Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάποιες φορές κοιτόντας τα αστέρια έχω νιώσει πως κάτι μας παρακολουθεί. Εχει τυχει να ειμαι με παρέα το καλοκαίρι και να αράζουμε στο γρασίδι του πανεπιστιμίου το βράδυ και όπως κοιτάζουμε ο καθένας οπου νανε ,εχω ειχα επικεντροθεί σε μια λάμπα γιατι μου φαινόταν οτι το φως που έπεφτε στο δέντρο είχε βάθος και δεν το είδα αυτό, όμως ενας απο την παρέα μου άρχισε να φωνάζει και σηκόθηκε και έτρεχε και νομίσαμε οτι ηταν καμια αστυνομία η οτιδίποτε αλλα τελικά ηταν αποτι είπε ενα φωτινό αντικίμενο στον ουρανό.

το άτομο ειναι σοβαρό , μαθητής του 14 στο γυμνάσιο και του 16 στο λήκειο (διάβαζε μετά) και δεν κάνει πλάκες , γιατι λοιπόν να πει ψέματα? δεν λέμε οτι ειναι εξωγίηνοι ! ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ λέμε και οτι ειναι άγνωστο μας τρομάζει εσάς τους ανθρώπους ειναι στην φυση μας απο πάντα!

αντι λοιπών να κοροιδευουμε η να ισχιριζόμαστε οτι υπάρχουν τα άλιεν καλύτερα να σκεφτούμε τρόπους προστασίας και αντιμετόπισης σε περίπτωση που ειναι εκεί έξω και επιχιρίσουν να κάνουν κάτι.

Περιπτωση 1 Δεν γίνετε τιποτα και χάσαμε 10-20 λεπτά κάθε ημέρα απο την ζωη μας διαβάζοντας και εφεβρίσκοντας τρόπους προστασίας.

Περίπτωση 2 Γίνετε η εισβωλή του 2012 και είμαστε προετιμασμένοι , σώζουμε την οικογένεια μας , κάποιους φίλους και κυρίος κάποια όμορφη κορασειδα οπως στις ταινίες ;)

μην ξεχνάτε αγαπητοί που κοροιδευεται οτι η cia ειχε ανακοινώσει οδηγείες σε περίπτωση που έρθουμε σε επαφή με άλιενς πως θα πρέπει να συμπεριφερθουμε.

αλλα απότι βλέπω ο καθένας το παίζει φα"ι"νός παντογνώσης και δεν παρουσιάζει στοιχεία να αντικρούσουν τα στοιχεία μου άρα έχω δίκιο. B)

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προτεινω να τους δωροδοκησουμε με μανιταρια αν ερθουν

τα μανιταρια απο εκει δεν ηρθαν?

Δημοσ.

τα μανιταρια απο εκει δεν ηρθαν?

τα μανιτάρια δεν ξέρω αλλα οι άνθρωποι έτσι λέει ενα βιβλίο , πως είμαστε εξωγίηνης προέλεφσης

Δημοσ.

νομίζω πως οι άντρες υποτίθετε οτι ήρθαμε απο τον πλανήτη Αρη γιαυτό λεγόμαστε Άρενες και οι γυναίκες δεν θυμάμαι αλλα και σε αυτό οφήλετε σήμφονα με ειδικούς η διαφορά στο σώμα μας (δηλαδή οτι οι γυναίκες έχουν στήθος και τα γενιτικά όργανα κομένα ενω οι άντρες δεν έχουν στήθος αλλα έχουν γενιτικό όργανο.

αλλα μην το φτάσουμε εκεί γιατι φευγουμε απο το θέμα

Η γνώμη μου ειναι πως 99,9% των περιπτώσεων δεν ειναι ufo όμως 0,01% είναι. :-)

• Moderators
Δημοσ.

Πλακα πλακα ρε σεις για δειτε αυτο.

http://www.youtube.com/watch?v=gcSQPYgUKlY&feature=share

Το τραβηξε βιντεο ο ξαδερφος μου, οποτε ειμαι τουλαχιστον σιγουρος πως δεν εχει κανει καμια μοντα στο βιντεο.

Απο κει και περα σιγουρα δεν ειναι alienοφαση, αλλα τι εικαζετε πως μπορει να ειναι; Εγω τεινω στον προβολεα αλλα δεν μπορω να προσδιορισω πηγη με βαση την τοποθεσια που εχει.

Δημοσ.

Για να πω την αληθεια ειχα δει και εγω κατι παρομοιο στη παραλιακη κοντα Σαρωνιδα και νομιζα πως ειναι αεροπλανο αλλα γενικά τα αεροπλανα εχουν αλλα φωτα και το προβολεα τον αναβουν χαμηλά. Δεν εχω ιδεα τι ειναι και δεν ειχα καμερα παρα απο το κινητο που βγηκε σκατα..Αρχικα πηγαινε σαν αεροπλανο μετα πηγαινε προς τα πανω καπως.Μπορει να ειναι και απο αεροστατο κατι η να εκανε πλακα καποιος με τιποτα παρομοιο

Δημοσ.

Το βίντεο πες ότι δεν κουνιέται πέρα δώθε περίμενα 3 λεπτά να δω κάτι και τζίφος...

Τες πα, η Αφροδίτη είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...