Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασε ρε τους ογκους και τις βλακειες, ουτε τωρα που εισαι 13 ογκος, ουτε στα 25 σου ουτε στα 34 σου...νομιζεις οτι υπαρχει γκομενα που γουσταρει τον ογκο?Αν υπαρχει θα ειναι κι αυτη καμια βαρυτζου βλαμμενη ή καμια βλαχοψωναρα...

Πλακωσου εκει στο μονοζυγο να ανοιξουν οι πλατες σου και λιγους κοιλιακους (μην το παρακανεις και μην βγαλεις φωτο στον καθρεφτη με μισοσηκωμενο μπλουζακι σαν τον Σαντικαι)...και θα με θυμηθεις.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσει το ωραίο σώμα στον άντρα, όπως δεν υπάρχει άντρας που να μην του αρέσει η κορμάρα στην γυναίκα. Τώρα τα άλλα τα έχουμε βγάλει εμέις με την μπάκα (και εγω μέσα σε αυτούς είμαι) που βαριόμαστε να γυμναστούμε. Ο όγκος μια χαρά καλός είναι, δεν του είπαμε να γίνει σαν πορτιέρης.

Δημοσ.

Υπερβολικο μου φαινεται. Εγω πινω απλα μονορουφι μισο λιτρο το απογευμα μετα τη γυμναστικη

Ναι ποσο χρονών είσαι εσύ και ποσο χρονών αυτός... και τι ύψος έχεις? :P (όχι ότι το ύψος καθορίζεται από την ποσότητα του γάλακτος που καταναλώνεις αλλα σίγουρα συνεισφέρει θετικά)

το γάλα είναι μια βασική πηγή ασβεστίου και πρωτεϊνών το 3% είναι χαμηλότερο σε λιπαρά έχει την ίδια γεύση και περισσότερο ασβέστιο κτλ.

τώρα που είναι στην ανάπτυξη να πίνει πολύ γάλα και να τρώει ολόκληρα (με τον κρόκο δηλαδή) βραστά αβγά 1 την ημερα τουλάχιστον και ψαρια, αν μπορεί και σολωμό, από κρέας χρειάζεται και κόκκινο αλλα να κοιτάει να είναι άπαχο.. γαλοπούλα και κοτόπουλο ας τρώει αρκετή (όχι υπερβολές φυσικά) αν του αρέσει για υποκατάστατο.

και φρούτα φυσικά

και νερά στο τέλος της ημέρας συνολικά να έχει πιει τουλάχιστον 1,5 με 2 λίτρα

να τρώει πολύ το πρωί να τρώει κάτι μετά από τα αθλήματα(δεν εννοώ σοκολάτες και γαριδάκια αλλα ok να φάει και καμια βλακεία 13 είναι... αλλα αν μπορεί ας μην φάει πατατάκια και γαριδάκια) και να φάει το απόγευμα το βραδυ ας μην φάει πολύ.. (τουλάχιστον όχι λίγο πριν κοιμηθεί..) ας φάει κάτι ελαφρύ αν έχει λιγούρα και δεν αντέχει -το δεν αντέχω όμως δεν είναι δικαιολογία! να προσπαθήσει βεβαια πρώτα να αντισταθεί- και όχι σε μεγάλες ποσότητες

όλα αυτά αν συνοδευτούν από αθλήματα κολυμβητήριο καθώς και μονόζυγο όπως είπε ένας φίλος μας θα είναι ότι πρέπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...