bilis Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Καλησπερα, ειπα να ανοιξω ενα θέμα, για να βρισκουμε εδω γρηγορα απαντησεις για τι πιο φαρμακο να παιρνουμε καθε φορα που μας ποναει κατι, χωρις συνταγες γιατρους κλπ, αλλα ο καθενας απο την προσωπικη του χρήση. Π.Χ. οταν εχω πονοκεφαλο παιρνω ντεπον αναβραζον extra!. Αμα με πιασει κανα ποδι η αλλος μυικος πονος απο ορθοστασια κουραση κλπ mesulid! Για το συναχι κατι πρασινα χαπακια comtrex.
benign Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Συγνωμη φιλε Βασιλη,μπορει να ειναι καλοπροαιρετη η σκεψη σου,αλλα υπαρχουν δυσανεξιες στα φαρμακα και δεν πρεπει να υποκαθιστουμε τους γιατρους.Ο καθενας πρεπει να ρωταει τον προσωπικο του γιατρο. Εμενα ας πουμε το Depon μπορει και να με σκοτωσει,μια φορα που το πηρα εγινα χαλια,ενω η ασπιρινη Bayer μου κανει παντα καλο χωρις την παραμικρη παρενεργεια.
isay Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 offtopic Διάβασα στον τίτλο «Πονάει το .. μου! Ποιο φαρμακο να πάρω?» και σκέφτηκα «Πονάει ο όρχις μου!» Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος με βρώμικο μυαλό!
zeniath Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Mesulid κιόλλας, να σκοτώσεις κόσμο θες ρε; LOOOOOCK δεν είμαστε γιατροί/φαρμακοποιοί για να λέμε τέτοια
ntinos19 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 offtopic Διάβασα στον τίτλο «Πονάει το .. μου! Ποιο φαρμακο να πάρω?» και σκέφτηκα «Πονάει ο όρχις μου!» Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος με βρώμικο μυαλό! όχι δεν είσαι ο μόνος...
-nick- Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 offtopic Διάβασα στον τίτλο «Πονάει το .. μου! Ποιο φαρμακο να πάρω?» και σκέφτηκα «Πονάει ο όρχις μου!» Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος με βρώμικο μυαλό! ΕΓω σκεφτηκα "Ποναει το μουνι μου" και λεω τι τοπικ ανοιχτηκε παλι ...
Vaggos02 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 ΕΓω σκεφτηκα "Ποναει το μουνι μου" και λεω τι τοπικ ανοιχτηκε παλι ... Δε χάσαμε όμως, μπήκαμε να δώσουμε τα φώτα μας!
moldovan20 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 ΕΓω σκεφτηκα "Ποναει το μουνι μου" και λεω τι τοπικ ανοιχτηκε παλι ... Και εγώ μια από τα ίδια και πάνω που είπα "ωπ εδώ είμαστε"
athlios Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Mesulid κιόλλας, να σκοτώσεις κόσμο θες ρε; LOOOOOCK δεν είμαστε γιατροί/φαρμακοποιοί για να λέμε τέτοια Μα γιατι. Ξερεις τι ωραιες φιλιες κανεις στις μοναδες αιμοκαθαρσης? ΑΝ πεις οι νοσοκομες αν δε τις πετυχεις πριν την συνταξη είναι μια καλη δικαιολογια να πλακωθεις στα μεσουλιντ. Εγώ σκέφτηκα "Πονάει το πουλί μου" εγώ ποναει το ΚΑΥΛΙ μου σκεφτηκα. αν βοηθαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις