Προς το περιεχόμενο

Prepaid/Debit Cards and Paypall ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@RottenLungs απο την Πειραιώς λειτουργεί μια χαρά, έχει να κάνει με τη τράπεζα και όχι με το ότι είναι χρεωστική.

Η prepaid ας πούμε πως είναι διαφημιστικό "κόλπο" για να τραβήξει πελάτες

@adepali ναι είναι η παρακάτω:

http://www.piraeusbank.gr/ecpage.asp?id=297656&nt=96&lang=1

(υπάρχουν και απο άλλες τράπεζες αλλά προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο αυτή online για ασφάλεια, τη δέχονται παντού και γιατί έχω ΑΤΜ κοντά με δυνατότητα online κατάθεσης)

Δημοσ.

Ειναι αστειο γιατι οταν εβγαλα εγω τη δικη μου χρεωστικη μου ειπαν πως "πρεπει" να βαλεις τουλαχιστον 100ευρω μεσα και καλα για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος.Τριχες.Αμα στο πουν κανε μια καταθεση και επιτοπου αναληψη.Ξερω ακουγεται ηλιθιο.Αμα ομως πεσεις σε ηλιθιο υπαλληλο τι να κανεις.

Δημοσ.

Η Debit card (δηλ. η χρεωστική) είναι Visa αλλα εγω που είχα βγάλει απο Εμπορική Τράπεζα είχα θέμα με το internet αι γιαυτό μετά έβγαλα prepaid. τώρα μπορεί με τις άλλες debit να μην ισχύει κάτι τέτοιο, τι να σου πώ. Βέβαια αν είναι όπως τα λένε τα παιδιά, δεν θα υπήρχαν prepaid cards. Είναι σίγουρο ότι ΟΛΑ τα site δέχονται debit cards;;;; Αλλιώς θα παώ να βγάλω κι εγώ.

Δεν ξέρω.. πάντως πολλοί λένε πως καλύτερη είναι η χρεωστική της Πειραιώς

Από βδομάδα θα πάω να δω.

Δημοσ.

Ειναι αστειο γιατι οταν εβγαλα εγω τη δικη μου χρεωστικη μου ειπαν πως "πρεπει" να βαλεις τουλαχιστον 100ευρω μεσα και καλα για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος.Τριχες.Αμα στο πουν κανε μια καταθεση και επιτοπου αναληψη.Ξερω ακουγεται ηλιθιο.Αμα ομως πεσεις σε ηλιθιο υπαλληλο τι να κανεις.

Ευχαριστώ!!!

@RottenLungs απο την Πειραιώς λειτουργεί μια χαρά, έχει να κάνει με τη τράπεζα και όχι με το ότι είναι χρεωστική.

Η prepaid ας πούμε πως είναι διαφημιστικό "κόλπο" για να τραβήξει πελάτες

@adepali ναι είναι η παρακάτω:

http://www.piraeusbank.gr/ecpage.asp?id=297656&nt=96&lang=1

(υπάρχουν και απο άλλες τράπεζες αλλά προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο αυτή online για ασφάλεια, τη δέχονται παντού και γιατί έχω ΑΤΜ κοντά με δυνατότητα online κατάθεσης)

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

+1 για Πειραιώς

πας σε ένα κατάστημα Πειραιώς και σε 10 λεπτά σου έχουνε βγάλει χρεωστική και σου ενεργοποιούν και το winbanking

τη χρησιμοποιώ χρόνια τώρα (paypal,ebay,amazon, και σε δεκάδες άλλα site) χωρίς κανένα πρόβλημα

και το winbanking απλά δεν παίζεται ,μπορείς να πληρώνεις λογαριασμούς , να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, να στέλνεις εμβάσματα , λεφτά στο λεπτό, έκδοση εικονική κάρτα master card WEBUY και άλλα

Δημοσ.

Και εγω παλια ειναι προπληρωμενη ATTICA, τοτε που πρωτοβγηκανε 2003-2004. Τοτε οι χρεωσεις ηταν και ακριβες. Νομιζω για τα 100 ευρω που εβαζα με χρεωνανε 7.

Λιγο αργοτερα οταν αλλαξα το βασικο μου λογαριασμο απο ALPHA σε Εθνικη, αντι να καταργησω την ALPHA την αδειασα και την κρατησα για τις online αγορες καθως υποστηριζει VISA. Δεν μου εχει τυχει site να μην τη δεχεται. Δεν προκειται να ξανασχοληθω με prepaid.

Δημοσ.

Να πώ και κάτι άλλο απο το οποίο εγω μέχρι στιγμής έχω κερδίσει πάνω απο 50-60€.

Άμα έχεις μία κάρτα κύπρου (εγω όπως είπα έχω την prepaid) πέρνεις ΤΣΑΜΠΕ την athinorama club card. Εγω επειδή την athinorama την χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε βδομάδα, απο τις εκπτώσεις έχω κερδίσει πάνω απο 50€ καθώς και η κοπέλα μου και οι φίλοι μου (γιατι όταν πας για φαΐ και ποτό πιάνει μέχρι 8 άτομα έκπτωση 30%, σινεμά 2 άτοαμ πληρώνουν το μισό κτλ.)

Οπότε κοίτα μήπως μπορείς να βγάλεις την debit card απο Κύπρου γιατι θα κερδίσεις και την athinorama.

Σημείωση: Βέβαια η Athinorama club card προυποθέτει μία παρέα που της αρέσει να ψάχνεται για καινούρια πράγματα, να ξεκολλάει λίγο απο τα ίδια και τα ίδια... Εμ΄λενα ευτυχώς η παρέα μου με ακολουθάει όπου τους πώ, οπότε δεν έχω θέμα και γκρίνια και απο τότε που πήρα την κάρτα έχω μάθει πάνω απο 15 καινούρια γαμάτα μαγαζιά στο κέντρο.

Δημοσ.

Να πώ και κάτι άλλο απο το οποίο εγω μέχρι στιγμής έχω κερδίσει πάνω απο 50-60€.

Άμα έχεις μία κάρτα κύπρου (εγω όπως είπα έχω την prepaid) πέρνεις ΤΣΑΜΠΕ την athinorama club card. Εγω επειδή την athinorama την χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε βδομάδα, απο τις εκπτώσεις έχω κερδίσει πάνω απο 50€ καθώς και η κοπέλα μου και οι φίλοι μου (γιατι όταν πας για φαΐ και ποτό πιάνει μέχρι 8 άτομα έκπτωση 30%, σινεμά 2 άτοαμ πληρώνουν το μισό κτλ.)

Οπότε κοίτα μήπως μπορείς να βγάλεις την debit card απο Κύπρου γιατι θα κερδίσεις και την athinorama.

Σημείωση: Βέβαια η Athinorama club card προυποθέτει μία παρέα που της αρέσει να ψάχνεται για καινούρια πράγματα, να ξεκολλάει λίγο απο τα ίδια και τα ίδια... Εμ΄λενα ευτυχώς η παρέα μου με ακολουθάει όπου τους πώ, οπότε δεν έχω θέμα και γκρίνια και απο τότε που πήρα την κάρτα έχω μάθει πάνω απο 15 καινούρια γαμάτα μαγαζιά στο κέντρο.

Αύριο θα πεταχτώ μέχρι την Πειραιώς γιατί είναι και δίπλα να κοιτάξω για την Visa Debit(τώρα με δελεάζεις και στο τέλος θα βγάλω Prepaid από την Κύπρου).. τώρα τι να πάρω μαζί μου ταυτότητα και βεβαίωση αριθμού φορολογικού μητρώου?

Δημοσ.

Τελικά λόγο συγκυριών έβγαλα πριν λίγο Prepaid Card Κύπρου ... αυτός στον οποίο έβγαλα την κάρτα μου είπε ότι η κάρτα θα ενεργοποιηθεί το απόγευμα. Όμως όταν πήγα να δώσω τα 5 ευρώ + το ποσό που έκανα κατάθεση στην κάρτα στον ταμεία μου είπε ότι η ενεργοποίηση γίνετε τηλεφωνικά, ξανά πηγαίνω στον άλλον που μου έκανε την έκδοση (απέναντι γραφείο) και μου λέει ότι δεν είναι έτσι κ έκανε και επαλήθευση. Τι παίζει...

Δημοσ.

Και εμενα με πρηξανε στην Κυπρου για prepaid οταν πηγα να για καινουργια χρεωστικη, νε τα πολλα πολλα πηγα σε ενα διπλα γραφειο να την φτιαξω και μολις ακουσα 5 ευρω κοστος και 2.5 για καθε γεμισμα εφυγα τρεχοντας

Δημοσ.

Τελικά λόγο συγκυριών έβγαλα πριν λίγο Prepaid Card Κύπρου ... αυτός στον οποίο έβγαλα την κάρτα μου είπε ότι η κάρτα θα ενεργοποιηθεί το απόγευμα. Όμως όταν πήγα να δώσω τα 5 ευρώ + το ποσό που έκανα κατάθεση στην κάρτα στον ταμεία μου είπε ότι η ενεργοποίηση γίνετε τηλεφωνικά, ξανά πηγαίνω στον άλλον που μου έκανε την έκδοση (απέναντι γραφείο) και μου λέει ότι δεν είναι έτσι κ έκανε και επαλήθευση. Τι παίζει...

Βρε καλε μου ανθρωπε, εσυ δεν ελεγες οτι ηθελες μια χρεωστικη για αγορες μεσω νετ χωρις επιπλεον χρεωσεις κλπ?

Τι ηθελες με την Prepaid Card? :angry:

Δημοσ.

Και εγώ χρησημοποιώ την prepaid απο τράπεζα κύπρου αρκετά χρόνια και δεν ειχα ποτε κανένα παράπονο, απλα τα πράγματα πας στην κύπρου βγάζεις την prepaid (παλια έδινες 5 euro για να την βγάλεις τωρα δεν ξέρα) και οποτε θες καταθέτεις τα χρήματα απο το ταμείο (οσο και να ειναι) και σου κρατάνε προμήθεια 1.20 euro.

Tα χρήματα θα ειναι διαθέσιμα κατα τις 7 με 8 το βράδυ, επίσης ανοίγεις και ενα account στο icard online της τράπεζας κύπρου και παρακολουθείς ολες τις συναλλαγές της κάρτας σου, επίσης παίρνεις αναλυτικό λογαριασμό σε pdf κάθε μηνα για τις κινήσεις που έχεις κανει.

Δημοσ.

Βρε καλε μου ανθρωπε, εσυ δεν ελεγες οτι ηθελες μια χρεωστικη για αγορες μεσω νετ χωρις επιπλεον χρεωσεις κλπ?

Τι ηθελες με την Prepaid Card? :angry:

Επειδή οι άλλες θέλουν βδομάδα +++ να βγούνε και θέλω να κάνω αγορά σε μια προσφορά αύριο λήγει...

Και εγώ χρησημοποιώ την prepaid απο τράπεζα κύπρου αρκετά χρόνια και δεν ειχα ποτε κανένα παράπονο, απλα τα πράγματα πας στην κύπρου βγάζεις την prepaid (παλια έδινες 5 euro για να την βγάλεις τωρα δεν ξέρα) και οποτε θες καταθέτεις τα χρήματα απο το ταμείο (οσο και να ειναι) και σου κρατάνε προμήθεια 1.20 euro.

Tα χρήματα θα ειναι διαθέσιμα κατα τις 7 με 8 το βράδυ, επίσης ανοίγεις και ενα account στο icard online της τράπεζας κύπρου και παρακολουθείς ολες τις συναλλαγές της κάρτας σου, επίσης παίρνεις αναλυτικό λογαριασμό σε pdf κάθε μηνα για τις κινήσεις που έχεις κανει.

Απλά δεν ξέρω αν έχει ενεργοποιηθεί η κάρτα..

Δημοσ.

Πάρε ενα τηλέφωνο στο 801 11 800 700 η 2106477444 να μιλήσεις με εναν εκπρώσοπο και θα σου πει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...