sarpan Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Από θόρυβο πως πάει? Δεν νομιζω οτι εχει κανει κιχ.Φτου φτου σκορδα.Ετσι κι αλλιως νομιζω οτι με ολα τα καλα τροφοδοτικα δεν παιζει τετοιο θεμα
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Βλέπω τελευταία πολλά τέτοια θέματα για τροφοδοτικό και επειδή συμπλήρωσε 5ετία κα το δικό μου (PC Power & Cooling Silencer Quad 750W) λέτε να πάω σε κάτι νεότερο και με λιγότερη κατανάλωση, γιατί το συγκεκριμένο έχει δουλέψει αρκετά (για μια 5ετία κοντά 16/24) ή έχει δρόμο ακόμα ?
moldovan20 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Βλέπω τελευταία πολλά τέτοια θέματα για τροφοδοτικό και επειδή συμπλήρωσε 5ετία κα το δικό μου (PC Power & Cooling Silencer Quad 750W) λέτε να πάω σε κάτι νεότερο και με λιγότερη κατανάλωση, γιατί το συγκεκριμένο έχει δουλέψει αρκετά (για μια 5ετία κοντά 16/24) ή έχει δρόμο ακόμα ? Δε υπάρχει λόγος να το αλλάξεις επειδή συμπλήρωσε 5ετία .
agent_smith Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Θα ήθελα την γνώμη σας μεταξύ των δύο παρακάτω τροφοδοτικών αλλά θα ήθελα να μου πείτε και το λόγο που πρότείνετε κάποιο από τα δύο. Ευχαριστώ. Corsair Professional Series Gold AX750 http://www.skroutz.g...Gold-AX750.html CoolerMaster Silent Pro Gold 800W http://www.skroutz.g...-Gold-800W.html Αν είσαι μεταξύ των δύο εγώ θα σου πω να πας στο Corsair με κλειστά τα μάτια. Πέρα οτι αν ψάξεις στο ίντερνετ για παρουσιάσεις και τεστ για το AX750 θα δεις τα καλύτερα λόγια εγώ σαν κάτοχος μπορώ να σου πω ότι είμαι υπέρ ευχαριστημένος από το ΑΧ750. Από θόρυβο τα πάει αρκετά καλά. Το ανεμιστιράκι του είναι αυτόματο ανάλογα το load και την θερμοκρασία αλλά εγώ δεν είχα ποτέ θέμα θορύβου από το τροφοδοτικό.
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δε υπάρχει λόγος να το αλλάξεις επειδή συμπλήρωσε 5ετία . Δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Σε OC τρώω μπλέ οθόνη αν ανεβάσω τον i7 στα 4 (ίσως να είναι και άλλος λόγος). Επίσης κάποιες φορές όταν πάω να το ανοίξω από τον διακόπτη ξεκινά αυτόματα το PC. Γι αυτό λέω μήπως είναι καιρός να ξεκουραστεί.
duffyduck Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 @Vasilis 07 δε εχει σχεση το τροφοδοτικο με αυτα που ειπες. αν υπηρχε προβλημα θα το καταλαβαινες. προς το παρον σου δουλευει μια χαρα, απ' οτι φαινεται. μα ειναι φυσικο να φας μπλε οθονη οταν κανεις overclocking, αν ξεφυγεις και δεν το σηκωνει ο επεξεργαστης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα