Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.pharmasee.gr/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=eny_fly_default.tpl&product_id=7223&category_id=84&option=com_virtuemart&Itemid=78&lang=el&vmcchk=1&Itemid=78

Somatoline Cosmetic Man Αγωγή Κοιλιακοί Top Definition

Τι λέτε για αυτήν την κρέμα? Εγώ λίγα περιττα κιλά στην κοιλιά,είμαι 1,75-77 κιλά, γυμνάζομαι εδώ και 7 μήνες εντατικά .

Λέτε να με βοηθήσει αυτη η κρέμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γυμνάζεσαι εντατικά, διατροφή κάνεις;

Ναι τρώω το φαί της μάνας μου η οποία μαγειρέυει υγειηνά.Το μόνο μη σωστό που κάνω είναι άντε να φάω 2-3 σουβλάκια το μηνα.και για πρώινο τρώω ψωμί με μερεντα μέρα παρα μέρα.

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
Δημοσ.

Κάλα κάνεις και τρως σπιτικό φαί, αλλά, έχει σημασία, τι τρως, πότε το τρως και πόσες φορές τη μέρα τρως. Τα 2-3 σουβλάκια το μήνα δε πειράζουν καθόλου, αρκεί να μη γίνουν 3 τη βδομάδα.

Δημοσ.

οκ οπότε να έχω στο νου μου να μην τρώω πάνω απο 2-3 σουβλακια το μηνα.

,η μερέντα πάντως μπορεί να κάνει τη ζημιά γιατι όταν τρώω κόβω μισή φρανζόλα μισόκιλη στη μέση και πασαλείβω με αρκετό βούτηρο και αρκετή μερέντα.

θα πρέπει να το μειώσω και αυτό.

τρώω και αρκετά ποπκορν τις τελευταίες βδομάδες ξέχασα να αναφέρω( με αλάτι)

thanks ρε

Α αυτό που είπες για το ποτε τρώω .Λοιπόν το ωράριο μου έμενα είναι κοιμάμαι 6:30 το πρωί και ξυπνάω 16:30 το απογευμα και το πιο πολύ φαί το τρώω αναγκαστικά βράδυ

Δημοσ.

Ε ναι, αν είναι μισό κιλό ψωμί με βούτυρο και μερέντα, κάνει μεγάλη ζημιά. Αν το μειώσεις σε μια φέτα μέρα παρά μέρα (έτσι μόνο για τη γεύση δηλαδή) κάτι γίνεται. Δυστυχώς η απώλεια λίπους θέλει πολλές θυσίες.

Δημοσ.

Βρε και η μερεντα με μετρο δε θα σου κανει κακο. Αλλα αυτο το "κοβω φρατζολα στη μεση και την μπουκωνω με βουτυρο και μερεντα", θα σου δινει στο χαλαρο ενα χιλιαρι θερμιδες, μη πω και παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...