Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι 21 ετων και εχω ενα αυτοκινητο 1600cc..πιο παλια δεν χρειαζοταν να κανω φορολογικη δηλωση μιας και δεν ειχα εισοδημα..φετος πρεπει να κανω και εγω δηλωση?αν ναι ποσο παει το μαλλι ρε παιδια?βλεπω να το πουλαω αν βγαινουν πολλα..

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως γίνεται να έχεις αυτοκίνητο στο όνομά σου και να μην έκανες δήλωσε πέρυσι; Αφού ακόμα και χωρίς εισοδήματα φορολογείσαι βάση του τεκμαρτού σου εισοδήματος (τεκμήρια διαβίωσης, κλπ).

Δημοσ.

Πως γίνεται να έχεις αυτοκίνητο στο όνομά σου και να μην έκανες δήλωσε πέρυσι; Αφού ακόμα και χωρίς εισοδήματα φορολογείσαι βάση του τεκμαρτού σου εισοδήματος (τεκμήρια διαβίωσης, κλπ).

το αυτοκινητο το πηρα του 2011 τον ιανουαριο και κανω την φορολογικη οποτε τωρα ειναι η πρωτη μου χρονια..

Δημοσ.

Και γιατί να είναι στο όνομα σου εφόσον δεν έχεις εισόδημα; Δεν έχει δικαίωμα κάποιος από τους δικούς σου να το πάρει στο όνομά του; Έχετε ήδη αρκετά ακόμη στο όνομά σας ώστε να κρίνεται απαγορευτικό;

Δημοσ.

Εγώ έκανα δήλωση πέρσι, δήλωσα εισόδημα μηδέν και απλά δήλωσα το αυτοκίνητο.

Μου επιστράφηκε η δήλωση όπου προφανώς ο υπάλληλος έβαλε από μόνος του

το ελάχιστο ποσό που υποτίθεται ότι πρέπει να έχεις για να συντηρείς το αυτοκίνητο.

(δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, μου φαίνεται κοντά στα 2.000).

Δεν έγινε τίποτα πέρα από αυτό, ούτε καν μου είπανε κάτι.

Δημοσ.

Και γιατί να είναι στο όνομα σου εφόσον δεν έχεις εισόδημα; Δεν έχει δικαίωμα κάποιος από τους δικούς σου να το πάρει στο όνομά του; Έχετε ήδη αρκετά ακόμη στο όνομά σας ώστε να κρίνεται απαγορευτικό;

ναι εχουμε ολοι απο ενα αυτοκινητο γιαυτο και μπηκε στο δικο μου ονομα..

Εγώ έκανα δήλωση πέρσι, δήλωσα εισόδημα μηδέν και απλά δήλωσα το αυτοκίνητο.

Μου επιστράφηκε η δήλωση όπου προφανώς ο υπάλληλος έβαλε από μόνος του

το ελάχιστο ποσό που υποτίθεται ότι πρέπει να έχεις για να συντηρείς το αυτοκίνητο.

(δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς, μου φαίνεται κοντά στα 2.000).

Δεν έγινε τίποτα πέρα από αυτό, ούτε καν μου είπανε κάτι.

δηλαδη εδωσες 2000ευρω??παναγια μου θα το πουλησουμε το βλεπω το ονειρο..

Δημοσ.

Τόσο ήταν το ποσό του τεκμαρτού εισοδήματός του, όχι του φόρου που πλήρωσε, μη τα μπερδεύεις.

Δημοσ.

Τόσο ήταν το ποσό του τεκμαρτού εισοδήματός του, όχι του φόρου που πλήρωσε, μη τα μπερδεύεις.

ok αυτο ειναι το ποσο του τεκμαρτου εισοδηματος..το ποσο που πληρωνει ποσο ειναι??

Δημοσ.

ok αυτο ειναι το ποσο του τεκμαρτου εισοδηματος..το ποσο που πληρωνει ποσο ειναι??

Τίποτα δεν έδωσα.

Είσαι κάτω από το όριο του αφορολόγητου.

Τώρα αν έχεις κανά αυτοκίνητο 2000 κυβικά και ειδικά φέτος

που έπεσε το αφορολόγητο στα 3.000 ευρώ, δεν ξέρω τι γίνεται.

Δημοσ.

Τίποτα δεν έδωσα.

Είσαι κάτω από το όριο του αφορολόγητου.

Τώρα αν έχεις κανά αυτοκίνητο 2000 κυβικά και ειδικά φέτος

που έπεσε το αφορολόγητο στα 3.000 ευρώ, δεν ξέρω τι γίνεται.

alfa romeo 1600cc εχω...αμα με πιασει ετσι οπως τα λες θα ειναι στο οριο..αλλα και σε περιπτωση που πληρωσω δεν νομιζω να ειναι και τοσα πολλα.

Δημοσ.

Εφόσον είσαι άγαμος και έχεις αυτοκίνητο 1600 κυβικά μοντέλο 2011, προκύπτει ένα εισόδημα 9.400,00 ευρώ και φυσικά φόρος.

Μεταβίβασε το στους γονείς σου γιατί του χρόνου θα είναι χειρότερα.

Είσαι κάτω από το όριο του αφορολόγητου. >> Λάθος!

που έπεσε το αφορολόγητο στα 3.000 ευρώ >> Λάθος!

Δημοσ.

Αν μπορείς άνεργος 21 χρονών να συντηρήσεις 1600άρα Alfa δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να γκρινιάζεις για τον φόρο. Όποιος σε βοηθάει να την τσουλάς θα καθαρίσει και για την εφορία. Simple f*ckin maths.

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Όντως τα τεκμήρια είναι ότι να'ναι. Εγώ ας πούμε θέλω το χρόνο 500€ ασφάλεια, 170€ service (ετησιοποιημένο) και περίπου 1000€ βενζίνες. Βάλε και κάνα συμπούρμπουλο έξοδο για το αμάξι (κάνα πλύσιμο, κάνα αρωματικό, τέτοια) πες άλλα 100€ το χρόνο, που πολλά έβαλα. Σύνολο 1770€ το χρόνο.

Τεκμήριο έχω 3.600€. Nigga please.

Και τις διπλές βενζίνες να υπολογίσω, ώστε να είμαι πάνω από το μέσο όρο σε ετήσια διανυθέντα χιλιόμετρα, πάλι δε πάει έστω κοντά στο τεκμήριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...