Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.alfa-omeg...le.asp?AID=3995

Ενημερωτικα

Ναι ρε το παρέθεσα κι εγώ αυτό το κείμενο λίγα ποστ πιο πρίν.

Για camping και για ψάρεμα που ακριβώς θα μπορούσε να χρησιμεύσει ένα τέτοιο μαχαίρι;

Ε πάντα χρησιμεύει ένα μαχαίρι. Εδικά στο ελεύθερο. Εγω τουλάχιστον το χρησιμοποιούσαν αρκετά συχνά και είχα μία μαλακία που μετά απο 10 μέρες τα έπαιξε. Έσπασε η λαβή και το μέταλλο ψιλοκαταστράφηκε (αλλα ήταν φτηνιάρικο)

Δημοσ.

Ε παρτου , ψαροντουφεκας ειναι , ας εχει την ευθυνη του εξοπλισμου του .Το πολυ πολυ ας καθαριζει τα ψαρια σπιτι του με αυτο :D

Αν προχωρησεις απλα μην παραγγειλεις απ'εξω και εχεις μπλεξιματα απο το πουθενα

Δημοσ.

Απλά μου φαίνεται κάπως ακραίο, στη ζούγκλα πάτε για camping; Σκεφτόμουν μήπως ένας σουγιάς θα ήταν πιο πρακτικός, αλλά να υποθέσω ότι έχει ήδη κάποιον;

Δημοσ.

παρτου εναν ηλιακο θερμοσιφωνα

δοξα Το Θεο εχουμε πολυ ηλιο.

παντως για το μαχαιρι και εγω απο εξω το εφερα δεν υπαρχει κανενα προβλημα,

και για να το καταλαβεις οπως αγοραζεις μαχαιρια για την κουζινα σου πχ απο το ικεα ετσι μπορεις να αγορασεις και χατζαρα, δεν κοιτανε το ποσο κοβει, αλλα για τι χρησιμοτητα το εχεις.

Τι μαχαίρι αγόρασες από έξω;

Και όταν λες απ' έξω εννοείς Αμερική ή Ευρωπαική Ένωση;

Θέλω να πάρω ένα folder knife από ebay αλλά δεν το ρισκάρω με το τελωνείο, απ' ό,τι

ακούω 50-50 είναι στην καλύτερη να στο κρατήσουν ή όχι, ακόμα και για μικρό, όχι για επιβίωσης.

Δημοσ.

Cool-Story-Bro.jpg

Ρε αδελφέ να με κατηγορήσεις οτι λέω ψέμματα για την πάρτη μου για να το παίξω μάγκας στο φόρουμ, το καταλαβαίνω. Αλλα τι νόημα θα είχε να έλεγα ψέμματα για τις κατακτήσεις του κολλητού μου;;;;

Δημοσ.

Φοβερό εργαλείο - Esee 6 , αρκετά ακριβότερο βέβαια απ' τα 60 ευρώ

που θέλει ο OP.

mEgWn.jpg

Πιο οικονομική λύση, αλλά μαχαίρι σκυλί που δεν θα σε προδώσει - Becker BK2.

lPyHd.jpg

Τα Gerber πλέον δεν θεωρούνται καλά μαχαίρια, είναι εντυπωσιακά σε εμφάνιση

αλλά δεν θεωρούνται και πολύ ποιοτικά.

Για κάτι Bear Grylls κτλ. δεν το συζητάω, απλά μακρυά.

Δημοσ.

Αποφάσισα τι θα πάρω. Τελικά θα χώσω πολυ βαθειά το χέρι στην τσέπη (με λίγα λόγια πάνε οι οικονομίες μου) αλλα δεν γαμιέται. Σαν αδελφό μου είναι και δεν με νοιάζει. Αυτό θα πάρω στα 150€ http://www.krksys.co...s/kns-8400.html

Ευχαριστώ παιδιά κι ας μην αγόρασα τελικά μαχαίρι

Υ.Γ. ΆΜΑ γίνεται να το σβήσουμε το thread μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και το πάρει κανα μάτι και μετά πάει η έκπληξη!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...