Exoskeletor Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Θέλω να με βοηθήσετε σε ένα σενάριο: Ας πούμε ότι κάποιος θέλει να ενημερωθεί με κοινωνικά θέματα, πολιτικά, ιστορικά και δεν το είχε κάνει εδώ και πολύ καιρό, σαν να ήταν σε κώμα για 10 χρόνια. Τι θα του προτείνατε να κάνει, να διαβάσει ή οτιδήποτε άλλο για να ενημερωθεί για την ιστορία της χώρας του, για σημαντικά ιστορικά γεγονότα γενικά, για να βελτιώσει της γεωγραφικές του γνώσεις, για να έχει μια καλύτερη άποψη στα πολιτικά κτλ Προτείνετε οτιδήποτε πιστεύετε από βιβλία, ταινίες η οτιδήποτε άλλο σας έρχεται στο μυαλό. Πως μπορεί να κερδίσει αυτόν τον χαμένο χρόνο?
gatokoritso Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 ξεκινας με wiki(για μια αρχικη ιδεα) συνεχιζεις με αναζητηση σε google(για διασταυρωση γεγονοτων αποψεις) και τελειωνεις με youtube,veoh(για βιντεα με τα γεγονοτα)
The_Judas Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μια καλή ιστοσελίδα που ανακάλυψα τελευταία και η οποία μου θύμισε αρκετά παλιά γεγονότα ή και αρκετά που δεν γνώρισα. http://www.sansimera.gr/ Αυτή είναι η εύκολη-πρόχειρη λύση. Η καλύτερη λύση είναι βέβαια κάποιο βιβλίο ιστορίας. Πηγαίνεις σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο και κοιτάς ποιο σε καλύπτει αναλόγως με το τι θέλεις να μάθεις.
Adon1s Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 στην ΕΤ1 έχει που και που μια 10λεπτη εκπομπη με "σαν σήμερα"
papajo_r Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Ανοίγεις αυτά τα πως τα λένε? τα ρημάδια τα βιβλία και διαβάζεις
johnbond Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Γιατί να ενημερωθεί; Η άγνοια είναι το καλύτερο δώρο στις μέρες μας.
mastroparis Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 To ιντερνετ θα βοηθησει παρα πολυ. Θα πρεπει να εχει καποιον κοντινο του ανθρωπο σαν δασκαλο, να του χωρισει τα σημαντικοτερα γεγονοτα σε χρονολογικη σειρα και να αρχισει να ξετυλιγει σιγα σιγα το κουβαρι της γνωσης. Εγω αυτο θα εκανα.
Ntinaras Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Γιατί να ενημερωθεί; Η άγνοια είναι το καλύτερο δώρο στις μέρες μας. ειναι μεχρι να σου κοψουν τα λεφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα