Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο sensation μου εχω το εξης προβλημα. Ρυθμιζω την φωτεινοτητα στο μεγιστο. Στη συνεχεια παιζω καποιο βιντεο με τον ενσωματομενο player. Ολα καλα αλλα οταν γυρισω το κινητο στα πλαγια το backlight της οθονης αναλογα με τη σκηνη μειωνεται αισθητα. Σχεδον σβηνει. Συνηθως το κανει σε σκηνες χαμηλου φωτισμου. Εσεις εχετε αυτο το προβλημα; Αν χρειαστει θα ανεβασω βιντεο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χρειαζομαι τη βοηθεια σας γιατι η HTC μου ειπε οτι πρεπει να αποδειξω οτι δε κανουν το ιδιο τα αλλα sensation για να δεχτουν οτι εχει προβλημα. Εδω φαινεται τι ακριβως κανει η φωτεινοτητα. Το κανει μονο στα 720p βιντεο. Καποιος να επιβεβαιωσει οτι εχει την ιδια συμπεριφορα;

Δημοσ.

Αυτό που σου είπε η HTC είναι παπαριά (μετά συγχωρήσεως), ή δεν το κατάλαβες σωστά. Αν είναι στην εγγύηση και είσαι σίγουρος οτι έχει πρόβλημα, στείλε το.

Έχω την εντύπωση οτι φταίει ο player όμως. Πρέπει αν έχει αυτόματη ρύθμιση για το φωτισμό όταν παίζεις βίντεο. Δοκίμασε κανέναν άλλο να δεις συμπεριφορά και ξαναέλα.

Δημοσ.

Αυτό που σου είπε η HTC είναι παπαριά (μετά συγχωρήσεως), ή δεν το κατάλαβες σωστά. Αν είναι στην εγγύηση και είσαι σίγουρος οτι έχει πρόβλημα, στείλε το.

Έχω την εντύπωση οτι φταίει ο player όμως. Πρέπει αν έχει αυτόματη ρύθμιση για το φωτισμό όταν παίζεις βίντεο. Δοκίμασε κανέναν άλλο να δεις συμπεριφορά και ξαναέλα.

Το τηλεφωνο το πηγα στην Arvato που αναλαμβανει το service της HTC 2 φορες και δεν επισκευαστηκε. Την τριτη φορα δε το δεχτηκαν και απλα μου ειπε ο τεχνικος οτι αυτο το κανουν ολα τα HTC sensation ακομα και το δικο τους που εχουν μεσα στο service :X Στη συνεχεια επικοινωνησα με την HTC και μου ειπε οτι δεν γινεται να το εχω παει δυο φορες στο service και να αρνουνται να το φτιαξουν και γι αυτο το λογο κατα πασα πιθανοτητα ειναι κατι που το εχουν ολες οι συσκευες Sensation εκτος αν μπορω να αποδειξω το αντιθετο :shock:

Δε φταιει ο player δοκιμασα και mx player, ακριβως το ιδιο κανει. Εσυ το δοκιμασες και δεν ειχες κανενα προβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...