Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες γυρω στις 11 το βραδυ ημουν εξω στην περιοχη της αγιας βαρβαρας (αθηνα) και κοιταζω τον ουρανο και βλεπω ενα φωτεινο πραγμα λιγο πιο σκοτεινο απο μια φωτοβολιδα,λεω αεροπλανο θα ειναι.Αλλα παρατηρωντας το καλυτερα βλεπω οτι ηταν κοκκινο φως το κοιταζα επι 2-3 λεπτα ειχε μια κατευθυνση προς ανατολικα,προχωρουσε σιγα δεν ηταν ακινητο και σε καποια φαση μετα κανει στροφη 180 μοιρων κ πηγε προς τα πισω κ μετα εσβησε....Δεν παιζει να ειναι αεροπλανο με την καμια γτ εκανε στροφη και μετα εσβησε και ηταν κοκκινοπο το φως του ολη την ωρα!Το googlαρα και ειδα οτι και αλλοι ειχαν παρατηρησει αυτο το θεμα αλλα σε διαφορετικο τοπο και ημερομηνια... http://www.fora.gr/gr/info/ufo/index.html εδω το διαβασα...Μηπως εχει παρατηρησει και αλλος τπτ τετοιο ή το ειδε χθες?

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

UFO ηταν,αραξε.

Δεν θελω γινομαι γραφικος κλπ καποιοι θα βρεθουν να πουν τι λεει μωρε?Εγω οταν σιγουρευτικα οταν δεν ηταν αεροπλανο πηγε το μυαλο μου σε αστερι σε μετεωριτη και σε ατια αλλα μολις εκανε την στροφη και μετα εσβησε εμεινα...WTF?

Δημοσ.

WTF ηρθε ο ΕΤ και εγω ελειπα..;

Δε με ειδοποιησε οτι θα ερχοταν ρε γαμωτο!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δωσε μια λογικη εξηγηση

Δημοσ.

Άμα θέλεις να δεις UFO, θα δεις UFO. Αυτό σχετικά με το link που δώθηκε παραπάνω, που όλοι εκεί μέσα είναι σε μια φάση λες και παίζει να γίνει εισβολή εξωγήινων εδώ και τώρα αυτή τη στιγμή omfg τρέχτε.

Οκ, αεροπλάνο και να άλλαξε πορεία σε μικρή ακτίνα, δύσκολο. Ελικόπτερο όμως;

Δημοσ.

Άμα θέλεις να δεις UFO, θα δεις UFO. Αυτό σχετικά με το link που δώθηκε παραπάνω, που όλοι εκεί μέσα είναι σε μια φάση λες και παίζει να γίνει εισβολή εξωγήινων εδώ και τώρα αυτή τη στιγμή omfg τρέχτε.

Οκ, αεροπλάνο και να άλλαξε πορεία σε μικρή ακτίνα, δύσκολο. Ελικόπτερο όμως;

Το σκεφτηκα αλλα ηταν αρκετα μεγαλο το φως για τοσο μεγαλο υψος

Δημοσ.

και ποιος μου λεει οτι δεν ηταν εξωγίηνες μορφές ζωης που επικέπτονται τον πλανήτη μας? θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον αφελής να πιστευεις οτι μονο η αφεντομουτσουνάρα σου κατοικει στο σύμπαν και ολοι οι άλλοι πλανήτες/γαλαψίες ειναι άδιοι.

απο την άλλη θα μπορούσε ευκολότερα να ειναι κάποιο αγνωστης (για εμάς) ταυτότητας γηινο αεροσκέφος "ΑΤΓΑ"

Δημοσ.

ναι σαν αυτά που πετούσαν στην αμερική το 50-60 και ήταν όλα απτήν area 51..

και τα γίδια νόμιζαν ότι είναι ufo...

που να μην υπήρχαν και τα wikileaks...

Δημοσ.

και ποιος μου λεει οτι δεν ηταν εξωγίηνες μορφές ζωης που επικέπτονται τον πλανήτη μας? θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον αφελής να πιστευεις οτι μονο η αφεντομουτσουνάρα σου κατοικει στο σύμπαν και ολοι οι άλλοι πλανήτες/γαλαψίες ειναι άδιοι.

απο την άλλη θα μπορούσε ευκολότερα να ειναι κάποιο αγνωστης (για εμάς) ταυτότητας γηινο αεροσκέφος "ΑΤΓΑ"

http://www.youtube.com/watch?v=rDRXn96HrtY#t=7m35s

Δημοσ.

ναι σαν αυτά που πετούσαν στην αμερική το 50-60 και ήταν όλα απτήν area 51..

και τα γίδια νόμιζαν ότι είναι ufo...

που να μην υπήρχαν και τα wikileaks...

https://www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/csi-publications/csi-studies/studies/97unclass/ufo.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...