατι οπως ξερεις στην ελλαδα δεν θα ειναι νομιμο απο εδω και στο εξης...τα λεφτα για την καληψη των στοιχιματων υπαρχουν...οπως και για το κουπονι και για να πληρωσω server κτλ...θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις πως θα στήσω το site που θα φιλοξενει το κουπονι και πως θα ξεκινησω διαδικασιες για να βαλω μεσα τους διαφορους τροπους πληρωμης...ευχαριστώ Απλα του ειπα οτι δεν γινεται αυτο που λεει.. Αυτα που με ρωτας θα πρεπει να τα ρωτισεις στην ΜΑΛΤΑ πχ .. γενικα το register τις εταιριας θα γινει απο εκει.. ειναι πολυ πιο πολυπλοκο απο το αγωραζω χωρο κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα