monoxromos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Γεια σας. Θέλω να κανω banners δηλαδη για να εκφραστω πιο απλα,να κανω πχ ενα μπαννερ με δυο φωτογραφιες,να εναλλασσονται και επανω σε αυτες να βαλω και δυο λεξεις που και αυτες να εχουν ενα εφέ Υπαρχει καποιο προγραμμα απλό και ευχρηστο; Ειμαι βεβαιος οτι θα βρώ ενδιαφερουσες απαντησεις Σας ευχαριστώ
haris013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 περα απο τα απλα και ευκολα gif-ακια μπορεις να φτιαξεις μπανερ με φλας που ειναι θα ειναι ποιο εντυποσιακα με εφε κλπ
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πολυ καλο και ευκολο http://www.bannersnack.com
monoxromos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 haris για πες μου καποιο προγραμμα ,απλο και ευκολο ,θα πεις τωρα ισως εχω απαιτήσεις; Ε δεν ξερω πολλά πραγματα οσο για το αλλο προγραμμα το δοκιμασα αλλα δεν καταλαβα πως μπορω να κανω banner με εναλλαγη εικονας να βαλω επανω κειμενο κλπ.
haris013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 haris για πες μου καποιο προγραμμα ,απλο και ευκολο ,θα πεις τωρα ισως εχω απαιτήσεις; Ε δεν ξερω πολλά πραγματα οσο για το αλλο προγραμμα το δοκιμασα αλλα δεν καταλαβα πως μπορω να κανω banner με εναλλαγη εικονας να βαλω επανω κειμενο κλπ. δες το λινκ του απο πανω μηπως κανεις την δουλεια σου γιατι αν ασχοληθεις με flash ειναι λιγο δυσκολα/περιπλοκα και μπορει να ξενερωσεις για να φτιαξεις κατι απλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα